Ayy arkadaşım Allah razı olsun içimi rahatlattin sagolasinCanım benimde öyle oldu kanaman kesilir . Ama acı eskisi kadar olmasada ikinci üçüncü seferde gene acır . Sonra yavaş yavaş o acida geçer . En zor yeri atlatmışsın az daha dışını sık bundan sonrası çok kolay
Bende aynı durumdayım acıma sebebi kasıyor olmak değil mi ?siz nasıl yendiniz Daha doğrusu ağrı oldu mu diyeyimCanım ben senden de beterdim. Ama emin ol hepsi geceçek . İlk zamanlar sadece bir pozisyondan yapabilirsin zamanla zamanla hepsi olcak . Sen zevk almaya bak o zaman acın daha çok azalicak
Canım bu çok normal.. benim 1 hafta boyunca az az kanamam devam etti günlük ped takıyordum.. Tam olarak gerçekleşene kadar hafif bir sızı hissedersin ama ilişki tam olduktan sonra birdaha o sızıyı acıyı falan hissetmeyeceksin.. 1 kerelik bir sızı.. Kapat gözlerini eşine teslim et kendini.. Acıma, yanma da hissetsen bir kerelik birdaha bu acı olmayacak diye kendni şartla ve kasma kasnca oluyor o acı bende kendmi çok kasmştm.. Sadece eşime bağırsam da ağlasam da beni dinleme birkerede olsun bitsn dedimEğer eşm beni dinlemeseydi büyük ihtimal bende daha yapamazdm
Hahahahaonu ben değilde eşim diyor acaba sen dur acıyo aşkım derken seni dinlemesem mi birden ittirsemmi diyor sakın dedim yok yavaş yavaş ruhumu teslim edecekmisim gibi hissediyorum napim buarada yine ayni pozisyon aynı acı ama kanama yok artık olmadı sonunda ben de sizin gibi diyeceğim beni dinleme yalvarsam da durma ama bakalım ne zaman
Peki nasıl bir acı çok mu dayanılmaz orn3k verebilir misiniz ?HahahahaBaşka.türlü olmuyor ya
. Kendimi de çok kasmıştımEn sonunda bu gece olmazsa bidaha olmaz yapamam beni dinleme dedim ama bina rağmen 3. Günde tamamen gerçekleşti
Benim çok dardı canım birde kendimi çok kastım o yüzden biracck canım acıdı ama kendisini rahat bırakıp ön sevişme süresini uzun tutanlarda acı falan olmuyor.hiç hissetmiyorlar bile.. Acıyacak diye birşey.yok yanu canım kendinizi korkutmayın.. Beni biraz korkuttular o yüzden kendimi çok kastım siz kasmaynPeki nasıl bir acı çok mu dayanılmaz orn3k verebilir misiniz ?
Iste kasıp bacaklarımı açamıyorum ben ama bugün deneyeceğim kendimi rahatlatiyorum günlerdir inşallah olur ya . Tebrik ederim sizideBenim çok dardı canım birde kendimi çok kastım o yüzden biracck canım acıdı ama kendisini rahat bırakıp ön sevişme süresini uzun tutanlarda acı falan olmuyor.hiç hissetmiyorlar bile.. Acıyacak diye birşey.yok yanu canım kendinizi korkutmayın.. Beni biraz korkuttular o yüzden kendimi çok kastım siz kasmayn
Evet bende açamıyordum bacaklarımıIste kasıp bacaklarımı açamıyorum ben ama bugün deneyeceğim kendimi rahatlatiyorum günlerdir inşallah olur ya . Tebrik ederim sizide
Teşekkür ederim amin inşallah olur bi defa cesaret geldiEvet bende açamıyordum bacaklarımıbirşey değil hem kendimi hem eşimi.zorluyordu bu durum Islaklık ve rahat bırakmak çok önemli
. Unutmayın birkerelik birşey sonra ki ilişkilerinzde birşy olmayacakAllah yardmcınız olsun