Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bende, bir kez aparatla denerken aparatın neredeyse tümünü aldıktan sonra müthiş bir acı hissettim, içimde. Öyleki çıkartırken bile zorlandım. Bunun üzerine pes edip bir sene kadar egzersize ara verdim. Daha sonra doktor bana ucunda şırıngaya benzer çubuğu olan (ismini hatırlamıyorum ne yazık ki) bir kayganlaştırıcı vermişti. Sonra cesaret edip yeniden egzersiz yapınca, içimdeki aynı yer yine acıdı. Bu sefer doktorun verdiği kayganlaştırıcıyı, çubuğu yardımıyla bolca içime sıktım. Aparat almayı ekrar denediğimde bu sefer acı kayboldu. Sadece içinde doluluk hissetdim. Sonraki egzersizlerimde de içimi bolca kayganlaştırınca sorun olmadı. Sadece girişi ve dış kısmına kayganlaştırıcı sürmek yeterli değil. Önsevişme yapsak bile hep içimizde bir endişe ve ruhsal olarak baskı hissetdiğimiz için kendimizi yeterince zevke odaklayamıyoruz. Bu yüzden de yeterli ıslaklık gerçekleşmiyor. arkadaşların da dediği gibi o aşamada bırakma. Penisi ufakda olsa gitgel yapacak kadar alıyorsan gitgel yapıp zevk almaya çalış. Sadece penisin başını bile sokup çıkarabilsen bundan bile haz alırsın , Zevk aldıkca da daha fazlasını içine girdirirsin. Hepsini bir anda almak gibi bir zorunluluğun yok! Akışına bırak. Benim eltim vajinismus değildi, ama kaynım penisin tamamını girdirmeyip bunu bir haftaya yaymış. İncitmemek için. Amaç zevk alabilmen. Bu işten keyif alman. Keyif aldıkca kendiliğinden gelişecek zaten.
@gullusahin bir daha denemende yanında ince bir aparat edin. Bu aparatı allah ne verdiyse bolca kayganlaştırıcıya bula ve taa içine kadar yedir. Bir kaç sefer çıkartıp yeniden kayganlaştırıcıya bulayıp içine sür. Fazla bekleme..çünkü cilt emiyor, kurutuyor. Cinsel ilişkiye geçmeden hemen önce yapmalısın. Ve de zevk aldıkca ilerle. Hepsini almaya çalışmak diye bir yarış yok. penisin başını bile kendinle barışık bir şekilde alır ve bundan haz alırsanız eşin ve senin için bu başarıdır.

Benim tek derdim vajinismus değil ki. Öpüşemenismus, sarılamamanismus, muhabbetedememenismus, güvenemenismus, bakışamamanismus, tenuyumumismus.....nismus...nismus
Bende tam anlamadim cnmm ya ne güzel burda herkeze yardimcı oluyorsun biraz kendinden bahsetsen belki bizde sana yardimci oluruz

Bende tam anlamadim cnmm ya ne güzel burda herkeze yardimcı oluyorsun biraz kendinden bahsetsen belki bizde sana yardimci oluruz
Canım eşimi istemiyorum artık. Ondan bir beklentim kalmadı. Beni çok defa hayal kırıklığına uğrattı. Biz aile olamadık.
Anlatmam uzun sürer. İşe dönmeliyim. Akşama yazarım.

Arkadaslar ertelemeyin yendiginizde bu mu korktugum diyeceksiniz

Canım eşimi istemiyorum artık. Ondan bir beklentim kalmadı. Beni çok defa hayal kırıklığına uğrattı. Biz aile olamadık.
Anlatmam uzun sürer. İşe dönmeliyim. Akşama yazarım.
Hmmm üzüldüm simdi cnm yaa ama aksama yaz olurmu icindekileri anlatirsan biraz rahatlarsin

Canim korkma birsey yok ilk basta acir ama sonrasi mithis oluyo islnma oluyor mu
Ucu girince oluyor islanma biraz once denedim yine olmadi ama bu sefer aci hissetmedm nesimde boyle devam edelim diyo yarisin kadar lbiliyorum onuda bosaldgnda disari hic tasmiyo ondan anliyorum boyle devam edecem baklm blki birgn hepsi girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…