- 30 Temmuz 2016
- 94
- 54
- 3
- 35
Ben de yaklasik 4 ay oldu öyle yendim canim. Ümidini yitirme
Aynen aynen aynen daha ne denilir k....Napicaz biz ya anne olmak istiyorum nolur oluverse korkmasak birakiversek gün içinde ne var korkacak diyorum ama yuzlesince yine hepsi tepeme çokuyor birazcık kilo aldım bebek geliyor herhalde diyor millet iyice üzülüyorum hani de gelse diyorum içimden sorunlara da daha dusunmuyoruz deyip geciyorum
O kadar çok istiyorum ki kor olası korkular dusunce bile gerilir mi bir insan hap alsam diyorum ama antidepresanlar cinsel isteksizlik yapıyormuş doğru mu piskolog soylemistiMotivasyonumuzu yüksek tutalım kızlar bu kdr kişi yapıo napalım zorlamalıyız kendimizi en azından karşımızdaki sevdiğimiz Adam öle düşünelim ve kendimizi bırakalım artık bende dahil ....Bu ay hepimiz bitirelim bu sorunu :)
Ben bu haftanın başında gittim doktora bana cinselliğe dair herşeyi anlattı ... Sonra bana ilişki öncesi ilaç ve hergün sabah kahvaltıdan snr antidepresan verdi bu cinsel isteksizliği arttırmıyormuş aksine rahatlatıyormuş o an gerçekten de öle bugün 3. Günüm kendi kendime kasmadığımı hissediyorum tabi eşli denemede ortaya çıkar en kısa zmnda planlıyorum denemeyide....O kadar çok istiyorum ki kor olası korkular dusunce bile gerilir mi bir insan hap alsam diyorum ama antidepresanlar cinsel isteksizlik yapıyormuş doğru mu piskolog soylemisti
Canım ilacın adı ne benim kide vermediBen bu haftanın başında gittim doktora bana cinselliğe dair herşeyi anlattı ... Sonra bana ilişki öncesi ilaç ve hergün sabah kahvaltıdan snr antidepresan verdi bu cinsel isteksizliği arttırmıyormuş aksine rahatlatıyormuş o an gerçekten de öle bugün 3. Günüm kendi kendime kasmadığımı hissediyorum tabi eşli denemede ortaya çıkar en kısa zmnda planlıyorum denemeyide....
Hala burda nasıl mesaj atacagimi bilmiyorum gelenlere cevap veriyorum beni de eklermisinizKızlar WhatsApp gurubu açacağım özelden mesaj atın ama gerçekten insan gibi insan olanlar mesaj atsın çünkü durumumuz komik değil ben buraya sürekli giremiyorum o yüzden böyle bi karar aldım bu arada ben dha yenemedim birbirimize destek amaçlı böyle birşey düşündüm
Tatlım gelen kutuna bak attım mesajHala burda nasıl mesaj atacagimi bilmiyorum gelenlere cevap veriyorum beni de eklermisiniz
Nasıl yendin bana yardım eder misin o cesaret nasıl geldi
o bebek geliyor diyen densiZlerden gıcık oluyorum,banada diyolardı ( artık demiyolar fıs fıs arkamdan kısır diye konşuyolardr ) azıcık göbeğim çıksa hamile diye başlarlardı,beni ne kadar incittiklerini bilmeden anlamadan.Napicaz biz ya anne olmak istiyorum nolur oluverse korkmasak birakiversek gün içinde ne var korkacak diyorum ama yuzlesince yine hepsi tepeme çokuyor birazcık kilo aldım bebek geliyor herhalde diyor millet iyice üzülüyorum hani de gelse diyorum içimden sorunlara da daha dusunmuyoruz deyip geciyorum
Aynen canımo bebek geliyor diyen densiZlerden gıcık oluyorum,banada diyolardı ( artık demiyolar fıs fıs arkamdan kısır diye konşuyolardr ) azıcık göbeğim çıksa hamile diye başlarlardı,beni ne kadar incittiklerini bilmeden anlamadan.
ya ama bakireyim ben mesela bozulmaz mı öyle kendi kendimi mi bozucam analamdımki :/Egzersiz yaparken zorlanan arkadaşlar bence parmak ile yapmayın. Mum ile yapın bakın ben vajiyi yendim ama suan desen ki parmagını sok sokamam. Bence parmakla degil mumla yapın mum o kadar kolay giriyor ki anlamıyosunuz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?