Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canim bak eger dedigin pozisyonda biraz alabiliyosan ondan sonrasini uzanarak yap.icinde ucuda olsa kalsin sen arkana dogru uzan elinlede penisi tut.spreyin adi wemcaine turkiyede eczanelerde 20 tl falan bir fiyati var.ilk yakiyo ama o kadarda olsun uc bes dakika sonra geciyo.hi ben o sekildede yapamam dersen dedigim gibi egzersizlere başla mum vs aparat yaparak orayi genisletip beynini hazir hissettirebilirsin kaslarini kontrol edebilirsin

Tamam canım dediğini uygulicam inş başarabilirim inan çok kötü durumdayım. Allah razı olsun senden

Kizlar biraz sakin olun bakiiim patate nkayar burda yanlış anlasılacak bi durum yok patate yendiği için şu an size anlatacağı en kolay durumu anlataıyor amacı sizi rahatlatmak..
Nkayar canım sende biliyorum bu kelimeler bizim ağzımızdan çıktığı kadar sana kolay gelmiyor ama biraz daha sakin kalmaya çalış bak bu psikolojik bi durum önce beynimizi buna hazırlamamız lazım. Biz olumsuz cümleler kurmuyoruz ki aman birisi okurda etkilenir diye. Bende dahil size hep olumlu bi sekilde yaklaşıyoruz belki bizim gibi olumlu düşünmeye başlarsınız ve bu iş bugün yarın biter die.

Burdaki herkes için söylüyorum bunları.
Belki bana çok kızanlar vardır hergün burda pozitif şeyler yazıyorum onlara yardım etmeye çalışırken çok basit bişeymiş gibi anlatıyorum. bana sana göre kolay gel birde bana sor diyenler vardır ama sizler yenmek isriyorsanız bizler gibi önce kafanızda bitirmeniz gerekiyor. Bakın bu sayfada iki üç gün önce bi arkadaş 4 gün içinde yendi. Çünkü ertelemedı umutlandı ve başardı ben burda üstüne bir hafta düşüpte yapamayacak kimse olduğunu düşünmüyorum. Çünkü başta herkes ben oraya parmağımı suremem dokunamam diyenler yendi psikologa gidip ben ağır vakayim psikolog bile bise yapamadı diyenler yendi. Demek ki bu durum duzebilecek bi durum. Ve biz bunun için uğraşıyoruz.

Tamam canım dediğini uygulicam inş başarabilirim inan çok kötü durumdayım. Allah razı olsun senden
Hepimizden Allah razi olsun ozeldende yazabilirsin buradaki arkadaslarda yazar yardimci olurlar.merak etme yapicaksin ve bumuymus diceksin.olmuyo diye aglamaktan korkup bayilmalara kadar umutsuz vakayim diyodum. hepsini bende yaşadim seni cok iyi anliyorum

Aynen çok zor bir süreç ama inş başaracağız. Aklımın ucuna gelmezdi bunları yaşayacağım..hayırlısı diyorum artık. Ben çıkıyorum şimdi, gelişmeleri yazarımÖpüyorım

H hanya bir hafta once buraya girdigimde salya sumuk agliyodum bende.burda okudum herseyi aylardir.dediler acimiyo dediler kayip gidiyooo..aman dedim bende deniyim o zamann !! ama suan amacim herkes yensin kurtulsun.bizi bizden baska kimse anlayamaz cunku.yeri gelir eşimiz bile anlayamaz.Herkesin yenme şekli farkli kimse kimseye egzersiz sprey krem vs diye elestiremezde.bana biri yazdi egzersizle olur o sprey ilac niye anlatiyosun diye.ya arkadasim bi defalik sıkın yapin bitirin aylarinizi yillarinizi vermeyin diye anlatiyorum.benim gibi kurtulup mutlu olan olur belki..yazin kizlar bana burdayimmm :)))))

