Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bir de ne kadar içine sıkcam spreyi yoksa icine degil de girise mi sadece

Kutu beyaz. Kirmizi yaziyla vemcaine %10 pump sprey yaziyor.canım girdigini hissediyorsun ama aci yanma baski hissetmiyirsun.elinle tut kalcana dogru kendir bastir.aparatla yapiyormussun gibi dusun.sen uzan esin ustte gelsin ama yarim uzanir gibi sirtina yastik koy.esini ustune dogru uzanacak.kollarindan destek alaack.sen p... s tut elinle iceri ittir.yarisi girdikten sonra mecburen bırakacaksin zaten.sonrasinda tanlis yone gitmesi zaten mumkun olmayacak.hadi aksama hayirli haberler alalim

Kutu beyaz. Kirmizi yaziyla vemcaine %10 pump sprey yaziyor.canım girdigini hissediyorsun ama aci yanma baski hissetmiyirsun.elinle tut kalcana dogru kendir bastir.aparatla yapiyormussun gibi dusun.sen uzan esin ustte gelsin ama yarim uzanir gibi sirtina yastik koy.esini ustune dogru uzanacak.kollarindan destek alaack.sen p... s tut elinle iceri ittir.yarisi girdikten sonra mecburen bırakacaksin zaten.sonrasinda tanlis yone gitmesi zaten mumkun olmayacak.hadi aksama hayirli haberler alalim

Bir de ne kadar içine sıkcam spreyi yoksa icine degil de girise mi sadece
Ben icine sıktım.spreyi gorunce anlayacaksin ince uzun bir ucu var.bebe yagini eline surparmaginla iceri gir once.sonra spreyin ucunu sok.hepsi girince bikere sık.tam cikmaya yakin yani vajen girisine bir daha sık.yanma hissedeceksin hazirlikli ol.ben dayanamadim uanmaya ayaga kalktim 100 kadar saydim hareket ettim duramadim yerimde.sonra 5 dakika bekle esini cagir.sonrasi sende

Elinle vajinani ac ve sıkabildiginiz kadar icine sıkın cubugu var zaten.uyusunca farkli yone gitmez orasi boru gibi zaten gidicek baska uer yok.yavas yavas ilerletsin esiniz

Ben anestol ve spreyi aynı anda kullandım farklı bi etki mi yaptı anlamadım

Cok tesekkür ederim kızlar emla var aslında onla mi bi de denesem diyorum ama sprey daha kesin gibi nolur dua edin pek umudum kalmadi ama eger bukez de olmazsa esim de ben de bidaha hic denemeyiz bence ((

Benim oldu kızlı gitti ama pişikten iki gündür yürüyemiyorum

Anestol ve spreyi ayni anda kullandigin icin olmustur.lutfen disardan okuyan arkadaslar var bu sekilde kullandigim icin pisik oldum diyinki korkmasinlarr J jinse

Cok tesekkür ederim kızlar emla var aslında onla mi bi de denesem diyorum ama sprey daha kesin gibi nolur dua edin pek umudum kalmadi ama eger bukez de olmazsa esim de ben de bidaha hic denemeyiz bence ((
Emlayi surmek zor geldi bana .icine kadar suremem diye dusundum.sprey garanti.valal canim ben yaptiysam sende yaparsin.dusunce tarzimiz ayni.doktira ilk gittigimde orda bir duvar var gibi dedim.senin hayal gucun cok gelismis dedi bana.olacak bugun.kendine inan sakin yarina erteleme.guveniyiruz sana.

Canim korkma basaricaksiniz rahat birak kendini baska sormak istedigin bise varsa sor ozeldende yazabilirim

Evet anestol ve spreyi aynı anda sakın kullanmayın

Birde kizlar spreyi kullandiktan sonra yani işiniz bitince bi zahmet kalkip bol su ile vajinanizi yikayin :) ertesi gunlerdede bol bol yikayin spreyli durmayin :)

Evet öyle denicem çok şükür oluyo spreyle :)

!!!!!!!!!!!!!! Kizlarrr tekrar tekrar yaziyorumm Yeterki yeninn....
Vajinanizi elinizle acip sıkabildiğiniz kadar içine sıkınn (iki üç fıs) yanicak korkmayin geciyo hemen yanma gecince tekrar sıkın bu şekilde iki uccdefa yapin.esiniz bol kayganlastirici sursun.yatagin ucuna yatin belinizin altina yastik koyun.penus basini elinizle siz yerlestirin daha sonra esiniz yavaş yavaş itsin derin nefes alip ıkının...olmuyo diyip birakmayin esiniz yavas yavas ilerletsin...kalçanizi cok kasmayin rahat olun aciii yokkk sadece bir baskı var doluluk hissi var.sakın spreyle baska bise karstirmayin ayrica isiniz bitince bol su ile yikayinn

Merhaba arkadaşlar. Hatırlarsnz belki ben cumartesi günü sprey sayesinde kurtulmustm bu illetten.birkaç gün beklemem gerektiğini biliyordum ya rahattim. Şimdi 4 gün oldu ve ben tekrar yapmaktan korkuyorum. Bana yardım edermisiniz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…