Vajina yıkamak sakıncalı diye biliyorum canım. Yanlış yönlendirme olmasınBirde kizlar spreyi kullandiktan sonra yani işiniz bitince bi zahmet kalkip bol su ile vajinanizi yikayin :) ertesi gunlerdede bol bol yikayin spreyli durmayin :)
Merhaba arkadaşlar. Hatırlarsnz belki ben cumartesi günü sprey sayesinde kurtulmustm bu illetten.birkaç gün beklemem gerektiğini biliyordum ya rahattim. Şimdi 4 gün oldu ve ben tekrar yapmaktan korkuyorum. Bana yardım edermisiniz lütfen
Vajina yıkamak sakıncalı diye biliyorum canım. Yanlış yönlendirme olmasın
saf su ile temizlenmeli diye biliyorum ben. sabun vs sürmemek gerekirmiş. vajina zaten kendi kendini temizleyebilen bi organ.. normal duşta bile sabunlamaya gerek yok..
Özelden yazıyorum.Merhaba arkadaşlar. Hatırlarsnz belki ben cumartesi günü sprey sayesinde kurtulmustm bu illetten.birkaç gün beklemem gerektiğini biliyordum ya rahattim. Şimdi 4 gün oldu ve ben tekrar yapmaktan korkuyorum. Bana yardım edermisiniz lütfen
Su ile arkadaslar sadece... oraniza sabun vs kullanirmisiniz orasini bilemem ama herkes heralde şeyini suyla yikiyodur yani...wc den çikinca vajina kendini yeniliyo diye yikamiyormusunuz ?? Vajina icinden bahsetmiyorum orayi hortum sokup yikicak halimiz yok elbette. sprey kullanicaklar yikayin sprey oyle bekleyip tahris vs yapmasin diye demek istedim kizçelerVajina yıkamak sakıncalı diye biliyorum canım. Yanlış yönlendirme olmasın
Vajina, içi oluyor. genital bölgeyi herkes suyla yikiyordur zaten içine su gitmesi bile sakıncalı çünkü yanlış anlaşılmasın diye bilgilendirmek istemistim :)Su ile arkadaslar sadece... oraniza sabun vs kullanirmisiniz orasini bilemem ama herkes heralde şeyini suyla yikiyodur yani...wc den çikinca vajina kendini yeniliyo diye yikamiyormusunuz ?? Vajina icinden bahsetmiyorum orayi hortum sokup yikicak halimiz yok elbette. sprey kullanicaklar yikayin sprey oyle bekleyip tahris vs yapmasin diye demek istedim kizçeler
dogrudur canim benim. ben tamamen icini kastetmemistim ozellikle sprey kullaniliyo ya onun etkisi azalsin tahriş yapmasin diye soyledimVajina, içi oluyor. genital bölgeyi herkes suyla yikiyordur zaten içine su gitmesi bile sakıncalı çünkü yanlış anlaşılmasın diye bilgilendirmek istemistim :)
Yanlış anlaşılacak hortum falan gibi örnek verecek bir durum yok canım sakin :) burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimseye kötü bişey olsun istememdogrudur canim benim. ben tamamen icini kastetmemistim ozellikle sprey kullaniliyo ya onun etkisi azalsin tahriş yapmasin diye soyledim
Ben biseyi yanlis anlatmak istesem yendikten sonra burda bi cok insana hala yardimci olmaya calismam.senin yazindan alinti yaptim direk sana soylemedim.icine suyu nasil tutucaz hortum disinda ? Zaten oyle bisede imkansiz olduguna gore ?sprey tahriş etmesin isiniz bittikten sonra yikayin dedim sadece icini disini yikamak size kalmisYanlış anlaşılacak hortum falan gibi örnek verecek bir durum yok canım sakin :) burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimseye kötü bişey olsun istemem
Cokk Tsk ederim
Yanlış anlatıyorsun demedim canım herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmeye çalışıyor burada. Vajina dediğin iç kısım olduğu için sakıncalı demek istedim yüzeysel olarak genital bölgeyi yıkamada zaten sıkıntı yokBen biseyi yanlis anlatmak istesem yendikten sonra burda bi cok insana hala yardimci olmaya calismam.senin yazindan alinti yaptim direk sana soylemedim.icine suyu nasil tutucaz hortum disinda ? Zaten oyle bisede imkansiz olduguna gore ?sprey tahriş etmesin isiniz bittikten sonra yikayin dedim sadece icini disini yikamak size kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?