Eşim benim de zevk almam için uğraşıyor farkndaym da o da hemen olsun bitsine getirince ne duygu oluşuyor ne de zevk, istek, romatizm.. Dedigim gibi erken boşalma olayı yasadik bi kac kez o da onu düşünerek böyle davraniyr, çok önemli partnerinle cinsel uyumu yakalama olayi gercekten..Ayy ne zormus bu işlerevet kesinlikle öyle kendinizi kesin olmalı sonucunda ilişkiyi başarılı bitirmiş olacağız diye sonuç odaklı bakmamak gerek. Akışına bırakacaksın esinde bilecek bunu. Sevismeye zevk almaya bakacaksın. Zevk aldigıda sende istiyor olacaksın zaten. Sonrasında neler olur . Olur belki de orası belli olmaz
Valla canım bende çok zorlandım başta. Aparat yapamam demedim hiç ama. Serçe parmakta bile sızladığı alamadığım zamanlar oldu. Yavaş yavaş sabırla ilerledim. Almadan önce bakınca benimde gözüm çok korkuyo ama yapınca oluyo. Gerçekten azimle herşey oluyo vazgeçmemek lazımYa kızlar sizi tebrik ediyorum gerçekten nasıl o kadar santimlik kendiniz yapip içinize alabiliyorsunuz helal olsun size ben hiç aparat denemediğim için çok zor geliyor bana . Bravo size
Canım ben yendim zaten aparat falan gözümde yok.Valla canım bende çok zorlandım başta. Aparat yapamam demedim hiç ama. Serçe parmakta bile sızladığı alamadığım zamanlar oldu. Yavaş yavaş sabırla ilerledim. Almadan önce bakınca benimde gözüm çok korkuyo ama yapınca oluyo. Gerçekten azimle herşey oluyo vazgeçmemek lazım
Ben nedense oraya aparat yada başka bir cisim girmesinden korktum. Eşimle denedim sürekli . Esim çok sabırlıdır. Olmadıysa denemek istersen 1 saat sonra tekrar deneriz yarın tekrar deneriz diyordu. Ben hep eşimle denedim o beni rahatlatması bi biliyordu sanırım ve çok şükür oldu
Ne mutlu canım sana yendiğini biliyorum. Sen yazdığın için sana cevap olarak yazdım. Belki birine yardımı olur cesaret verir diye.Canım ben yendim zaten aparat falan gözümde yok.
Bende hala aynı durumdayım. yendiğim halde hala kasılıyorum ve acı oluyor. Bu durumu nasıl aşacağım biraz ara verdim ve şimdi yapmak istemiyorum. Ben hiç sprey falan kullanmadım. Kullansam mı acaba? Yardımcı olabilecek birileri var mı?canım seninle aynı şeyleri yaşıyorum aynı beni anlatıyorsun bende yeneli 2 ay oldu hala çok istekli olamıyorum, dediğin gibi ön sevişme sırasında bile gerginliğim geçmiyor.Ben arada konuşuyorum tabi şöyle olsun böyle olsun bu seferde ben dediğim için oluyor diye kızıyorum.Bende sorun olduğunu düşünüyorum,bu konuyu nasıl çözeceğimide bilmiyorum ama sadece yenmekle iş bitmiyomuş korkuyorum hep böyle gidecek diye
Kegel egzersizini deneseniz bi kaç gün. Kasılmaları kontrol edebiliyo insan o zaman. Almakla ilgili sıkıntınız yoksa o zaman sadece kasılmaya çözüm bulmak kalıyo. Zaten acımasının sebebi de kasılmalarınızdır büyük ihtimalle.Bende hala aynı durumdayım. yendiğim halde hala kasılıyorum ve acı oluyor. Bu durumu nasıl aşacağım biraz ara verdim ve şimdi yapmak istemiyorum. Ben hiç sprey falan kullanmadım. Kullansam mı acaba? Yardımcı olabilecek birileri var mı?
Evet evet aparatla daha kısa sürede yeniliyor sanırım bu durum egzersizlerden aparatlardan kaçmayın kizlarrrNe mutlu canım sana yendiğini biliyorum. Sen yazdığın için sana cevap olarak yazdım. Belki birine yardımı olur cesaret verir diye.
