Gözün aydın canım çok sevindim hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Tebrik ederim canım çok sevindim. Rabbim herkese nasip etsin. Bizim için de dua et olur muAmin canım çok teşekkür ederimmm
Tebrik ederim canım çok sevindim. Rabbim herkese nasip etsin. Bizim için de dua et olur mu
Ederiz canım etmezmiyim tebrik ederim buara da Rabbim bizede nasip eder insallah bu sorunumuzu atlattık şükürler olsun simdi bunun içi dua edecegiz sen de bize et.Çok teşekkür ederim canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız. Sizde bana dua edin olur mu daha çok küçük korkuyorum o yüzden 3 ayı bi atlatsak
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Samimiyetinize inanıyorum Allah sizlere de en hayırlı zamanda nasip etsin. Her zaman dualarımdasınız. İnancınızı kaybetmeyin ben bugünleri gördüysem hepiniz görürsünüz çok ağır vakaydım gerçekten. Şu an normal doğumu düşenecek kadar iyiyim :)
Peki bsy sorabilirmiyim yadininablasi cevaplamak isterseniz Tabiki ..denemeler de içine giriyormuydu penis yoksa dışa boşaldigi halde mi hamile kaldınız ?Rabbim hepimiz için hayırlısıni nasip etsin doğru zamanı bilen O dur.bizim denemeler de oldu işte Rabbim ne yazmissa o olur
Az birşey oluodu canim yanii çok afedersin başı girio ama sonunu getiremiorum benPeki bsy sorabilirmiyim yadininablasi cevaplamak isterseniz Tabiki ..denemeler de içine giriyormuydu penis yoksa dışa boşaldigi halde mi hamile kaldınız ?
Birşey söylemek istiorum zaten bu zaman a kadr hep denemelr oldu ama bilmiorum ne kadar inanirsiniz ben kocakari işini yaptimda hamile kaldim yanii ebeye gorundum çünkü denemelerde de hamile kalma ihtimalin çok yuksekPeki bsy sorabilirmiyim yadininablasi cevaplamak isterseniz Tabiki ..denemeler de içine giriyormuydu penis yoksa dışa boşaldigi halde mi hamile kaldınız ?
Üzülmeyin adetten sonra gün aşırı denemeye devam edin. Bacaklarınızı duvara ya da yatak başlığına doğru kaldırıp bekleyin 10 dk falan. Allah ın izniyle olur inşallah.kizlar bu ay hamile kalirim diye cok umitlenmistim bende malesef regl oldum biliyorum Allahin taktiri ama uzuldum galiba.Allah hayirli evlat versin hepimize ve hayirli vakitte insallah
Üzülmeyin adetten sonra gün aşırı denemeye devam edin. Bacaklarınızı duvara ya da yatak başlığına doğru kaldırıp bekleyin 10 dk falan. Allah ın izniyle olur inşallah.
Âmin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin insvajiyi yendim cok sukur tam alisamasamda yapabiliyorum Allahin izniyle bebekde olur ins biliyorum ama biraz aceleci davraniyo insan cok sikinti cektim vaji yuzunden allahim evlatla sinamasin kimseyi
Kızlar ben bu kasma olayını nasıl çözücem uyuşturucuda sürüyorum baktığım zaman ben bile şaşırıyorum kasılmama siz nasıl kasmıyorsunuzz....
gevseme egzersizin dışında önereceğiniz başka neler varcanim tamamen beyinle alakali o anda rahatlamam lazim de surekli ve poponu kasma nefes al ver birde nette bak gevseme egzersizleri vardi ben onlarida yapmistim faydasi olur sesli video seklinde yonlendiriyor seni
gevseme egzersizin dışında önereceğiniz başka neler var
bugün çok motive oldum burada okuduklarımla inşallah bugün daha iyi olur benim içincanim kastigini anladigin anda derin nefes alip ver sal kendini kendi kendimize cozebilecegimiz bisey bu cnm hersey bizim beynimizde bitiyor ben yenmeme ragmen hala kastigim oluyor esime bekle diyorum kendimi hazirliyorum sonra devam ediyorum
bugün çok motive oldum burada okuduklarımla inşallah bugün daha iyi olur benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?