patate aynı yollardan sende geçtin yendiğin için sana pıt diye olacak gelebilir,bana öyle gelmiyor !!Ya hic anlamiyorum sizi 1 kere kullanip yeniceksiniz hele egzersiz yapan 12cm fln alanlar su spreyle bi denesinler yapamazlarsa burdayim. Vallahi cok kolay oluo goruosunuz esinizde goruo. Prezervatifte gidip para verip almayin saglik ocaklari belese veriyor. Gidin alin spreyide sikin esinizde taksn pit diye oluo ya
İ
patate aynı yollardan sende geçtin yendiğin için sana pıt diye olacak gelebilir,bana öyle gelmiyor !!
Canim inan banada oyle gelmiyodu bende ayni seyleri yaşadim hatta dahada fazlasini...biraz onceki yorumda bende ayni kelimeyi kullandim..ne diyelim pıt değilde cart curt yirtiyomu diyelim daha mi hoş olucak.kiii oyle bisede yok.yapinca gercekten onun sadece bir pıt oldugunu goruceksin.banada cok dediler ama yedi ayim gittiİ
patate aynı yollardan sende geçtin yendiğin için sana pıt diye olacak gelebilir,bana öyle gelmiyor !!
Canim inan banada oyle gelmiyodu bende ayni seyleri yaşadim hatta dahada fazlasini...biraz onceki yorumda bende ayni kelimeyi kullandim..ne diyelim pıt değilde cart curt yirtiyomu diyelim daha mi hoş olucak.kiii oyle bisede yok.yapinca gercekten onun sadece bir pıt oldugunu goruceksin.banada cok dediler ama yedi ayim gitti
Teşekkürler inşllh bu sefer başarıcam spreylede denicem...Canim inan banada oyle gelmiyodu bende ayni seyleri yaşadim hatta dahada fazlasini...biraz onceki yorumda bende ayni kelimeyi kullandim..ne diyelim pıt değilde cart curt yirtiyomu diyelim daha mi hoş olucak.kiii oyle bisede yok.yapinca gercekten onun sadece bir pıt oldugunu goruceksin.banada cok dediler ama yedi ayim gitti
Senin pıt çıt vs vs demene takılmadım ben patate.uslubune takıldım.yenmeden önceki psikolojini hatırlıyormusun hı ? Herkesi herşeyi çekiyoruz vajili olarak bide burda çekmem !!Ben anlayamiyorum benim 1.5 senem gecti bu forumda beni bilen bilir. Yardimci oldugum neredeyse 100 kisi var. Bazilari yapti bazilari yapamadi. Ama sonucta girisi cok kolay oldugu icin pit dedim ben yanlista bi kelime degil. Neden bu kdr tepki aliyorm cozemedm .s
Dene canim yatak ucuna yatip altina yastik koy ve kendini rahat birak zaten hissetmicem de kasmazsin zaten.elinle sende yerlesturebilirsin penis başini kontrol sende olur yavaş yavaş eşin ittikce nefes alip ver bol kayganlastirici sursun esinTeşekkürler inşllh bu sefer başarıcam spreylede denicem...
Senin pıt çıt vs vs demene takılmadım ben patate.uslubune takıldım.yenmeden önceki psikolojini hatırlıyormusun hı ? Herkesi herşeyi çekiyoruz vajili olarak bide burda çekmem !!
Bana göre uslubun yanlışdı ve benim yanlış uslubum da sana...bana açıklama yapmana gerek yok yardım et etme beni ilgilendirmez..PIT diye yenmene sevindim.Evet hayirliyorum. Uslubumda bi sorun oldugunu dusunmuyorum . Sen bence once kendi uslubuna bi bak derim. Beni cek yada cekme kimse kimseyi cekmek zorunda da degil. Ben sadece korkan arkdslarima guc vermek icin burdayim. Isim bitti diyip gidebilirdimde hergun neredeyse 10 kisiyle konusuyorum ozelden. Onlara soylediklerim konustuklarm anlattiklarim var. Ben 1.5 senede yendim sprey sayesinde ve PIT diye oldu.
canim once gecmis olsun.bi ayna karşisinda vajinani inceliyerek başlayabilirsin kegel egzersizleri parmak aparat egzersizleri vs yapabilirsin burda yazilanlari oku sayfanin en basinda hanya arkadasimiz cok aciklayici yazilar yazmiş.sprey krem vs şeylerlede deneyebilirsin..Bende yeni evliyim.
