Eylülle aynı durumdayımm kulak cubugun ucu modundayım korkumu yenemiorum veee en kötüsü bacaklarımı çook kasıyorum :/Biri ben ki buradaki arkadaşlara Gore yolun en basindayim çünkü egressizlere bile gecemiyorum
Kızlar bu gece uyurken bile pozitif olun ve deyin ki yarın çok güzel uyanacağım. Herşeye rağmen güne çok mutlu başlayacağım. Yarın benim en kararlı günüm olacak. Gün sonunda kendimi çok güçlü hissedeceğim.
Günaydın kızlar hepinize bol enerjili güçlü kararlı güzel bir gün diliyorum. Rabbimin de izniyle bugün herkes için güzel bi milat olsun. Vajiyi yenemeyen kalmasın. Bebiş isteyenlerin Bebişi olsun ve neyin hayalini kuruyorsanız gerçek olsun insallah...
Bugün size bişey sormak istiyorum.
Okuyan herkes cevaplarsa çok sevinirim.
Hatta üye olmayıp okuyanlar bile artık üye olup katılsınlar aramıza.
Siz şu an ya da şu aralar ne yaparsanız kendinizi mutlu ederseniz?
Yalnız konu vijinusmus ve kocalariniz olmayacak. Tamamen başka bişey olsun. Çünkü onları biliyoruz. Onun dışında bişey olmalı. Tekrar soruyorum.
Kendinizi mutlu hissetmek için ne yaparsınız? Ne yapsanız mutlu olursunuz?
Düşünün bi bakalım.
Bu arada yazacaginız şeyi öyle bi düşünün ki bu asla olumsuz bir şey hissettirmesin. Zararı asla olmasın. Ustelik yaptiginizda yüzünüz gülsün. Faydasını göreceğimiz bişey olsun yani.
Hadi bakalım gün içinde cevapları bekliyorum.
Aynen morfiyok ben ancak ucunu degdiriyorum iktiremiyorum korkuma bacaklarim zangir zangir titriyorEylülle aynı durumdayımm kulak cubugun ucu modundayım korkumu yenemiorum veee en kötüsü bacaklarımı çook kasıyorum :/
Bendee aynı durumdayım sadece çok azcık ucu grdi ... hatta öle bi kasıyorumki kendime ben bile şaşırıyorum bi türlü rahat olamıyorum bugün doktorumun verdiği ilişki öncesi sakinleştiricimle denicem faydası olursa sanada sölerimmAynen morfiyok ben ancak ucunu degdiriyorum iktiremiyorum korkuma bacaklarim zangir zangir titriyor
Aynen kısmet canım inşAllah gideriz siZde bizde :) Ben penis aşamasına geldim canım,ve bıraktım erteleyip duruyorum,eğzersizde yapmıyrm canım istemyor,sürekli al mumu yap et sıkıldım :/
Çok sevinirim canım ya nasıl bir korkudur bu ben anlamadım hayatımda hiçbirşey den bu kadar korkmadim ben yaBendee aynı durumdayım sadece çok azcık ucu grdi ... hatta öle bi kasıyorumki kendime ben bile şaşırıyorum bi türlü rahat olamıyorum bugün doktorumun verdiği ilişki öncesi sakinleştiricimle denicem faydası olursa sanada sölerimm
Benim için çocuk bir hayal gibi armağan hamilelik de öyle bu vajinusmus denilen bela olmasa hayat hepimiz için güzel olacak dakızlar artık hamileliği konuşmak istiyorum sizlerle.yeni bir sayfa açıp hamilelik adı altında sorular sorsak konuşsak ne kadar eğlenceli olurdu değil mi? çocuklarımızın akran olması ve aynı duyguları paylaşacak olmamız bile harika olur.
evet hayal gibi geliyor ama yne de pozitif olmak için çabalayalımBenim için çocuk bir hayal gibi armağan hamilelik de öyle bu vajinusmus denilen bela olmasa hayat hepimiz için güzel olacak da
Âmin canimKizlar cok haklisiniz, biz esimle hep cocuk hayali kurardik. Hemen degil ama 1 yil sonra dusunuruz diyorduk. Kayinvalidem6. Ayda sormaya basladi. Neyseki esim de ben de simdi dusunmuyoruz diyerek susturduk.
Allah saglik sorunu vermesin de vajiyi yener yenmez isteyenler hamile kalsin dilerim. Burdan sizinle hamilelik bebek konularini konusalim, Allah nasip etsin hepimize
Dört ay oldu egzersize başlayalı hala yenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?