Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Şuan esimde bende ise gitmedik oğlum evde yiz hayalim de hayatım da bu benim...vajiyi hic dert etmiyorum benimde ilk birlesmede gebelik durumum olmustu kelebek gibi..9 yıl olmuş tabiki yenmek isterim ama yenemedim diye hayati zindan edemem sevisiyoruz bol bol opusuyoruz birbirimizi bi sekilde tatmin ediyoruz bolca arkadas edinip aktif yaşıyoruz derdi dusuncek zaman olmuyo hayat güzel stresle yasayip baska hastaliklar edinmeyin.

Aynen morfiyok ben ancak ucunu degdiriyorum iktiremiyorum korkuma bacaklarim zangir zangir titriyor
Bendee aynı durumdayım sadece çok azcık ucu grdi ... hatta öle bi kasıyorumki kendime ben bile şaşırıyorum bi türlü rahat olamıyorum bugün doktorumun verdiği ilişki öncesi sakinleştiricimle denicem faydası olursa sanada sölerimm

Aynen kısmet canım inşAllah gideriz siZde bizde :) Ben penis aşamasına geldim canım,ve bıraktım erteleyip duruyorum,eğzersizde yapmıyrm canım istemyor,sürekli al mumu yap et sıkıldım :/

Bi zaman sonra bende sıkılmıştım. e ne güzel o aşamaya gelmişsin işte erteleme bitir artık :)

Çok sevinirim canım ya nasıl bir korkudur bu ben anlamadım hayatımda hiçbirşey den bu kadar korkmadim ben ya

Napicaz biz ya anne olmak istiyorum nolur oluverse korkmasak birakiversek gün içinde ne var korkacak diyorum ama yuzlesince yine hepsi tepeme çokuyor birazcık kilo aldım bebek geliyor herhalde diyor millet iyice üzülüyorum hani de gelse diyorum içimden sorunlara da daha dusunmuyoruz deyip geciyorum

Benim için çocuk bir hayal gibi armağan hamilelik de öyle bu vajinusmus denilen bela olmasa hayat hepimiz için güzel olacak da

Kizlar cok haklisiniz, biz esimle hep cocuk hayali kurardik. Hemen degil ama 1 yil sonra dusunuruz diyorduk. Kayinvalidem6. Ayda sormaya basladi. Neyseki esim de ben de simdi dusunmuyoruz diyerek susturduk.
Allah saglik sorunu vermesin de vajiyi yener yenmez isteyenler hamile kalsin dilerim. Burdan sizinle hamilelik bebek konularini konusalim, Allah nasip etsin hepimize

Âmin canim

Kizlar yenmeniz için bi sürü sebebiniz var kocanizin karısı olmak
Bebek sahibi olmak
Tam bi aile olmak

Daha neyi erteleyorsunuz
Hadi egzersizlere biraz daha fazla düşün
Üstüne gudin siz bugün böyle karamsar konuştukça acaba diyorum ilerde çocuk ateslense napacaklar dis cikarsa napacaklar?
Geleceginiz icin kararli motive eden seyler okuyun burayla sınırlı kalmayın belki bişeyleri eksik ifade ediyoruz belki unutuyoruz cinsel iliskilere dair kadınlara dair eslere dair ne bulursanız okuyun. Siz kendinizi gelistirdikce beyniniz yeni kapılar açacak size. Olmayışını ve nasıl olmadığını günlerdir konusuyoruz. Nasil olması gerektigini de anlatiyoruz birbirimize ama farklı ve yebi bilgiler belki bizi daha çok doğru yöne götürür. Bir de bunları deneyin. Sorunlar hayatımızda hep var ama çözüm üretmek yabi bişeyi üretmek en zoru. Bunalrla başa cikabilmeyi ogrenmek en önemlisi

arkadaşlar merhaba

uzun zamandır yazamadım siteyede giremedim bazılarınız belki hatırlar beni, ben yeneli 1 ay falan oldu sanırım ama bazı sorunlarım var yenen arkadaşlar yardımcı olun lütfen
hep aynı pozisyonda deniyoruz misyoner, başka hiç bir şekilde yapamıyorum ayrıca hiç zevk alamıyorum ön sevişmede eşimin öpmesine bile düzgün izin vermiyorum kasılıyorum ben ne zaman normale döneceğim ya hep böyle gitmezki.
hiç uyuşturucu kullanmıyorum bu arada sadece bebe yağı, ne yapmam gerek nolur birşeyler söyleyin banada

Kizlar bende uyustrup kayganlastrp vs butun onlemleri alip yaptim ilki oldu ama ikincide hic bisey kullanmadan yapamadim cokta zorlamadan biraktik tekrar ilki gibi denicem bidahkine bakalim

Kizlar ben yeneli yaklaşık 2 ay oldu bende kayganalstirici kullanıyorum yeni pozisyonlar denemeye de yeni yeni başladım. Acele etmeyin. Zevk alma konusu biraz farklı. Vajinizin iyice uyarılması gerekiyor bu da biraz zaman alıyor. Şunu da söyleyim sürekli ilişkiye gun aşırı iliskiye girmeme rağmen vajim şimdilerde açilmaya başladı yoksa bi hafta öncesine kadar hâlâ p....si ben yerlestiriyordum öyle pıt diye girmiyordu. Buda sanırım ilişkiye girme ve gitgel hızıyla ilgili. Zamanla hepsi olacak merak etmeyin yalnız bi kac ay daha direnin. Belki kişiden kisiye de değişir bilemiyorum

Regl e bikac gün kala ve reglden hemen sonrada olmayabilir panik yapmayın. En uygun dönemler olmasi muhtemel donemler reglin baslangicindan sonra 12 ile 16 gün arasi yani ortada kalan gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…