Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Onlar bana en büyük kötülüğü başbaşa birakmamakla yaptılar izlenimleri çok kötüydü ilk evlensigimde bana kendilerini sevdirmediler

Monalazo kalemi alamamistm ya bugün kulak çubuğu gibi kaydı gitti hiç anlamadm çok şaşırdım hatta mumu da aldım bir bogum ve dün hiç yapmamistm nasıl oluyo hiç alamazken birden anlamiyosn artık rahatlikla alcakmiym hep kalemi kalem dedgm sarmistm bir parmak kalinlgndaydi suan çok mutlu
☺☺

Mumuda aldım nasıl oldu bu anlamıyorum gözlerim dolu yazıyorum şuan ☺
Demiştim canım.. çok kolaydır, sadece farkında olmadığın bir hata yapıyorsun o zaman olmuyor işte! Çok sevindim bu ilerleme için. Arada yine tökezlemeler olabilir. Ama hep yapabildiğin günler aklına gelsin. Ben bir hata yapıyorum ki olmuyor diye düşün. Hatanın nerde olduğunu araştır. Asla pes etme canım. Çok güzel gidiyorsun.

Arkadaslar merhaba dün saat 4gibi kahverngi bir leke gördüm camasirimda hasta oldum.sandm ve normalde yarin adet olmam gerekiyo dunden beri hic bisey gelmedi neden olabilir

offff offf çok stresliyim çokkk
3 gün gecikti benim test falan da yapmadım 1 gün daha beklicem. geçen ay da 2 gün gecikmişti. önceden saati saatine olurdu psikolojik heralde durumum. bebek olabilir mi acaba? eşime hiç bişey demedim daha test mi yapsam acaba.. 10dk bir tuvalete gidiyorum.. orda otursam daha iyi yani

Ya aslında ayniydi sanki yaptiklarm nefes egzerszlerni kegel egzerszlerni fln yaptım netten bulduklarmi filan biraz duruşumu duzelttm bide bebeyagi yerine kayganlastirici kullandm artık hangisinin faydasi oldu bilmiyorm mumu da çok rahat aldım 6 7 cm bndan bu mumu tekrarladktan sonra kaç cmye gecmeliym bide mum içerideyken sık bırak yapiyorm u gibi yapiyorm daha ne yapmam gerek nasıl ilerlemeym buarada allah razı olsun tekrar

Surekli midem bulanir benimde reflu var inan bana midem bulanıyor demeye utanıyorum direk.hamilemisin diye soruyor lar bktm.artk

Surekli midem bulanir benimde reflu var inan bana midem bulanıyor demeye utanıyorum direk.hamilemisin diye soruyor lar bktm.artk
bana bu hafta 3 kişi sordu hamile misin diye. göbeğim falan da yok ne alaka anlamadım. cidden çok stresliyim ama neden hala olmadım

bana bu hafta 3 kişi sordu hamile misin diye. göbeğim falan da yok ne alaka anlamadım. cidden çok stresliyim ama neden hala olmadım
Canım ben parmak egzersizi ilk yaptigimda gecikme oldu adet te ama sonra normale döndü ama sen yinede bir test yapabilirsin emin olmak için

Birden çok kalınlaştırma. Bir kat peçete sar, o şekilde azar azar kalınlaştırarak devam et. Duruş çok önemli. Belini büküp eğilirsen olmaz. Gövdeni düz tutmaya çalış. Bel ve kalçan bir hizada olmalı. Ve de aparatı deliğe doğru itdiğine emin olmalısın. Bunun için ben hep önce işaret parmağımı girdirip kontrol ediyordum. Eğimini, aparatı nasıl bir eğimle iteceğimi anlamaya çalışıyordum. O zaman sorun olmuyordu.
Aparat içindeyken git geller yap, dairesel hareketler yap. Kegel yapıyorsun zaten. Aparatı bırak elinden ıkın kendi kendine hemen çıkıverir. Bu bana eğlenceli geliyordu. Zaten vajina içindeki cisimi dışarı atmaya meyillidir.

Mevsim geçişlerinde adetde aksama olabilir, havalar soğudu. Hormonlar değişen ısıya ayak uydurmaya çalışıyor olabilir.

Kızlar! Eşli deneme yaparken belin altına yastık koymak iyidir. Ama asla sadece kalçayı yükseltmeyin. Beliniz ve kalçanız aynı doğrultuda olsun. O yüzden yastık belinizin altında olmalı.

Tamam alınmıştır öneriler teşekkür ederim ☺

Monaloza hepimize ayri ayri yardimci oluyorsun coook sagol Allah da senin islerini kolaylaştırır insallah

Monaloza hepimize ayri ayri yardimci oluyorsun coook sagol Allah da senin islerini kolaylaştırır insallah
Amin. İnşallah. Şu anda ailecek çok büyük bir zorluk içindeyiz. Şu dileğinin gerçekleşmesine o kadar ihtiyacım var ki. İçine doğmuş gibi dua etdin.
Kendi tecrübelerimden, burada yazan herkesin hislerini anlıyorum. Yardım etmeyi çok istiyorum. İnşallah bir faydam oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…