Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaslar hadi bi caba harcayinda eylulun 25ine kadar herkes yenmis olsun. Ekim bizim ayimiz olsun eslerinize evliliginize doyarsiniz. Kasimda da ask tazeleriz hep berabeer. Kasimda ask baskadir ne dersiniz :) hadi caba lazim sadeceee

Arkadaslar hadi bi caba harcayinda eylulun 25ine kadar herkes yenmis olsun. Ekim bizim ayimiz olsun eslerinize evliliginize doyarsiniz. Kasimda da ask tazeleriz hep berabeer. Kasimda ask baskadir ne dersiniz :) hadi caba lazim sadeceee
Ayyy amiin canimmm yaaa ben ve benimle birlikte yenmeye çalışan herkes aşsin bitsin yenelim hepimiz, Cok Amiiin :)

Bugün bir çok insan için küçük kendim için büyük bir adım attım.bir yıldırdık bacaklarını dahi açamayan ben bildiginiz açtım ve birazda olsa girişe izin verdim .belki 3 belki 4 cm.bu bile beni çok mutlu etti ,heralde tamamen yensem yeniden doğmuş gibi hissedecem.ama devamına izin vermedim ,veremedim.baskı hissettim acı asla degil.çok kasıldım ama bu yüzden devam etmesini istemedim.aklıma ne ukınmak ne nefes almak geldi.şimdi tamamını Nasıl alırım onu düşünüyorum ama bu kadarı bile beni Mutlu etti.çok sağolun arkadaşlar gerçekten sizin etkiniz yadsınamaz ,sizin telkinleriniz sayesinde birşeyler olacak gibi.inşallah

süper devamı da gelir ben de buraya katıldıktan sonra burdaki arkadaşların desteğiyle yendim :)

Kayganlastirici kullan bolca. O duvar denen yere geldiginde biraz serbest birakmaya calis. Hem bak artik bitsinde istiyosun azicik baski olacak ona dayanman lazim sonrasi zaten anlamican bile. Nefes egzersizi unutma o esnada. Hemen korkup birakma. Bana kalsa kırk kere birakmistim ama esim izin vermedi devam etti ve iyiki de birakmamisiz yoksa hala bu vajiyle ugrasiyor olurduk

Ne zamandir yoktum buralarda umarim yenenler çoktur. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz insallah en kisa zamanda sizlerinde iyi haberlerini aliriz. Yenen arkadaslarida tebrik ediyorum. Patate kaynananla tatil nasil gecti mona tatilde bi gelisme oldu mu hanya sinava hazirlaniyordun umarim iyi gecmistir bi de armagan napti kocasini ikna edebildi mi.

Yarisini aliyosan artik devami cok rahat gelir emin ol bol kayganlastirici kullan. Pes etme esine birak canim dogru yöne dogru yavasca hareket etsin

Kızlar seks müzikleri var youtube den açıp ilişkı sırasında dinleyin derim

Kiz igrenc bir tatildi. Tatil denirse tabi valla simdi bayramda yine gidicem o kadar kendimi kotu hissediyorum ki hic bayram gelsin istemiyorum ya .. :/

Kiz igrenc bir tatildi. Tatil denirse tabi valla simdi bayramda yine gidicem o kadar kendimi kotu hissediyorum ki hic bayram gelsin istemiyorum ya .. :/
Bende kaynanayla tatile gidicem yani onlarin memleketine..gözümü korkutmayinn

Sprey sonuçta bulasiyor yikanmasi lazim dışı içi.ayrica ilişkiden sonra veya abdest alinirken orda meni kalmamasi icin orasi yikanir diye biliyorum.yani parmak icine alinip girdigi kadar yikanir M monalazo
Dini konularda tartışmam. İnsan, kendini nasıl huzurlu hissediyorsa öyle yapar.

Tatilde gelişmeden çok gerileme oldu. Etrafta öpüşen çiftleri görünce eşime sinir oldum. Yatağın bir ucunda ben diğer ucunda o uzak uzak yatdık. Eşim aralıksız sigara içti. Zaten istesemde kokusundan yaklaşamadım. Allahtan hiç yangın çıkarmadan geldik!

Seni komik kadın

Özelden yazayım. Penis olmasa bile kayda değer aparat egzersizlerimden tecrübemi paylaşayım.

Olacak canım hızlı gelişme gösterdin. Bacaklarını açamazken biraz penis alabilecek duruma gelmek harika! Nazar değmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…