Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Günaydın canım ben de çok uzaklarda bir tatil yapsam baya mutlu olucam valla dert yok tasa yok ne iyi olurdu

Hanyacim günaydın ben cevaplayayim ilk:)
Sanırım şu an için, yüzmek ve dondurma yemek:) yüzerken cook baska hissediyorum

Aaa canım bak yüzmek deyince uzun zamandır sizinle paylaşacağım bişeyi hatırlattın bana. Bunu taa bayramda havuza gittiğimde vurgulayacaktim unutmuşum bak enerji yayılmaya başladı etkisini gosterdi bile.

Yuzenler ve yuzemeyenler iyi bilir. Suyun kaldırma kuvveti vardır. Ama buna rağmen kimse suyun yüzünde duramaz. Yuzenler kendilerini serbest bıraktığı için ve kaslarını istedikleri gibi kontrol edebildikleri için suyun yüzünde durabilirler. Ama kendini kasanlar yüzme konusunda basarısızdirlar. Iste bu da bizim vajinusmus hastaligimiza çok güzel bi ornek. Yuzmenin kiloyla ilgisi olmadığını hepimiz biliriz. Her kiloda insan rahatça yuzebilirken zayıf olmayanların yuzemedigine de sahitlik etmisligimiz illaki vardir. Bunu p..s boyuyla suphesi olan arkadaşlara ithafen söylüyorum. Acaba buyuk olduğu için mi içime alamiyorum diyenlere gelsin

Günaydın hanyacım. Kamp yapmaya gidiyoruz, hippiler gibi dolaşacağız. Bu benim hayalimdi. Eşim sevmiyor ama ben doğaya yakın olmayı çok seviyorum. Sonunda ikna edebildim. Bunun için mutluyum. Eksik şeyler var tabi ama ne yapalım! Belki internet bulamayabilirim. Bir süre ayrı kalacağız. Armağanı çok merak etdim. İnşallah güzel gelişmeler olmuştur. Olmamışsa da yakında olacağını düşünüyorum. Ben gelene kadar, dün o karamsar, mutsuz yorumlar yapan vajili hatunlar da inşallah gelişme kaydederler, hatda yenmiş olurlar. Yüzleri gülmeye başlar. Mutlu kalın, hoşca kalın
Not: bindim bir alamete gideyom kıyamete!...

Canım sana bol eğlenceli bi tatil diliyorum. Buralar bize emanet aklın kalmasın. Eglenmene bak. Döndüğünde enerjinden bi tutam bize de ikram et yeter bize

Günaydın canım. Ben herhalde stresten vajidrn uzak tasasız hiçbişeyi düşünmeden bi tatil yapsam çok mutlu olurdum. Çok yorgun hissediyorum kendimi çünkü tükenmiş gibi

İyi eğlenceler canım sana. Hayalinse sonuna kadar tadını çıkarmaya bak. Keyif al ne istiyosan yap. Bizi de merak etme. Belki hayat sana da bi sürpriz hazırlıyodur. O yüzden kıyamet falan demeyelim herşeyde bi güzellik görmeye çabalayalım.

Bu bana geliyo yani

Aslında hizli ve kolay haberleşmk icin iyi bir fikir, ama kişileri seçmek büyük problem güvenmek açısndan

Evet işte 2 3 kişiti öyle çıkarmak zorunda kaldık. Her zaman seçemiyorsun. Ama şimdi hala grup duruyor ve konuşuyoruz iyi arkadaş olduk birbirimize çoook faydamız oldu.

B belovedone kendine dondua almak bu kadar zor bu şey değil hadi git bi dondurma ye mutlu ol yüzün gülsün azcık yüzmeye gidebiliyorsan imkânlarının hepsini zorla git yüz. Ask kitabı okumak istiyorsan en yakın kitapçıya doğru koş. Üşenme, erleteme! Bunları yapmak için ilahi güce ihtiyacın yok mutlu olmak işte bu kadar basit.

Kiz zaten hepsini yapiyorum ben

E Eylulayhan canım sende uzaklarda bi tatil demişsin gittiğin yer ne kadar uzak olursa olsun. Yanında sıkıntılarını götürdüğün müddetçe uzaklar sana hep daha izak gelir. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama çık iki mahalle öteden de mutlu olacağın kimsenin olmadığı bi yerde bi kaç saat kendinle vakit geçir deniz yakinsa oraya doğru git park varsa parka doğru güzel bi kafede otur soğuk bişeyler falan iç. Ama otur bi kendinle başbaşa kal. Insanlari izle ve gülümse

Bende size nasıl mutlu olacağımı söyleyim. Ağlayan bi çocuğu güldürmek onun yüzünde güller açtırmak istiyorum. Bugün annesinden dayak yemiş bi cocuk olabilir. Istedigi bişey alınmamıs bi cocuk olabilir. Mesela öyle bi cocukla dondurma yeyip parkta salincakta sallanabilirim. Evcilik oynayabilirm. Araba yarışı yapabilirim. Yeter ki o gülsün. Bende mutlu olayım isterim

Çok güzelmiş. Tabi biz hepimiz kendi derdimize düştük.

akşam eve gittiğimde heryer güzelce temizlenmiş mutfakta yemek hazır halde bulmak bayaa mutlu ederdi direkt yiyip uyumak isterdim

Madem öyle akşam yemek yapma bugünlük dışardan olsun. Hazır yemeğini al eve koş eve girdiğinde evin ne kadar dağınık olursa olsun ohh mis evim benim bu haliyle bile çok güzel de yemeğini ye bırak mutfağı öyle sonra gir yatağına güzelce bi uyu. Amaç mutlu olmak sen mutluysan evin dağınık olması çokta lazım değil. Sonuçta başka bi gün yine sen temizleyeceksin. Ya da bigunlugune bi yardımcı bul ona temizlet. Hem belki ihtiyacı olan birine de hayrın dokunur. Fena mı???

Aaa çok güzel ya sana iyi gezmeler canım doğanin tadını çıkarr.ben çok korkak pimprik li biri oldum için böcek ler filanlar doğa ile fazla iç içe olamıyorum a

hanya benim de en çok yapmak dan mutluluk alacağım su an için kızım dışini patlatsa rahatlaa sa denize girsem biz kıbrıs girne ye taşındık tayin nedeni ile.bi hafta oldu geleli deniz harika ama uzak dan bakıyorum :)

Çocuk olunca hayeller biraz aksıyor galiba. Ama sende kızınla mutlu olacak başka bişey yap. Allah sana mis gibi bi nimet vermiş kızının acısını hafifletecek onunla ilgilenince seninde yükünün hafifleyeceği bişeyler yap canım. Sana şimdilik başka bi önerim yok. Malum orası bu konu beni aşar çalışmadığım yerden geldi burası

evet o mutlu olunca zaten otomatik olarak anne de mutlutek hasta olmasın dahayaller ertelense de olur..mesela bi hafta yi geçti dün ilk kez uyudu ateşi olmadı.en mutlu ben di galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…