- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
Hanyacim günaydın ben cevaplayayim ilk:)
Sanırım şu an için, yüzmek ve dondurma yemek:) yüzerken cook baska hissediyorum
Günaydın canım ben de çok uzaklarda bir tatil yapsam baya mutlu olucam valla dert yok tasa yok ne iyi olurduGünaydın kızlar hepinize bol enerjili güçlü kararlı güzel bir gün diliyorum. Rabbimin de izniyle bugün herkes için güzel bi milat olsun. Vajiyi yenemeyen kalmasın. Bebiş isteyenlerin Bebişi olsun ve neyin hayalini kuruyorsanız gerçek olsun insallah...
Bugün size bişey sormak istiyorum.
Okuyan herkes cevaplarsa çok sevinirim.
Hatta üye olmayıp okuyanlar bile artık üye olup katılsınlar aramıza.
Siz şu an ya da şu aralar ne yaparsanız kendinizi mutlu ederseniz?
Yalnız konu vijinusmus ve kocalariniz olmayacak. Tamamen başka bişey olsun. Çünkü onları biliyoruz. Onun dışında bişey olmalı. Tekrar soruyorum.
Kendinizi mutlu hissetmek için ne yaparsınız? Ne yapsanız mutlu olursunuz?
Düşünün bi bakalım.
Bu arada yazacaginız şeyi öyle bi düşünün ki bu asla olumsuz bir şey hissettirmesin. Zararı asla olmasın. Ustelik yaptiginizda yüzünüz gülsün. Faydasını göreceğimiz bişey olsun yani.
Hadi bakalım gün içinde cevapları bekliyorum.
Hanyacim günaydın ben cevaplayayim ilk:)
Sanırım şu an için, yüzmek ve dondurma yemek:) yüzerken cook baska hissediyorum
Günaydın hanyacım. Kamp yapmaya gidiyoruz, hippiler gibi dolaşacağız. Bu benim hayalimdi. Eşim sevmiyor ama ben doğaya yakın olmayı çok seviyorum. Sonunda ikna edebildim. Bunun için mutluyum. Eksik şeyler var tabi ama ne yapalım! Belki internet bulamayabilirim. Bir süre ayrı kalacağız. Armağanı çok merak etdim. İnşallah güzel gelişmeler olmuştur. Olmamışsa da yakında olacağını düşünüyorum. Ben gelene kadar, dün o karamsar, mutsuz yorumlar yapan vajili hatunlar da inşallah gelişme kaydederler, hatda yenmiş olurlar. Yüzleri gülmeye başlar. Mutlu kalın, hoşca kalın
Not: bindim bir alamete gideyom kıyamete!...
Günaydın canım. Ben herhalde stresten vajidrn uzak tasasız hiçbişeyi düşünmeden bi tatil yapsam çok mutlu olurdum. Çok yorgun hissediyorum kendimi çünkü tükenmiş gibiGünaydın kızlar hepinize bol enerjili güçlü kararlı güzel bir gün diliyorum. Rabbimin de izniyle bugün herkes için güzel bi milat olsun. Vajiyi yenemeyen kalmasın. Bebiş isteyenlerin Bebişi olsun ve neyin hayalini kuruyorsanız gerçek olsun insallah...
Bugün size bişey sormak istiyorum.
Okuyan herkes cevaplarsa çok sevinirim.
Hatta üye olmayıp okuyanlar bile artık üye olup katılsınlar aramıza.
Siz şu an ya da şu aralar ne yaparsanız kendinizi mutlu ederseniz?
Yalnız konu vijinusmus ve kocalariniz olmayacak. Tamamen başka bişey olsun. Çünkü onları biliyoruz. Onun dışında bişey olmalı. Tekrar soruyorum.
Kendinizi mutlu hissetmek için ne yaparsınız? Ne yapsanız mutlu olursunuz?
Düşünün bi bakalım.
Bu arada yazacaginız şeyi öyle bi düşünün ki bu asla olumsuz bir şey hissettirmesin. Zararı asla olmasın. Ustelik yaptiginizda yüzünüz gülsün. Faydasını göreceğimiz bişey olsun yani.
Hadi bakalım gün içinde cevapları bekliyorum.