16 Temmuz'da evlendik ve halen ilişkiye giremedik. İşin kötü tarafı ertelemeye, kaçmaya başladım. Sanki yapamayacakmışım gibime geliyor, çok üzülüyorum bu duruma
Ben de istiyorum ama bazen hazır değil miyim ya falan oluyorum . hamile olduğunu öğrendikten sonra öyle soru işaretleri kalmaz diyorlar:) hayirli zamanda gelsin sizinki de
butun yazdigini gormemistim canim.o zaman biran once egzerssizlere basla.fakat krem sprey bunlarin yakmasi uc bes dakikalik bise.zeytinyagida super kayganlastiriyoBende yeni evliyim.
16 Temmuz'da evlendik ve halen ilişkiye giremedik. İşin kötü tarafı ertelemeye, kaçmaya başladım. Sanki yapamayacakmışım gibime geliyor, çok üzülüyorum bu duruma
Neredeyse her yolu denedik; kayganlaştırıcılar, ki bende etki etmedi, o bölgemi çok yaktı, kremler vs.
Zeytinyağ ile biraz alabiliyorum ama ileriye gidemiyorum..
canim once gecmis olsun.bi ayna karşisinda vajinani inceliyerek başlayabilirsin kegel egzersizleri parmak aparat egzersizleri vs yapabilirsin burda yazilanlari oku sayfanin en basinda hanya arkadasimiz cok aciklayici yazilar yazmiş.sprey krem vs şeylerlede deneyebilirsin..
butun yazdigini gormemistim canim.o zaman biran once egzerssizlere basla.fakat krem sprey bunlarin yakmasi uc bes dakikalik bise.zeytinyagida super kayganlastiriyo ki hatta kullanilan spreyin kremiBende yeni evliyim.
Neredeyse her yolu denedik; kayganlaştırıcılar, ki bende etki etmedi, o bölgemi çok yaktı, kremler vs.
Zeytinyağ ile biraz alabiliyorum ama ileriye gidemiyorum..
seni cok iyi anliyorum yedi ayda bosanicaktik biz nerdeyse.egzersizleri denemeye çalis.ben bir defada uyusturan kremlerle ve zeytinyagi ile yaptim.zaten zeytinyagi ile biraz giriyosa sen elinle penisi tut kontrol sende olsun yavaş yavaş eşin itsin sen nefes alip ver.yatagin ucunda belinin altina yastik koy.sprey veya krem biraz bekledikten sonra yanmasi geçiyo esin üflesin icini.acı yok sadece baskı ve doluluk hissediyosunTeşekkür ederim canım cevap verdiğin için.. Krem denedik olmadı.
Kayganlaştırıcılar işe yaramadı.
Zeytinyağ ile girdi gibi oldu ama daha ileriye gidemedim.
Dediğin gibi, yazılanları okuyup uygulamaya çalışacağım ama o bölgem o kadar hassas ki, parmağımı yerleştirdiğim anda soğuk terler akıtıyorum.. Neyse umarım bir gün başarabilirim çünkü eşim de, her ne kadar belli etmese de, sıkılmaya başladı
Pıt diye değil bence löööppp diye girdi de daha yaranirsin bence... anlamiorum amaç nee siz yardımcı olursunuz herkes hep aynı soruyu soruo ben dahil olmak üzere ve sabırla ayni seyleri soyleyip destek oluosunuz ALLAH binlerce kez razi olsun..cekemem nedir yaa nedir yanii sen ve digerleri yardimci oluo bilmem farkinda miEvet hayirliyorum. Uslubumda bi sorun oldugunu dusunmuyorum . Sen bence once kendi uslubuna bi bak derim. Beni cek yada cekme kimse kimseyi cekmek zorunda da degil. Ben sadece korkan arkdslarima guc vermek icin burdayim. Isim bitti diyip gidebilirdimde hergun neredeyse 10 kisiyle konusuyorum ozelden. Onlara soylediklerim konustuklarm anlattiklarim var. Ben 1.5 senede yendim sprey sayesinde ve PIT diye oldu.
butun yazdigini gormemistim canim.o zaman biran once egzerssizlere basla.fakat krem sprey bunlarin yakmasi uc bes dakikalik bise.zeytinyagida super kayganlastiriyo ki hatta kullanilan spreyin kremi
seni cok iyi anliyorum yedi ayda bosanicaktik biz nerdeyse.egzersizleri denemeye çalis.ben bir defada uyusturan kremlerle ve zeytinyagi ile yaptim.zaten zeytinyagi ile biraz giriyosa sen elinle penisi tut kontrol sende olsun yavaş yavaş eşin itsin sen nefes alip ver.yatagin ucunda belinin altina yastik koy.sprey veya krem biraz bekledikten sonra yanmasi geçiyo esin üflesin icini.acı yok sadece baskı ve doluluk hissediyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?