Canim sen neden hâlâ eşinle denemelere gecmiyorsunKegel egzersizini deneseniz bi kaç gün. Kasılmaları kontrol edebiliyo insan o zaman. Almakla ilgili sıkıntınız yoksa o zaman sadece kasılmaya çözüm bulmak kalıyo. Zaten acımasının sebebi de kasılmalarınızdır büyük ihtimalle.
Ben sprey beni uyuşturur diye istemedim bende hissetmek istedim . Olmuyordu yada yarıya kadar oluyordu birgun cesaret birde ileriye kadar gitmişti daha önce acı yok zaten nasıl girdiğini ne olduğunu da biliyorum benim diğer kadınlardan eksiğim yok falan diyerek kendimi motive etmistimBen de direkt eşimle denedim ama sprey ve kayganlaştırıcıyla. Ya benim de eşim gayet sabırlı, o gün biraz spreyi sıkacakken tedirgin oldum, gel yarın deneyelim korkuyorsan filan dedi. Ama ben dedim illa artık olsun diye. Ama şimdi ilki böyle oldu da ikinci nasıl olacak, ondan biraz korkuyorum, o yüzden soruyorum :/
Ben sprey beni uyuşturur diye istemedim bende hissetmek istedim . Olmuyordu yada yarıya kadar oluyordu birgun cesaret birde ileriye kadar gitmişti daha önce acı yok zaten nasıl girdiğini ne olduğunu da biliyorum benim diğer kadınlardan eksiğim yok falan diyerek kendimi motive etmistim
S Sweetdreams08 ben de 12cm aparat hazirladim hemen hemen 10cm alabiliyorum senin aparatinin çapı kac cm acaba kac cm'den sonra eşli denemeye geçilmeli?Ben egzersiz yaptım aparatımı kalınlaştırdım ve çok rahat aldım 11 cm alabiliyorum artık çok mutluyum
Eşli denemede sprey kullanarak en son ramazanda denedik. O zaman ilerlemedi olmadı hissetmedim ama kuruluk vardı sanki kayganlaştırıcı kullanmama rağmen. Sonra bi iki defa da sprey olmadan denemeye çalıştım o zaman da ben cesaret edemiyorum. Ve gerçekten hep bişeyler oluyo. Dün değil evel gece adetim bitti deneme yapmak istedim. Hasta ve halsiz olduğum için deneyemedim. Dün de eşim görevdeydi. Öyle yani. Rast gelmiyo bi türlü. Bilmiyorum sanki gerçekten daha zamanı değil bi iki defa da ben hazırdım tam hadi olsun dedik herşey tamam eşim ereksiyon sorunu yaşadı o ara.Canim sen neden hâlâ eşinle denemelere gecmiyorsun
Valla canm iple etrafını ölçüyosun cm olarak ben çapını bilmiyorum. İple ölçtüm 11 cm şimdiki aparatım. 11 den sonra geçen arkadaşta gördüm 12 den sonra da 13 yapanı da ama 9 yapıp yeneni de. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman oluyo gerçeği bu.S Sweetdreams08 ben de 12cm aparat hazirladim hemen hemen 10cm alabiliyorum senin aparatinin çapı kac cm acaba kac cm'den sonra eşli denemeye geçilmeli?
Evet özgüven imiz en yükseklerde tutmak gerek. Ben çevremde beğenilen boylu poslu kızım . Özgüven tavanı bende ama evlendikten sonra vajinusmus la tanışınca bi kötü oldum moral düştü. Esimde beni motive ederdi güzel kızsın herşeyin çok güzel. Boyun uzun sen yapabilen çok güzel olur bütün pozisyonlar falan diye . Bir de eski sevgilisi rus tu. Dedim benim eksiğim yok fazlam var daha güzelim . Bu günlere geldik çok şükürIliski sırasında olmayacak yapamayacagım demek yerine bu sefer kesin olacak ben de yenicem bu defa yapmam lazım dersek oluyor zaten.
patate cim geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tedavilerin sonuç bulur. Ya bende hamile kalmadan önce gidip bi bastan aşağı muayene olamk istiyorum ama doktor fobim var belki de grip ve baş ağrısı dışında doktora gitmeyeli en az 10 yıl olmuştur. Korkuyorum ya aşırı bi korku var hasta çıkmaktan değil doktor görmekten korkuyorum. Daha söyle güleryüzlü ne bi hemşire ne bi doktorla karsılastım. Aksine o kadar da önyargısız mesleklerine saygı duyarak gidiyordum hastaneye ama bana denk geliyor heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?