İyi eğlenceler canım sana. Hayalinse sonuna kadar tadını çıkarmaya bak. Keyif al ne istiyosan yap. Bizi de merak etme. Belki hayat sana da bi sürpriz hazırlıyodur. O yüzden kıyamet falan demeyelim herşeyde bi güzellik görmeye çabalayalım.Günaydın hanyacım. Kamp yapmaya gidiyoruz, hippiler gibi dolaşacağız. Bu benim hayalimdi. Eşim sevmiyor ama ben doğaya yakın olmayı çok seviyorum. Sonunda ikna edebildim. Bunun için mutluyum. Eksik şeyler var tabi ama ne yapalım! Belki internet bulamayabilirim. Bir süre ayrı kalacağız. Armağanı çok merak etdim. İnşallah güzel gelişmeler olmuştur. Olmamışsa da yakında olacağını düşünüyorum. Ben gelene kadar, dün o karamsar, mutsuz yorumlar yapan vajili hatunlar da inşallah gelişme kaydederler, hatda yenmiş olurlar. Yüzleri gülmeye başlar. Mutlu kalın, hoşca kalın
Bu bana geliyo yaniAaa canım bak yüzmek deyince uzun zamandır sizinle paylaşacağım bişeyi hatırlattın bana. Bunu taa bayramda havuza gittiğimde vurgulayacaktim unutmuşum bak enerji yayılmaya başladı etkisini gosterdi bile.
Yuzenler ve yuzemeyenler iyi bilir. Suyun kaldırma kuvveti vardır. Ama buna rağmen kimse suyun yüzünde duramaz. Yuzenler kendilerini serbest bıraktığı için ve kaslarını istedikleri gibi kontrol edebildikleri için suyun yüzünde durabilirler. Ama kendini kasanlar yüzme konusunda basarısızdirlar. Iste bu da bizim vajinusmus hastaligimiza çok güzel bi ornek. Yuzmenin kiloyla ilgisi olmadığını hepimiz biliriz. Her kiloda insan rahatça yuzebilirken zayıf olmayanların yuzemedigine de sahitlik etmisligimiz illaki vardir. Bunu p..s boyuyla suphesi olan arkadaşlara ithafen söylüyorum. Acaba buyuk olduğu için mi içime alamiyorum diyenlere gelsin
Aslında hizli ve kolay haberleşmk icin iyi bir fikir, ama kişileri seçmek büyük problem güvenmek açısndan
B belovedone kendine dondua almak bu kadar zor bu şey değil hadi git bi dondurma ye mutlu ol yüzün gülsün azcıkyüzmeye gidebiliyorsan imkânlarının hepsini zorla git yüz. Ask kitabı okumak istiyorsan en yakın kitapçıya doğru koş. Üşenme, erleteme! Bunları yapmak için ilahi güce ihtiyacın yok mutlu olmak işte bu kadar basit.
Kiz zaten hepsini yapiyorum ben
Çok güzelmiş. Tabi biz hepimiz kendi derdimize düştük.Bende size nasıl mutlu olacağımı söyleyim. Ağlayan bi çocuğu güldürmek onun yüzünde güller açtırmak istiyorum. Bugün annesinden dayak yemiş bi cocuk olabilir. Istedigi bişey alınmamıs bi cocuk olabilir. Mesela öyle bi cocukla dondurma yeyip parkta salincakta sallanabilirim. Evcilik oynayabilirm. Araba yarışı yapabilirim. Yeter ki o gülsün. Bende mutlu olayım isterim
akşam eve gittiğimde heryer güzelce temizlenmiş mutfakta yemek hazır halde bulmak bayaa mutlu ederdidirekt yiyip uyumak isterdim
Aaa çok güzel ya sana iyi gezmeler canım doğanin tadını çıkarr.Günaydın hanyacım. Kamp yapmaya gidiyoruz, hippiler gibi dolaşacağız. Bu benim hayalimdi. Eşim sevmiyor ama ben doğaya yakın olmayı çok seviyorum. Sonunda ikna edebildim. Bunun için mutluyum. Eksik şeyler var tabi ama ne yapalım! Belki internet bulamayabilirim. Bir süre ayrı kalacağız. Armağanı çok merak etdim. İnşallah güzel gelişmeler olmuştur. Olmamışsa da yakında olacağını düşünüyorum. Ben gelene kadar, dün o karamsar, mutsuz yorumlar yapan vajili hatunlar da inşallah gelişme kaydederler, hatda yenmiş olurlar. Yüzleri gülmeye başlar. Mutlu kalın, hoşca kalın
Aaa çok güzel ya sana iyi gezmeler canım doğanin tadını çıkarr.ben çok korkak pimprik li biri oldum için böcek ler filanlar doğa ile fazla iç içe olamıyorum a
hanya benim de en çok yapmak dan mutluluk alacağım su an için kızım dışini patlatsa rahatlaa sa denize girsem biz kıbrıs girne ye taşındık tayin nedeni ile.bi hafta oldu geleli deniz harika ama uzak dan bakıyorum :)
Çocuk olunca hayeller biraz aksıyor galiba. Ama sende kızınla mutlu olacak başka bişey yap. Allah sana mis gibi bi nimet vermiş kızının acısını hafifletecek onunla ilgilenince seninde yükünün hafifleyeceği bişeyler yap canım. Sana şimdilik başka bi önerim yok. Malum orası bu konu beni aşarçalışmadığım yerden geldi burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?