Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ya çok mutluyum yine başaranlar olmuş gün geçtikçe vajili kimse kalmayacak. Burda yardım eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Her biriniz bi başkasının kahramanı oluyorsunuz. Allahım ne mutlu ki hâlâ birbirini düşünen insanlar var. Hâlâ empati yapabilen ve bencil olmayan insanlar var.
Çok şükür ya rabbim. Bazen dünya kötülüklerle dolu diye şikayet ediyoruz ama iyi olmak çok zor değil. Birine yardım etmek el uzatmak zor değil. Sanalda başarılan bu yardımlaşma ne var ki yabyana olduğumuz insanlar arasında da olsa. Her gün yüzyüze baktığımız insana da herhangi bi konuda böyle yardım etsek. Burda hiç kimse kötü değil. Keşke gerçek yaşantımızda da kötü olmasak kötülerle karşılaşmasak..

Başaran arkadaşlarım tebrik ederim. Kızlar herkes birbiri için çok dua etsin. Çünkü başkası için edilen dua en saf en temiz duadır.

Monacım yine döktürmüşsün kalemine sağlık. Burdaki yazılan herseyi kelimesi kelimesine kadar okuyorum arkadaşlar asla sıkılmıyorum uzun ya da kısa diye onemsememezlik yapmıyorum çünkü o satır aralarında bişiler kaçırmak istemiyorum.

Nolur yardım bekleyenler yazın sizde yazın yazin ki sizede yardımcı olalım. Sizde hayatınızın en güzel günlerini zehir etmeyin. Daha ne kadar erteleyebilirsiniz ki ???

Yenenler özetle anlatabilir misiniz tekrar pozisyondan en ince ayrintiya kadar cunku egzersizi yaparken son boyu tam icime alamyorm esimle denerken de aylardir hicbisekilde yarisindan fazlasi girmyo delrcem artk tam yendk yarisi giriyo derken yine basa döndk ikimz de umudumuzu yitirdk... Bugun yine uzun biaradan sonra aglama krizine girdm esim yine bana destek oldu bunun icin mi evlendk biz bu olmasa da olur derken aslinda onun da nasil bi hayal kiriklialgi yasadigini hissediyordum... Bu sekilde daha fazla devam edemem ona bunu yapamam keske benmle evlenmeseydn diye aglayip durdum.. Nolur bu yazimi kim okursa yardm etsin artk tükendm bi yılı da geciyoruz ve esim sehir disina gitcek mecburen is nedeniyle on günde bi üc günlügune gelcek bu kadar zaman yenemedysem smdi artk hic yenemem zaten.....

patisga canım vemcaine pump sprayle denedin mi? Bak son zamanlarda yenen arkadaslar hep bu sekilde yediğini yazıyor. Icine doğru sık ve ilskiye gir. Uyusuyor zaten hissetmiyorsun.

patisga canım vemcaine pump sprayle denedin mi? Bak son zamanlarda yenen arkadaslar hep bu sekilde yediğini yazıyor. Icine doğru sık ve ilskiye gir. Uyusuyor zaten hissetmiyorsun.
Canim aklimda o var ama inan esim de bu basarisiz sonuclanan denemelerden o kadar umudunu kesti ki birakno siteyi de su egzersizleri de dyo inanmyo artk spreyi desem o da ise yaramaz dycek( pskolojmz o kadar bozuldu ki sonunda moralimz bozulyo dye denemende istemyorz hep hüsran ikimzde de inanc kalmadi(((

Canım ben daha bugun spreyle basardım.tedaviye baslamistim 3 senas gittim.once vaji yi tanidim daha once bakamiyordum bile ve sadece parmak egzersizi yaptim.2 parmak 3 boguma kadar ilerledim.bugun aksam yine egzersizimi yaptim.burdaki arkadaslar sprey onermisti onu aldim.egzersizden sonra sıktım.ama cok feci yandi.2 dakika bekleyip esimi cagirdim.biraz yatakda vakit gecirdik.ben altta o ustte.egzersiz yapar gibi elimle yonlendirdim.zaten hic bir sey anlamadan hepsi girdi.bir sure boyle kaldik sonra esim gel git yapmaya basladi.oda uyustu gerci bisey hissetmiyordusonra ben uste gectim.sonra tamamini cikardim yine ben ustte o altta sırtim ona donuk bidaha girdi.iyice alissin diye ugrastim yani.suan bir yanma var sadece cok hafif oda.7 yılim bosa gecmis diyorum.sadece 20 liralik bir spreymis olay.ama şuda bir gercek parmak egzersizi yapmasam o spreyin ucunu vajinayada sokamazdim.insallah basarirsin sende

Lutfen k3ndine bir sans daha ver.gerekirse spreynkullandigini soyleme.ya 7 yildan sonra ben yaptim ve hic birseyyy hissetmiyorsun inan bana.daha 1 saat once bunu yenen biri olarak soyluyorum.sakın vazgecmee

