Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

hiç korkma tatlım zaten hemen yoluna girmez, yavaş yavaş ilerle :)

Vajina yıkamak sakıncalı diye biliyorum canım. Yanlış yönlendirme olmasın

Sabunla yıkamak sakıncalı. Ph'ı sabundan farklı olduğu için hemen enfeksiyon gelişiyor. İntim mendilleri ya da bebekler için olan ıslak mendiller ile silin.

Vajina içini yıkamaya gerek yok arkadaşlar. Vajina kendi kendine temizliğini yapar. Dış bölgeyi temiz tutmak yeterlidir.

saf su ile temizlenmeli diye biliyorum ben. sabun vs sürmemek gerekirmiş. vajina zaten kendi kendini temizleyebilen bi organ.. normal duşta bile sabunlamaya gerek yok..

Birde dış bölgeniz için asla pudra kullanmayın! Yumurtalık kanseri riskini artdırıyor.

saf su ile temizlenmeli diye biliyorum ben. sabun vs sürmemek gerekirmiş. vajina zaten kendi kendini temizleyebilen bi organ.. normal duşta bile sabunlamaya gerek yok..

Aynen öyle. Vücudunuzu sabunlarken akan sabun yeterli, diyor benim eşim. Ben duşta özel olarak yıkandığım için enfeksiyon olmuştu. Sonra bana antibiyotik başladı falan. Gerek yok özel olarak yıkamaya.

Özelden yazıyorum.

Vajinanın içini temizlediğinizde. Oranın kendi savunmasınıda yıkmış olursunuz, mantar, enfeksiyon gibi hastalıklara açık hale getirirsiniz.

Vajina yıkamak sakıncalı diye biliyorum canım. Yanlış yönlendirme olmasın
Su ile arkadaslar sadece... oraniza sabun vs kullanirmisiniz orasini bilemem ama herkes heralde şeyini suyla yikiyodur yani...wc den çikinca vajina kendini yeniliyo diye yikamiyormusunuz ?? Vajina icinden bahsetmiyorum orayi hortum sokup yikicak halimiz yok elbette. sprey kullanicaklar yikayin sprey oyle bekleyip tahris vs yapmasin diye demek istedim kizçeler

Herhalde dışı yıkanır, vajina diye içine denir zaten. Bazen dış bölgelerede vajina diyorlar. Tamam canım seni yanlış anladık. Ama bayağı içine su tutup yıkayan da var yani, o doğru deyil.

Sprey sonuçta bulasiyor yikanmasi lazim dışı içi.ayrica ilişkiden sonra veya abdest alinirken orda meni kalmamasi icin orasi yikanir diye biliyorum.yani parmak icine alinip girdigi kadar yikanir M monalazo

Vajina, içi oluyor. genital bölgeyi herkes suyla yikiyordur zaten içine su gitmesi bile sakıncalı çünkü yanlış anlaşılmasın diye bilgilendirmek istemistim :)

Vajina, içi oluyor. genital bölgeyi herkes suyla yikiyordur zaten içine su gitmesi bile sakıncalı çünkü yanlış anlaşılmasın diye bilgilendirmek istemistim :)
dogrudur canim benim. ben tamamen icini kastetmemistim ozellikle sprey kullaniliyo ya onun etkisi azalsin tahriş yapmasin diye soyledim

dogrudur canim benim. ben tamamen icini kastetmemistim ozellikle sprey kullaniliyo ya onun etkisi azalsin tahriş yapmasin diye soyledim
Yanlış anlaşılacak hortum falan gibi örnek verecek bir durum yok canım sakin :) burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimseye kötü bişey olsun istemem

AYY bilgilendirdiginiz iyi oldu yaa bende bazen kasinti oluo ve ben pudra dokuorum rahatlatio die. . Bidaha da kullanmam...

Yanlış anlaşılacak hortum falan gibi örnek verecek bir durum yok canım sakin :) burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimseye kötü bişey olsun istemem
Ben biseyi yanlis anlatmak istesem yendikten sonra burda bi cok insana hala yardimci olmaya calismam.senin yazindan alinti yaptim direk sana soylemedim.icine suyu nasil tutucaz hortum disinda ? Zaten oyle bisede imkansiz olduguna gore ?sprey tahriş etmesin isiniz bittikten sonra yikayin dedim sadece icini disini yikamak size kalmis

Yanlış anlatıyorsun demedim canım herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmeye çalışıyor burada. Vajina dediğin iç kısım olduğu için sakıncalı demek istedim yüzeysel olarak genital bölgeyi yıkamada zaten sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…