Bende özelden destek veriyorum bi çok kişiye. Herkesi anlayışla karşılıyorum bwlki ulu orta yazmak konusmak istemiyorlardır çok doğal. Ama elimizden başka türlüsü gelmiyor. Kendimi bazen o doktorların yerine koyuyorum. Bu kadar acımasız nasıl olabiliyorlar anlam veremiyorum. Kimse onların eline düşmek istemez ama düştüyse de yardım istiyor İşte ne diye insanları eziyorsun çocuk gibi azarlıyorsun. Bunun için mi doktor oldun gerçekten sinir oluyorum doktorlara. Zaten işini iyi yapsa bi daha o hastayla karsilasmıcak. Bi insanın belki de hayallerini yıkıyorsun. Ben burda bi umut başaran olsada sevincini paylassak diye hergün dua ederek yazıyorum. Basaranlari gorunce de çok şükür diyerek gözlerim dolarak okuyorum yazılanları. Hepimizin amacı aynı ama umutsuzluga kapılanları gorunce demekki daha fazla el uzatmak gerekiyor deyip daha fazla neler yapabilirim diye düşünüyorum. Inşallah herkes için faydalı oluruz tek temennim bu

Yaa benim 10 sene oldu koca biii on sene burda insanları dinleyince umut doluorum.ve en kısa zamanda yenicemi biliorum..Hic bir zaman kıskanipta okumadım burda yenenleri birisi eveeettt yaptim deyince seviniorum çünkü oluomus demekki bende yapabilirim diorum..önceden offf olmuosa olmasın ve yapayim yanii kafasindaydim şimdi olacak diorum buna inaniorum bunda en büyük pay burda yenenlerin kimse göz ardı etmesin...

Canim hangi aşamadasin egzersiz yapiyomusun.

H hanya açıklaman için teşekkürler..anlamadan okumadan löpp möpp diyen arkadaşım önce bi anla bi oku sonra yaz !!! Ben pıt mıt yazmasına takılmadım...Lütfen kimse bulaşmak için gereksiz yorum yapmasın..

Canim hangi aşamadasin egzersiz yapiyomusun.
Yok ben egzersiz yapamiorum maalesef vakit yok anca esli denemelr az birşey oluo bi kac kere oldu ama daha da olacak inaniorum.bu aralar deneme falan olmadi ben hastaydim ve kizim benim yüzümden enfeksiyon kaptı onunla uğraşırtigim için çok yorgun düşüodum şimdi de regl olucam ama ondan sonra kaldığı yerden devam insaallah bende yazarım buraya sonunda oldu diye

Evet canım kimse kimseyi eleştiremez..Herkesin yapısı farklı,korkuları,düşünceleri farklı..kimi spreyle yener,kimi yağla..

Sanirim vaji iken hamile kaldin.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.basaricaksin merak etme sen Anne olmuşsum eminim sezeryan oldun agrilarin oldu.bu hicbise insallah ikinci bebegini o işi tam yaparak alirsin kucagina :)

Vallahi 10senenin birikimini üstüne ama ban yemek istemiorum bence sen bulaşma çünkü sen yazdikca misliyle karşılık bulursun.

Ya arkadaşlar ben evlendim ve 3,5 yıl bakireydim şimdi 2 yaşında bir kızım var. Bunu reklam falan olarak sakın düşünmeyin.ezan okunuyor Allah şahidim biz eşimle çok yıprandık çok para yedirdik. Ama boşuna beklemisiz dr süleyman eserdag ankarada hallettik. Kredi çektik inanın zengin de değilim. 3 bin Tl tuttu o zaman .ben de inanmamıştım ama 3 günde bitti yemin ediyorum. Ben de bu sayfalarda şifa aradım olmadi

Sen yaşadın hissediyorsun karşındakinin Ne yaşadığını ve empati yapacak yüreğe sahipsin bazı doktorlar için sadece müşterisin hasta değil insan değil müşteri özellikle senden kazanmayıp zaten maaş alan yapıyosa o kişiler için bişey değilsin bazı doktorlar öyle işte allah herkese vicdan nasip etsin

Fallus diye bir şey var onunla yeniyorsun aslında .evde alıp biz deneyelim derseniz alın deneyin. Rabbim yardımcınız olsun

Sanirim vaji iken hamile kaldin.Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.basaricaksin merak etme sen Anne olmuşsum eminim sezeryan oldun agrilarin oldu.bu hicbise insallah ikinci bebegini o işi tam yaparak alirsin kucagina :)
Amin insaallah.rabbim isteyen herkese nasip etsin.Aynen sezaryanle oldum vee hala da ağrılarım var. Adet zamanim gerginim bugün ama adetten sonra krem ya da sprey alıp yapicam inşaallah

Kizlar tamam burası gerginlik olusturulacak bi yer değil. Az sakin olun bakiim.

Kendimi öğrencilerin arasına giren ve nasihata geçen ogretmen modunda hissettim. Daha okulların açılmasına bi ay var durun ben tatildeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…