Çok haklısın. Erkeğin kendi kendini hazırlamaya kalkması çok itici. Eşimin de ilk gerdekde ki davranışı böyle oldu. Beni soğutmuşdu. Şeyini dik tutma gayretine girmişti. Yanımda öyle amele gibi çabalaması hayallerimin yıkılmasına sebep oldu.
Sorun için yorum yapsam mı bilemedim. Etiketlediğin kişilerden belki yanıt istedin. Ama bu konuda bilgimi paylaşmak istiyorum. Arkadaşım ve eşi cinsel terapiste gitmişlerdi. Erkeklerde ki erken boşalma sorununu gidermek için sık bırak tekniğini uyguluyorlar. Googleden açıklamalar bulabilirsin. Erkekler bu teknikle ne zaman boşalacaklarını kontrol edebiliyorlar. Ve bu kalıcı oluyor, bir daha geri dönüş yok. En etkili tedavi şekli bu. İle yarıyor.@Palaspandaras @belovedone H hanya ben yeneli 5 ay olcak nerdeyse ama onsevisme az sürüyor,kusura bakmayn açık olcak biraz ama yeterli ıslaklılta oluyor aslnda bende ama yeterince gevseyemyorum sanki, birkaç saat önce iliskiye girdik, kısa sürdü onsevisme sonra bazı arkadaşlarn söylediği yatak ucundaki pozisyonu denemek istedim daha rahat olur diye cok garip oldum o ilk yapamadgm hallerime döndüm sanki eşimi ittim falan, oysaki defalarca girdik ilişkiye artk, 5ay geçmesine rağmen cok rahat girdigim iliskiye 5-6 kez anca oldu ,diğerlerinde halâ kasılıyorm tam rahat olmuyor , merak ediyorum herkes mi öyle, aslnda eşimle konuştum daha önce bu önsevismeyi uzun tutma konusunu o zmanlar uzun sürüyordu biraz,ama gene eskiye döndük hemen yapalm bitirelim gibi davraniyor eşim sanırım erken boşalmaktan korkuyor bana öyle geldi, bende iyice gevşemek istiyorm eşimle tekrar konuşup onda tekrar özgüven kirikligi yaratmak da istemiyorm , kendimi cok isteksiz hissettim bugün hemen yapalm bitsin gibi bir ilişki çok itici geliyor bana
Tatlm etiketlediklerim ilk yazdgma cevap vermisti onlara cevaben etiketledim, tşk ederm cevap verdiğin için, biz bu erken boşalma konusunu oturup belli başlı ele almadik eşime onunla ilgili kötü şeyleri söyleyemiyorum özgüveni kirilsn istemedim, kendimi garip hissediyorm bugün o kdar isteksiz ve hayal kirikligi geldiki iliskimiz, her zman olmasa da genelde böyle oluyor sevismeye basladgmz zmandan itibaren sanki sürekli sonuca odaklı ilerliyor herşey, bana da çok itici geliyor bu , açık açık söyleyemiyorm bunlari ona çünkü daha önce söylediğim zaman soylediklerime dikkat etmeye calisarak davranıyordu oyle yapmack gibi ben istediğim için oluyor gibi olması daha itici oluyor,istediği gibi davransin benim yönlendirmemle değil istiyorm, böyle garip durumlar içersindeyim, merak ediyoem benim gibi aylar önce yenenlerim iliskisi nasil diye akil almak istedim belki..Sorun için yorum yapsam mı bilemedim. Etiketlediğin kişilerden belki yanıt istedin. Ama bu konuda bilgimi paylaşmak istiyorum. Arkadaşım ve eşi cinsel terapiste gitmişlerdi. Erkeklerde ki erken boşalma sorununu gidermek için sık bırak tekniğini uyguluyorlar. Googleden açıklamalar bulabilirsin. Erkekler bu teknikle ne zaman boşalacaklarını kontrol edebiliyorlar. Ve bu kalıcı oluyor, bir daha geri dönüş yok. En etkili tedavi şekli bu. İle yarıyor.
