- 1 Ocak 2017
- 57
- 21
- 3
- 32
Canim mayis sonu yendim iste 3 veya 4 ay sonra kldimH Hayat cicegim sen hamileydin demi cnm ne zamn yendin yendikten ne kadar sonra hamile kaldin cnm??
Bende, bir kez aparatla denerken aparatın neredeyse tümünü aldıktan sonra müthiş bir acı hissettim, içimde. Öyleki çıkartırken bile zorlandım. Bunun üzerine pes edip bir sene kadar egzersize ara verdim. Daha sonra doktor bana ucunda şırıngaya benzer çubuğu olan (ismini hatırlamıyorum ne yazık ki) bir kayganlaştırıcı vermişti. Sonra cesaret edip yeniden egzersiz yapınca, içimdeki aynı yer yine acıdı. Bu sefer doktorun verdiği kayganlaştırıcıyı, çubuğu yardımıyla bolca içime sıktım. Aparat almayı ekrar denediğimde bu sefer acı kayboldu. Sadece içinde doluluk hissetdim. Sonraki egzersizlerimde de içimi bolca kayganlaştırınca sorun olmadı. Sadece girişi ve dış kısmına kayganlaştırıcı sürmek yeterli değil. Önsevişme yapsak bile hep içimizde bir endişe ve ruhsal olarak baskı hissetdiğimiz için kendimizi yeterince zevke odaklayamıyoruz. Bu yüzden de yeterli ıslaklık gerçekleşmiyor. arkadaşların da dediği gibi o aşamada bırakma. Penisi ufakda olsa gitgel yapacak kadar alıyorsan gitgel yapıp zevk almaya çalış. Sadece penisin başını bile sokup çıkarabilsen bundan bile haz alırsın , Zevk aldıkca da daha fazlasını içine girdirirsin. Hepsini bir anda almak gibi bir zorunluluğun yok! Akışına bırak. Benim eltim vajinismus değildi, ama kaynım penisin tamamını girdirmeyip bunu bir haftaya yaymış. İncitmemek için. Amaç zevk alabilmen. Bu işten keyif alman. Keyif aldıkca kendiliğinden gelişecek zaten.Evet aciyi hissedince cok kasiliyorum ve birakiyorum daha Rusu istemsz kalkiyorum hemen sanirim ewliligimzn ilk zamanlati cok bilincszdim olsun diye acidigi halde cok zorluyoduk ve cok aci cekiyordm uzun zaman snra ilk defa o aciyi cektm istemsz oldu hersey
Nekadarlik evlisin pekiiCanim mayis sonu yendim iste 3 veya 4 ay sonra kldim
Benim tek derdim vajinismus değil ki. Öpüşemenismus, sarılamamanismus, muhabbetedememenismus, güvenemenismus, bakışamamanismus, tenuyumumismus.....nismus...nismusSen yenmismiydin???
Bu ay sonu iki sene olacakNekadarlik evlisin pekii
Anlamadim neymisBenim tek derdim vajinismus değil ki. Öpüşemenismus, sarılamamanismus, muhabbetedememenismus, güvenemenismus, bakışamamanismus, tenuyumumismus.....nismus...nismus
Bu ay sonu iki sene olacak
Anlamadim
Eşimden soğudum, aramızda cinsel bir paylaşım yok. Tensel vebduygusal iletişimimiz yok. İki ev arkadaşı gibi yaşayıp gidiyoruz. Odalarımız bile ayrı
Bende tam anlamadim cnmm ya ne güzel burda herkeze yardimcı oluyorsun biraz kendinden bahsetsen belki bizde sana yardimci oluruzBenim tek derdim vajinismus değil ki. Öpüşemenismus, sarılamamanismus, muhabbetedememenismus, güvenemenismus, bakışamamanismus, tenuyumumismus.....nismus...nismus
Amin canim onsaallahHmm anladim cnmm rabbim bebegini sağlikla kucagina almayi nasip etsin darisi benim başıma insallah
Canım eşimi istemiyorum artık. Ondan bir beklentim kalmadı. Beni çok defa hayal kırıklığına uğrattı. Biz aile olamadık.Bende tam anlamadim cnmm ya ne güzel burda herkeze yardimcı oluyorsun biraz kendinden bahsetsen belki bizde sana yardimci oluruz
Hmmm üzüldüm simdi cnm yaa ama aksama yaz olurmu icindekileri anlatirsan biraz rahatlarsinCanım eşimi istemiyorum artık. Ondan bir beklentim kalmadı. Beni çok defa hayal kırıklığına uğrattı. Biz aile olamadık.
Anlatmam uzun sürer. İşe dönmeliyim. Akşama yazarım.
Ben yendim cnm 5 ayliga yakin hamileyimBu Hastalığı yenenler bana yardımcı olabilir mi..
Tebrik ederim .. nasıl yendiniz anlatabilir misiniz?Ben yendim cnm 5 ayliga yakin hamileyim
Canim cok erteledim ama doktora gittim ama bosuna gitmisim egzersi z yapriedi ve sonunda olduTebrik ederim .. nasıl yendiniz anlatabilir misiniz?
Ucu girince oluyor islanma biraz once denedim yine olmadi ama bu sefer aci hissetmedm nesimde boyle devam edelim diyo yarisin kadar lbiliyorum onuda bosaldgnda disari hic tasmiyo ondan anliyorum boyle devam edecem baklm blki birgn hepsi girerCanim korkma birsey yok ilk basta acir ama sonrasi mithis oluyo islnma oluyor mu
Tatlim sana yardimcı olayim istersen bende 1 ay önce yendimTebrik ederim .. nasıl yendiniz anlatabilir misiniz?
Harika olur vallahi duacıyız olurum ..Tatlim sana yardimcı olayim istersen bende 1 ay önce yendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?