ortalık baya bi karışmış yeni sayfa açılmış 1 ay yoktum baya değişiklikler var. tabi bende de öyle. biz eşimle artık başardık diyebiliriz. 3 yıl erteleyince hem sabah hem akşam. ama garip olan tarafı bişey hissetmiyorum. boşalmak nasıl bir şey onu bile anlamış değilim. ya da boşalıyorum ama farketmiyorum.eşim mutlu ama çocuğumuz olabilecek mi onu da bilmiyorum. aklımda deli sorular herkes benim gibi mi acaba yoksa sadece ben mi böyleyim
Tebrik ederim canım öncelikle.yendin artık devamı gelir hepsi zamanla olur ki kişiden kişiye değişiyo ben yendim biriki deneme sonra zevk almaya da başladım..pozitif düşün sürekli elbet zevk de alacaksın her şey cidden beyinde bitiyor odaklanmak ve istemek.ortalık baya bi karışmış yeni sayfa açılmış 1 ay yoktum baya değişiklikler var. tabi bende de öyle. biz eşimle artık başardık diyebiliriz. 3 yıl erteleyince hem sabah hem akşam. ama garip olan tarafı bişey hissetmiyorum. boşalmak nasıl bir şey onu bile anlamış değilim. ya da boşalıyorum ama farketmiyorum.eşim mutlu ama çocuğumuz olabilecek mi onu da bilmiyorum. aklımda deli sorular herkes benim gibi mi acaba yoksa sadece ben mi böyleyim
Tebrik ederim bende yeni yendim bi haftayi gecti oluyor ne gibi acılar geçmedi diyorsun anlamadım iliskide acı olmuyor ki sıkıyormusun kendini halaBende yeni yendim yani acilarim gecmedi ama bunun icin napmam lazm bilmiyorm suan okdar zamani bosuna stresli gecirmisim diyorum cunku ben baya birakmistim ugrasmiyodumda erteliyodum hep gercekten ertelemeyin ustune gidin arkadaslar
Canım sen ne durumdasinBana yardım edebilirmisin yarın için jinekologdan tarih almıştım ama bugün Regl oldum 5 6 gün beklicem şimdi
Tebrik ederim bende yeni yendim bi haftayi gecti oluyor ne gibi acılar geçmedi diyorsun anlamadım iliskide acı olmuyor ki sıkıyormusun kendini hala
Hadi ya benimde oyle bi hafta oluyor basta rahat girmiyo ama bi kereden sonra alisiyorum sence normale donermi
Daha cok yenisiniz olur yani yönünü yalnıs yapıyor olmayasın asagı egimli olacak kendini asla sıkma rahat birak ve hafıf ıkın nefes al verirken popoya dogru ilerletin ıslanmaya calıs on sevısmeyı uzun tut veya kayganlastırıcı kullanın bebe yagı veya su bazlı kayganklastırıcı ozaman daha rahat edersın.Sanırım istemsiz oluyor bana çok saçma geliyor Nasıl olmaz diye ama olmuyor işte
Doner tabiki ara verme 2 günde 1 veya hergun ilişkiye devam et canım ve her seferinde kendini daha alıstıgını görürsün.
Penisın asagı egımli olması cok önemli popoya dogru ıttirin ve nefes al verırken ıkın ittir hafıf yanma olabilir ilk ilişkide ama kesinlikle acı yok kendini kasmazsan tabiki lütfen kendini rahatlat ve bir an önce kurtul bu durumdan canımReglim bitsin denicem bunu kayganlaştırıcı kullandık hatta belimin altına yastık da koydu eşim ama olmadı şu ıkınmayı denicem bi de bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?