Kutu beyaz. Kirmizi yaziyla vemcaine %10 pump sprey yaziyor.canım girdigini hissediyorsun ama aci yanma baski hissetmiyirsun.elinle tut kalcana dogru kendir bastir.aparatla yapiyormussun gibi dusun.sen uzan esin ustte gelsin ama yarim uzanir gibi sirtina yastik koy.esini ustune dogru uzanacak.kollarindan destek alaack.sen p... s tut elinle iceri ittir.yarisi girdikten sonra mecburen bırakacaksin zaten.sonrasinda tanlis yone gitmesi zaten mumkun olmayacak.hadi aksama hayirli haberler alalimKızlar çok tesekkür ederim desteğiniz için ama kafama bisey takildi simdi ben orayi hic hissetmycem ya yanlis yöne giderse ve hissetmezsem nolcak bir de eşim alcak bugun gidip internetten bakti önce cesitleri var galiba spreyin sizin dediginizin kutusu hangi renk
Kutu beyaz. Kirmizi yaziyla vemcaine %10 pump sprey yaziyor.canım girdigini hissediyorsun ama aci yanma baski hissetmiyirsun.elinle tut kalcana dogru kendir bastir.aparatla yapiyormussun gibi dusun.sen uzan esin ustte gelsin ama yarim uzanir gibi sirtina yastik koy.esini ustune dogru uzanacak.kollarindan destek alaack.sen p... s tut elinle iceri ittir.yarisi girdikten sonra mecburen bırakacaksin zaten.sonrasinda tanlis yone gitmesi zaten mumkun olmayacak.hadi aksama hayirli haberler alalimKızlar çok tesekkür ederim desteğiniz için ama kafama bisey takildi simdi ben orayi hic hissetmycem ya yanlis yöne giderse ve hissetmezsem nolcak bir de eşim alcak bugun gidip internetten bakti önce cesitleri var galiba spreyin sizin dediginizin kutusu hangi renk
Ben icine sıktım.spreyi gorunce anlayacaksin ince uzun bir ucu var.bebe yagini eline surparmaginla iceri gir once.sonra spreyin ucunu sok.hepsi girince bikere sık.tam cikmaya yakin yani vajen girisine bir daha sık.yanma hissedeceksin hazirlikli ol.ben dayanamadim uanmaya ayaga kalktim 100 kadar saydim hareket ettim duramadim yerimde.sonra 5 dakika bekle esini cagir.sonrasi sendeBir de ne kadar içine sıkcam spreyi yoksa icine degil de girise mi sadece
Garantiye almak istedin heralde ama sprey yeterince uyusturuyir.2 ilacin etkilesimi belki tahris etmistir.sen deneme yapamadinmi.Ben anestol ve spreyi aynı anda kullandım farklı bi etki mi yaptı anlamadım
Emlayi surmek zor geldi bana .icine kadar suremem diye dusundum.sprey garanti.valal canim ben yaptiysam sende yaparsin.dusunce tarzimiz ayni.doktira ilk gittigimde orda bir duvar var gibi dedim.senin hayal gucun cok gelismis dedi bana.olacak bugun.kendine inan sakin yarina erteleme.guveniyiruz sana.Cok tesekkür ederim kızlar emla var aslında onla mi bi de denesem diyorum ama sprey daha kesin gibi nolur dua edin pek umudum kalmadi ama eger bukez de olmazsa esim de ben de bidaha hic denemeyiz bence((
Cok tesekkür ederim kızlar emla var aslında onla mi bi de denesem diyorum ama sprey daha kesin gibi nolur dua edin pek umudum kalmadi ama eger bukez de olmazsa esim de ben de bidaha hic denemeyiz bence((
Canim korkma basaricaksiniz rahat birak kendini baska sormak istedigin bise varsa sor ozeldende yazabilirimCok tesekkür ederim kızlar emla var aslında onla mi bi de denesem diyorum ama sprey daha kesin gibi nolur dua edin pek umudum kalmadi ama eger bukez de olmazsa esim de ben de bidaha hic denemeyiz bence((
Aman en buyuk derdin pisik olsun.sonuc olarak basarmissin.gecer yakinda.ama 2 kez yaparken sadece sprey dene.sonra spreysizmis zaten.ben bugunde spreyle yapacam sonra birakacam spreyi.Benim oldu kızlı gitti ama pişikten iki gündür yürüyemiyorum
Benim oldu kızlı gitti ama pişikten iki gündür
Önemli olan sorunu aştın. Pişikde nasıl olsa geçecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?