Canim ilk zamanlar bende ne istediğimi söylemez onun anlamasını beklerdim. Ama öyle olmuyor anlamiyorlar galiba. Illa söylemek lazımmış şimdi kuzuu kuzu yapıyor ne istesem. Birde bi müddet sonra sen soylemeden o yapıyor önce bi anlaması lazım senin ne istediğini sonra yapmaya başlar.Tatlm etiketlediklerim ilk yazdgma cevap vermisti onlara cevaben etiketledim, tşk ederm cevap verdiğin için, biz bu erken boşalma konusunu oturup belli başlı ele almadik eşime onunla ilgili kötü şeyleri söyleyemiyorum özgüveni kirilsn istemedim, kendimi garip hissediyorm bugün o kdar isteksiz ve hayal kirikligi geldiki iliskimiz, her zman olmasa da genelde böyle oluyor sevismeye basladgmz zmandan itibaren sanki sürekli sonuca odaklı ilerliyor herşey, bana da çok itici geliyor bu , açık açık söyleyemiyorm bunlari ona çünkü daha önce söylediğim zaman soylediklerime dikkat etmeye calisarak davranıyordu oyle yapmack gibi ben istediğim için oluyor gibi olması daha itici oluyor,istediği gibi davransin benim yönlendirmemle değil istiyorm, böyle garip durumlar içersindeyim, merak ediyoem benim gibi aylar önce yenenlerim iliskisi nasil diye akil almak istedim belki..
VajinusmusKen yarıya kadar oluyor nasılsa diye korunmuyorduk yendikten sonra içime bosalmiyordu dogurganlik zayıf dönemde 3 kere ilişkiye girdik zayıf diye onda hiç korunmadan oldu.Yap icin rahatlasin canim, korunmuyomuydunuz peki
Ben şuan hamile olmak istemediğim için korkuyorum bi 4 5 gün daha bekleyeceğim belki stresttendirHayırlısı olsun.bi yap istersen eğer varsa çıkar büyük ihtimal.
Ben şuan hamile olmak istemediğim için korkuyorum bi 4 5 gün daha bekleyeceğim belki stresttendir
Ben yeni yendiğim için düzensizliği senin gibi farkedemedim . İlk defa düzensiz oluyor. Belki de senin dediğin gibidirCanim korkma bence benimde iliskiye girdiğimden beri regl dönemim hep değişik tarohlere kaydı bi 34 günde oldu bi 25 günde o kadar tutarsızlık var yani. Bence normaldir ama illa tereddütüm gitsin diyosan test yaparsın.
Ben egzersiz yaptım aparatımı kalınlaştırdım ve çok rahat aldım 11 cm alabiliyorum artık çok mutluyumGünaydın kızlar
Dün kimler egzersiz yaptı
Kimler eşiyle denemeler yaptı
kimler kaçtı göreyim bakıyımm...
Bugün cuma. Rabbim hepimizin cumasını mübarek eylesin. Kimin gönlünden geçen hayırlı dilekleri varsa yerine getirsin. Derdi olana deva hasta olana şifa borcu olana ödeme kolaylığı versin. Bütün sıkıntılarımızı huzura mutluluğa çevirsin inşallah.
Hepinize sevdiklerinzle sevginizi yaşaya yaşaya doya doya eğlenerek ufacık bi bakışla bile bi sürü mutluluk yakalacağınız güzel günler güzel hafta sonları diliyorum güzel kadınlar.
Ya kızlar sizi tebrik ediyorum gerçekten nasıl o kadar santimlik kendiniz yapip içinize alabiliyorsunuz helal olsun size ben hiç aparat denemediğim için çok zor geliyor bana . Bravo sizeBen egzersiz yaptım aparatımı kalınlaştırdım ve çok rahat aldım 11 cm alabiliyorum artık çok mutluyum
Tatlm etiketlediklerim ilk yazdgma cevap vermisti onlara cevaben etiketledim, tşk ederm cevap verdiğin için, biz bu erken boşalma konusunu oturup belli başlı ele almadik eşime onunla ilgili kötü şeyleri söyleyemiyorum özgüveni kirilsn istemedim, kendimi garip hissediyorm bugün o kdar isteksiz ve hayal kirikligi geldiki iliskimiz, her zman olmasa da genelde böyle oluyor sevismeye basladgmz zmandan itibaren sanki sürekli sonuca odaklı ilerliyor herşey, bana da çok itici geliyor bu , açık açık söyleyemiyorm bunlari ona çünkü daha önce söylediğim zaman soylediklerime dikkat etmeye calisarak davranıyordu oyle yapmack gibi ben istediğim için oluyor gibi olması daha itici oluyor,istediği gibi davransin benim yönlendirmemle değil istiyorm, böyle garip durumlar içersindeyim, merak ediyoem benim gibi aylar önce yenenlerim iliskisi nasil diye akil almak istedim belki..
