Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

İlerleme kaydedemedim ne yazıkki ama şükür hiç dokunamam dediğim yere serçe parmağımi çok küçük de olsa soguyorum artık ama iktiremiyorum canım aciyacak gibi oluyor panik oluyorum bacaklarim titriyor sonrası yine ağlama benim gibi olan diğer arkadaşlar yalnız değilsiniz

İnşallah bu duygulardan tez zamanda kurtuluruz

Âmin canım amin inş

Parmağını sokabildiğin yere kadar koy sonra ıkınarak aşağıya dogru iktir o zaman iteleme sorunu aşılıyor

Parmağını sokabildiğin yere kadar koy sonra ıkınarak aşağıya dogru iktir o zaman iteleme sorunu aşılıyor
Çok denedim bugün ama çok korkuyorum o anda sanki içerde birşey var gibi geliyor zangir zangir bacaklarim titremeye basliyor

İnş canım sen ne durumdasin egzersiz yapiyormusun diğer yazıları mı ouyamadim pek
Yapıyorum bi oluyo bi olmuyo bende kendimi anlamıyorum eşli deneme de olmuyo tekrar egzersize geçiyorum yine yeniyorum eşli denemede yine olmuyo anlamadım ki bende anca olmuyo diye ağlıyorum

Umut hiç bitmesin arkadaşlar lütfen
Güçlü olun acı yok muş aslında ama tabi bunu anlayana kadar acınin da üzerine gidin orada bi delik yokmuş gibi sanıyoruz demi hep duvar var beynimiz hep bunları düşünü yo ama acınin üzerine gidin göreceksiniz orada bir delik var ve çok rahat giriyor..sonrasında ise çok mutlu oluyorsunuz kararli olun akışına bırakın pes etmeyin eşinizle cinsel irtibatı kesmeyin o olmuyorsa sadace on sevişme yapin bir gün gerçekten oluyor muş yaşadım gördüm

o zaman parmağı değilde kulak çıbuğ
Çok denedim bugün ama çok korkuyorum o anda sanki içerde birşey var gibi geliyor zangir zangir bacaklarim titremeye basliyor
çubuğunu dene dışarıdan aparatla denemk benim daha kolayıma geldi sonra uzun silikonlar varya onunlada devam ettim

Yapıyorum bi oluyo bi olmuyo bende kendimi anlamıyorum eşli deneme de olmuyo tekrar egzersize geçiyorum yine yeniyorum eşli denemede yine olmuyo anlamadım ki bende anca olmuyo diye ağlıyorum
Atlaticaz inş bunları bak ne güzel yenen arkadaslarimiz var umut oluyorlar bize bende oyleyim ama sabır

İnşallah

Egzersiz yaparken zorlanan arkadaşlar bence parmak ile yapmayın. Mum ile yapın bakın ben vajiyi yendim ama suan desen ki parmagını sok sokamam. Bence parmakla degil mumla yapın mum o kadar kolay giriyor ki anlamıyosunuz bile

Evet bol bol başarı hikayesi okuyun ben aynı yazı yi kac kez okumuşm dur tahmin edemiyorum..Umut bittiği an destek alın bu site sağolsun burası payesine çok şey öğrendim..ilk zari 2014 10kasim da yendim ağustos da üye olmuştum buraya.ve hamile kaldım ilk gece den hediye gibi geldi tükendiğim an da.şimdi bir yaşına girdi kızım.
Ağrısiz ilişkiyi de yeni başardımüç ay filan oluyor..er ya da geç oluyor.ınanın siz yeter ki..

kizlar birsey sorucam bende vajiliyim ve hala cozemedim malesef ama esimle denemeler yapiyoruz tam olmasada bu ay cok agir bir grip oldum ve dr a gittim antibiyotik kullandim . suanda adet gunum 10 gun gecikti acaba amtiboyotikten midir yoksa baska bisey olabilir mi yarin bi test almayi dusunuyorum ama bilen varsa yardim etsin . 10 gungecikmesi antibiyotikten midir

Bir şey diyemeyiz ki canım. Herşey olabilir, gripten, ilaçtan, stresden, bebişden... bakalım! Gebelikden şüphelendiysen eczaneden satılan testlerden yap. İyi geceler. Bende uyuyayım artık.

Günaydın kızlar hepinize bol enerjili güçlü kararlı güzel bir gün diliyorum. Rabbimin de izniyle bugün herkes için güzel bi milat olsun. Vajiyi yenemeyen kalmasın. Bebiş isteyenlerin Bebişi olsun ve neyin hayalini kuruyorsanız gerçek olsun insallah...

Bugün size bişey sormak istiyorum.
Okuyan herkes cevaplarsa çok sevinirim.
Hatta üye olmayıp okuyanlar bile artık üye olup katılsınlar aramıza.

Siz şu an ya da şu aralar ne yaparsanız kendinizi mutlu ederseniz?
Yalnız konu vijinusmus ve kocalariniz olmayacak. Tamamen başka bişey olsun. Çünkü onları biliyoruz. Onun dışında bişey olmalı. Tekrar soruyorum.
Kendinizi mutlu hissetmek için ne yaparsınız? Ne yapsanız mutlu olursunuz?
Düşünün bi bakalım.

Bu arada yazacaginız şeyi öyle bi düşünün ki bu asla olumsuz bir şey hissettirmesin. Zararı asla olmasın. Ustelik yaptiginizda yüzünüz gülsün. Faydasını göreceğimiz bişey olsun yani.

Hadi bakalım gün içinde cevapları bekliyorum.

Hanyacim günaydın ben cevaplayayim ilk:)
Sanırım şu an için, yüzmek ve dondurma yemek:) yüzerken cook baska hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…