Vajinusmusu beraber yenelim

hemsireanestezi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
29
19
27
Merhabalar
Ben vajinusmusu yendiimmm
Kadın doğum hemşiresiyim.benim gibi vajinusmusla mücadele edenlere destek olmak istiyorum.
herkes kendinin doktoru olcak eşinizin de desteğiyle bu iş biticek huzurlu bir hayat başlayacak
Destek almak isteyenler bana yazabilir

Farklı biraz rahatsızlığımdan dolayı benim sürecim farklıydı o yüzden kademeli olarak 2 ay sürdü dilatör ve parmak egzersizi ile ilerledim.
Ama başka engelleyen bir etken yoksa bir hafta da bile bitecek bir şey yeter ki üzerine düşün

Benimde çok uzun sürdü baya zamana yaydım ama sonuçta yendim ya buna şükür ediyorum geçen zamana bazen üzülüyorum bazen de bana bir sürü şey öğretti diye düşünüyorum

Benimde çok uzun sürdü baya zamana yaydım ama sonuçta yendim ya buna şükür ediyorum geçen zamana bazen üzülüyorum bazen de bana bir sürü şey öğretti diye düşünüyorum
Tabi ki öyle herşey de vardır bir hayır
Evlilik sadece cinsellikten ibaret değilmiş onuda anlamış olduk eşimle bu süreçte daha çok bağlandık destek olduk birbirimize

Merhaba yenmenize sevindim .bende yeneli 1 hafta oluyor . Ancak hastalik girdi araya tekrar deneyemedim . Kasilmayi nasil onleyebilirim onerebilcegin bir yontem var mi ?bir turlu rahat olamiyorum cok kasiliyorum.

Hangi yöntemi denemiştiniz.ben parmak ve dilatör sayesinde yendim.
İlk başlarda alışana kadar öncelik duş alın ardından hindistan cevizi yağı ile masaj yapın.hatta eşiniz yaparsa daha iyi olur o sırada güzel şeyler düşünün güzel bir çiçek koklarmış gibi derin nefes alıp verin gevşediğinizi düşünün
Ardından dilatörle kegel ve nefes egzersizleriyle gitgel yapın eşinizinde dilatörle egzersiz yapmasına müsade edin o esnada bırakın kendinizi nefes egzersizi yapın gevşeyin dilatör kolayca girip çıktıkca alışınca eşli pozisyona geçebilirsiniz(ön sevişme mutlaka olmalı)
Tabi ki bir farklılık hissediceksiniz buda bir süreç ama oda geçicek
Ata biner pozisyonada yani sizin üstte olacağınız pozisyonda deneyebilirsiniz yada sırt üstü yatıp uzatıp açarak da olur siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız.. dilatörü hangi pozisyonda yapıyorsanız eşliyi de aynı şekilde.
Eşli denemeyi de kademe kademe yapın çok kasılıyorsanız. bir şeyler başardıkca mutlu olursunuz ve teşvik olmuş olur. mesela ucu girince biraz dayanmaya çalış o esnada derin 5 kere nefes alıp ver 5 kere kegel yap eşin o esnada ilerlemesin sen müsade edince ilerlesin zorlanıyorsan çıkıp tekrar aynı işlemi yapın kendinide eşiniz de uygun kayganlaştırıcıları kullanın mutlaka(kayganlaştırıcı jel-hindistan cevizi yağı- bebe yağı)

Merhabalar
Kadın doğum hemşiresiyim.benim gibi vajinusmusla mücadele edenlere destek olmak istiyorum.
herkes kendinin doktoru olcak eşinizin de desteğiyle bu iş biticek huzurlu bir hayat başlayacak
Merhaba benim 2.ayi olacak evliligimin lutfen bana yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba benim evliligim 2.ayi olacak kasim 6da .Lutfen vajinusmusu nasil yenebilirim bana yardimci olursaniz sevinirim.Acil sizden mesaj bekliycem

Merhabalar
merhabayenmek için ne gibi bir yol izlediniz acaba?

X