Günaydın kızlar
Dün kimler egzersiz yaptı
Kimler eşiyle denemeler yaptı
kimler kaçtı göreyim bakıyımm...
Bugün cuma. Rabbim hepimizin cumasını mübarek eylesin. Kimin gönlünden geçen hayırlı dilekleri varsa yerine getirsin. Derdi olana deva hasta olana şifa borcu olana ödeme kolaylığı versin. Bütün sıkıntılarımızı huzura mutluluğa çevirsin inşallah.
Hepinize sevdiklerinzle sevginizi yaşaya yaşaya doya doya eğlenerek ufacık bi bakışla bile bi sürü mutluluk yakalacağınız güzel günler güzel hafta sonları diliyorum güzel kadınlar.
Ya kızlar sizi tebrik ediyorum gerçekten nasıl o kadar santimlik kendiniz yapip içinize alabiliyorsunuz helal olsun size ben hiç aparat denemediğim için çok zor geliyor bana . Bravo size
Ben nedense oraya aparat yada başka bir cisim girmesinden korktum. Eşimle denedim sürekli . Esim çok sabırlıdır. Olmadıysa denemek istersen 1 saat sonra tekrar deneriz yarın tekrar deneriz diyordu. Ben hep eşimle denedim o beni rahatlatması bi biliyordu sanırım ve çok şükür olduSiz nasıl yendiniz acaba? Ben de aparat ve egzersiz konusunda sıkıntılı biriyim
Kesinlikle yenmekle bitmiyor,ilişkide sorunlar yaşayabiliyorsun bu sefer de , vajinusmus icin doktora gitmistik bir kac seans o zman doktor şöyle bir laf kullanmisti " her sevistiginizde ilişkiye girmeniz gerekmiyor, bazen olur ki sadece sevişir ve uyursunuz " gerçekten benim istedigim de böyle bir duygu, bizim sevişmelerimiz hep sonuca odakli oluyor ben de o düşünceden bagimsiz olsun istiyorm o zaman hersey kendiliginden olur zaten, ve kisa sürüyor ön sevişmemiz, bunun sebebi de eşim erken boşalmaktan korkuyor, 5 aydır çok rahat iliskimiz 5-6 kez falandr heralde, diğerlerinde kasılyrm hep ama oluyor iliskimizcanım seninle aynı şeyleri yaşıyorum aynı beni anlatıyorsun bende yeneli 2 ay oldu hala çok istekli olamıyorum, dediğin gibi ön sevişme sırasında bile gerginliğim geçmiyor.Ben arada konuşuyorum tabi şöyle olsun böyle olsun bu seferde ben dediğim için oluyor diye kızıyorum.Bende sorun olduğunu düşünüyorum,bu konuyu nasıl çözeceğimide bilmiyorum ama sadece yenmekle iş bitmiyomuş korkuyorum hep böyle gidecek diye
evet kesinlikle öyle kendinizi kesin olmalı sonucunda ilişkiyi başarılı bitirmiş olacağız diye sonuç odaklı bakmamak gerek. Akışına bırakacaksın esinde bilecek bunu. Sevismeye zevk almaya bakacaksın. Zevk aldigıda sende istiyor olacaksın zaten. Sonrasında neler olur . Olur belki de orası belli olmazKesinlikle yenmekle bitmiyor,ilişkide sorunlar yaşayabiliyorsun bu sefer de , vajinusmus icin doktora gitmistik bir kac seans o zman doktor şöyle bir laf kullanmisti " her sevistiginizde ilişkiye girmeniz gerekmiyor, bazen olur ki sadece sevişir ve uyursunuz " gerçekten benim istedigim de böyle bir duygu, bizim sevişmelerimiz hep sonuca odakli oluyor ben de o düşünceden bagimsiz olsun istiyorm o zaman hersey kendiliginden olur zaten, ve kisa sürüyor ön sevişmemiz, bunun sebebi de eşim erken boşalmaktan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?