Canim onu egzersizden sonra mi sıkmam lazim icine ne kadar sıkıyosin ve ne kadar bekleyip esinle denedin altta mi üstte mi daha kolay oldu canim bizim yarisi giriyo ama sonra duvar var sanki gecmyo

patisga sprayı sıktığını eşin bilmese de olur. Biraz uyusana kadar canın yanacak ama uyusunca yanma hissi de kalmiyor. Ben emladan biliyorum. Agda yaparken kullanmıştım 2 dk yi gecmiyor zaten uyusma süresi sen aparat alabiliyorsun zaten sıkabildgin kadar içe sık. Kayganlastiriciyi da peşine hemen sür. Sonra nefes alıp vermeyi ve eğer hisswdersen tam o duvara geldiğinde ıkın eşinde girmeye çalışsın. Eğer kendinizi zorlayarak 10 15 sn ıkınabilirseniz zaten duvarın ortadan kalktığını hissedeceksiniz. Ayy inşallah işe yarar canım. Eşinle de iş yapıyormuş gibi konuşma seks yapıyormuş gibi konuş canım benim oda ereksiyon olsun. Bunu işe dökünce erkeklerde ereksiyon olamıyor.

Canim onu egzersizden sonra mi sıkmam lazim icine ne kadar sıkıyosin ve ne kadar bekleyip esinle denedin altta mi üstte mi daha kolay oldu canim bizim yarisi giriyo ama sonra duvar var sanki gecmyo
Canım orda duvar falan yok.esin p..si asagi yani kalcana sogru itmesi gerekirken penis yukari dogru gidiyir.oda sende bir baskı olusturuyor.dolayisyla caninin yandigini dusunuyorsun.aci diye hissettigin seyin adı baskı.ben once parmagimi yagladim ve iceri soktum.sonra spreyi siktim zaten sipreyin ucu ince ve uzun.iceri dogru spreyi sokup fıslattim cikarirken bi daha sıktim.inanilmaz bir yanma oluyor.ama arkadaslar uyarmisti beni yanmaya hazirlikliydim.sonra ayaga kalktim peceteyle kapattim orayi 100 kadar saydim.yanma gecmeye baslayinca esimi cagirdim.mac seyrediyordu yazikk.5 dakika kadarda yatakda vakit gecirdim.iyice uyussun diye.sonra ben altta o ustte elimle penisi tuttum ve egzersiz yapar gibi iceri ittim.girdigini hissediyorsun ama baski aci yanma hicbirsey yok.tamami girdi.defalarca baktim gercekten girdi mi diye.inanamadim.uzun sure o sekilde kaldik.sonra esim hareket etmeye basladi.yine aci yok.icimden cikarmadan ben ustte o alta gecti birazda oyle bekledik.sonra cikardim.esim altta ben ustte sirtim esime donuk bir daha denedim yine sorun yok.bu arada biz kahkahalar atiyoruz.tabiki oda uyustu bende zevk almiyorsun ama harika bir duyguydu.darisi basina

Kızlar bugün işime başladım tatilim bitti belki sürekli aktif olamayailirim ama istediğiniz zaman yazın yardımcı olmaya hep çalışacağım.

Her eylül bir başlangıçtır. Eylül gibi gel demiş şair. Sizler için umut dolu bir eylül olsun. Hadi yeni baslangıçlara umutla adım atmaya..

Hanyacığım kolay gelsin sana. Eylül ayı güzeldir. Romantiktir. Tam roman okunacak zamanlar. Bende bayram tatilinden sonra kısmetse işbaşı yapacağım. Ama o zamana kadar aşk romanları okuyup, hülyalara dalmayı düşünüyorum.

Bende yanlış yöne ittirme var diye düşünüyorum. İçimizde duvar falan yok çünkü . Orası, boşluk. Kasılma ve duvar girişte olur. Özelden bir detay yazacağım. Burası kamuya açık, çok erotik olmasın

Sprey bende pişik yaptı iki gündür zor yürüyorum

Sprey bende pişik yaptı iki gündür zor yürüyorum
Canm gecmisolsun ne şekilde kullandın dışınami sktın cokmu sıktın yada sende farkli bir enfeksiyon sorunumu vardi..herkesin bunyesi farkli onun icin once test yapin sende nasil kullandin yazki denicek arkadaslar korkmasinlar çogu kiside hic sorun olmadi

Kızlar çok tesekkür ederim desteğiniz için ama kafama bisey takildi simdi ben orayi hic hissetmycem ya yanlis yöne giderse ve hissetmezsem nolcak bir de eşim alcak bugun gidip internetten bakti önce cesitleri var galiba spreyin sizin dediginizin kutusu hangi renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…