Selam güzel bebeklerimüç aylık evliyim hikayeyi çok uzatmak istemiyorum direkt nasıl yendiğimi anlatayım ki faydam olsun öncelikle doktora gidip muayene olduysanız ve fiziksel sorununuz yoksa bunu yüzde yüz çözebilirsiniz şöyle düşünün illa ki çevrenizde bu yapıyorsa ben de yaparım dediğiniz birileri vardır bu kişileri düşünün bunun ne kadar doğal ve kolay olduğunu düşünüp beyninize sinyaller gönderin. Dilatör almanız şart başka türlü çözmek mümkün değil bu rahatsızlık uygulama yapmadan çözülecej bir şey değil psikosomatik bir hastalık yani hem beyin hem vücut ikisini bir arada idare etmeliyiz. Uygulama kısmına gelirsek kayganlaştırıcı olarak her yerde karşımıza çıkan o çilekli kayganlaştırıcıyı almayın hemen kuruyor viaxi diye su bazlı bir kayganlaştırıcı var onu alın ben hijyenik olması açısından prezervatifte aldım neyse şimdi nasıl yendiğime geliyorum ilk gün dümdüz yatağa uzandım bir saat boyunca ilk boyu yapmaya çalıştım sadece yarısı girdi diğer gün oldu tamamı girdi ikinci boya geçtim oda yine bir iki gün ugraşmam sonucu oldu üçüncü boya geçtim en çok onunla uğraştım sadece yarısı girdi en son bir gece çok ağladım ağlama bitince rahatlama gelir ya bi sakinlik olur öyle vücudum sakinleşti pozisyon değiştirmeye karar verdim bir de kayganlaştırıcının üzerine de biraz çok az zeytinyağı da sürmüştüm yere tuvaletimi yapar gibi böyle dizlerimi kırıp çömeldim ilk başta bu fikir bana canım çok yanar gibi geliyordu ama en baştan bu pozisyonu yapsaydım daha kolay çözerdim neyse o şekilde duruyordum bir yandan bi elimle dilatörü ittirmeye çalışıyordum diğer yandan da reels videosu izliyordum beynimi sadece ona endekslemek istemedim kafamın dağılması şarttı sonra video izlerken bi baktım yavaş yavaş giriyor gözlerimle görünce beynime sinyaller gitti sanki VAJİNA İÇİNE BİR ŞEY ALABİLİYORMUŞ ve çok rahat bir şekilde girdi öyle olunca hemen eşimin yanına gittim deneyelim dedim bu sefer oda zeytinyağı sürdü ( biliyorum çok zararlı ama bunu doktora sordum kendisi bir iki kereden zarar gelmeyeceğini söyledi) o şekilde oldu zaten ben dilaörtle de deneme yaptığım için vajinamın içi fazla kaygandı ilk ilişkiden bir şey anlamadık tabi daha sonraki denemelerde sadece kayganlaştırıc kullandık ilk başlarda girişte sorun olmuyordu ama biraz böyle karnıma bıçak saplar gibi hala kendimi kastığım için hafif ağrılar oluyordu neyse sonraki aşama benim için kayganlaşyırıcıyı da bırakmaktı çünkü zararlı olduğunu düşünüyorum ve vajinanın zaten kendi ıslaklııg yetiyordu bu yüzden bu sefer kayganlaştırıcı sa olmadan yaptık azıcık sızı şeklinde acı oldu sonra peçeteyle sildiğimde hafifi pembemsi kan gelmişti hiç acı yoktu kızlar lütfen ertelemeyin beynimizin oynadıgu bu oyunu biz yenebiliriz her şey kafa da bitiyor bunu yaşamayan kimse anlayamaz bi insanın kendine yaptığı kötülüğü fe kimse yapamaz harekete geçmezseniz giden zamana yazık olur evde bekleyerek olacak bir şey değil bu arada ben doktora da gidecektim randevu almıştım seans başına yedi bin paket halinde 25 bin demişti müsatlik olmasugu için bir hafta sonrasına randevu bulmuştum o süreyi beklerken kendim yendim gidene kadar deniyim boş yere de para vermiyim dedim o şekilde oldu sorularınız varsa yazabilirsiniz sırf yardımcı olabilmek için bu hesabı açtım
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Vajinusmusu kendim yendim yardımcı olmak istiyorum
- Konu Sahibi uyee
- Başlangıç Tarihi