Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Normalde 29 30 en fazla 32 idi işte daha yeni vajinismusu yendim.Adet düzensizliğimde 2 aydir var.Peki tam olarak ne yapıyorlar yani adetliyken mi temizken mı doktora gidiyoruz soktukları alet nasıl bisi

adetli degilken gidiyosun.valla alet buyuk bisey degil de iste oyle insan korkuyo.ama sen iliskiye rahat giriyosan artik oda rahat girer ya.bilmiyorum artik sen bilirsin ama seninde biseyin yokturda.iste gitmedende adet duzenleyici vermzlerki

Ya evet ben şimdi bebekte istiyorum oyuzden kafama taktım biraz bi genel kontrol bide işte neden gecikmeler yaşıyorum merak ettim zaten bunu değilde rahim filmini zor diyolar ama yine de daha yeni yendim hastane oraya alet sokulması benide gerer acıyomu ki yani penis boyutundan büyük mü

O alet denilen şey ultrason aleti icini görmek için p..... gibi değil ince ve uzun birşey ben vajinismusu yenemedigim halde girdiğini bile anlamadim taktik aynı kendini kasmican o anda da gerçi benim bacaklarım titremisti dr ne oluo dedi korkuorum deyince makinada icimi gördüm meğer dr ultrason aletini yerleştirmiş bile

Ayy vala rahatladım ya giderim bende ozaman zaten rahim filmi neyse onu zor diyorlar bunu duymamıştım.

Ayy vala rahatladım ya giderim bende ozaman zaten rahim filmi neyse onu zor diyorlar bunu duymamıştım.
Yaa zaten ultrason aletine de kayganlastirici suruolar rahim filmi zor değilmiş aslında iki üç dakikalık birşeymis yanii ilacı o kadar sürede veriolar ama bekleme süresi biraz uzun vee ilacı verirken canin yaniosa bu iyiye isaretmis.

Diğer gruptandan yazmıştım ama bişey merak ettim. Doktor kayganlaştırıcı sürmedi mi? Bir de devlet hastanesi miydi?

kizlar bende kist varmi yokmu diye gitmistim kasik agrilarim cok oluyodu kamera ile rahmime bakti girisi zordu ama nefes alip verme ile anlamadim pek birsey cok sukur yokmus ama balayi sistiti diye bisey varmis ondan olmusum yeni evlilerde olurmus korkmayin ben bir kac kez catalada ciktim muayenede oldum ama dr anlayisli olmasi onemli ben ozel hastaneye gitmistim vajinusmus tedavisi icin cok rahatlatmisti beni

Diğer gruptandan yazmıştım ama bişey merak ettim. Doktor kayganlaştırıcı sürmedi mi? Bir de devlet hastanesi miydi?
Devlet hastanesiydi. Bir yakınım gitti bes dakikalk işlem çok kolay oluyo dd. Kayganlaştırıcıyı bile anlamadm. Sürmüştür sanırım sadce o kadar hızlıydıki kendimi kaybedip zıpladm çığlık attım. Sonra zaten utandm nasıl çıktım nasıl ağladm inan bilmiyorum. Yenmiş gibide hissetmiyorum artık. bide dün bütün gün kahverengi akıntı geldi ordan ilk defa basıma geliyo normal mi bu?

Aynen anlayış sıfır. Zamandan tasarruf ediyo da hasta kimin umrunda. Devlet hastanesinde yaptırdım bnde özelde de sordum arkadaslara hiçbiri anlayışlı değil dediler. bunlar böyleyken allah bizim gibilere sabır versin

Kızlar ben bu kasma olayını nasıl çözücem uyuşturucuda sürüyorum baktığım zaman ben bile şaşırıyorum kasılmama siz nasıl kasmıyorsunuzz....
tatlım uyuşturucu emla yada anestolu nereye surdugun onemlı vajına ıçıne sur uyuştuktan sonra elınle yada aparatla hangısıyle yapıyorsan kayması ıçın yag sur yada sıvın gelmesı lazım yanı kendını bıraz sevmen gerek yada etkilenecegin birşeyler izle. bana kalırsa yağ kullan her zman ımkan bulamayabılırsın ama yağ hep elının altında

Bilmiyorum katılır misiniz ama kadın drlar cookkk acımasız oluolar hepsi değil tabii mesela benim doğum yaptığım dr cookk güleryüzlü çok anlayisliydi.ama muayene olursam şimdi bile erkek dra giderim onlar kadınlar gibi olmuo bence siz ne düşünürsünüz bilmiorum

İlk defa kadın hastalıkları doktoruna gittim onuda rahat oliyim diye kadına aldım. Kesilmeyen gelen koyun gibi hissettirdi. Bilmiyorum belkide haklısınızdır o sizin doktorunuz gibi güler yüzlü doktor bulmak lazım. Bide bir şey sorsam doğum kontrol hapı hiç kullanmadm. Doktora sorup bana uygun olanı önermesini isticektim ama malum kosarak uzaklastım kendi kafama göre bir marka almıyım değil mi yine gidip sormam lazım

Evet dra sorman lazım ama aile hekimi de yazar bence oraya gitmene gerek yok die düşünüyorum ben hiç kullanmadigim için yanlış bilgi vermeyeyim kullananlar vardır elbet

Aslında doğum kontrol hapı kullanan varsa cevap verirse sevinirim aile hekimine mi gitmeliyim kadın hastalıklarına mı yazdırmak için. Bir de aslında bnde kullanmak istemiyodum doğum kontrol hapı eşim korunuyodu ilk zamandan beri ama sanki prezervatif canmı yakıyo eşimde doğum kontrol hapı kullanmamı önerdi denemek için üç dört aylığına alışıyım diye ama kafam çok karışık

Emla sürüyorum inanılmaz yanıor ve yanması hiç geçmior snrsında kayganlaştırıcı kullandım ama teknsorunum beyinde bitio sanırım yinede kendimi kitliorum bacaklarımı kasmalarım geçmioki

Doğum kontrol hapını çocuğu olmayan biri kullanmamalı. Birçok insanda duydum gördüm. Sonra isteyince çok zor oluyor.
Birde özel hastanedeki doktorlar daha anlayışlı. Durumunu söylersen daha yavaş davranır. Sende nefes alıp verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…