VajinusmusProblemi

Yade Katar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
1
0
1
32
Merhabalar, 2 yıldır evliyim ve bu koca geçen zaman içinde eşimle birlikte olamadık.
Eşim çok sabırlı evet okumadığım yapmadığım şey kalmadı en son burada okuduğum VEMCAİNE spreyini denemek için aldım ve eşimde ters tepki yaptı yani sertleşme sorunu oldu. Bu spreyi nasıl kullanacağımı da bilmiyorum. Artık Çocuğumuz olsun istiyoruz herkes bu konuyla ilgili bir şey sorduğunda yorum bile yapamıyoruz. Psikolojik olarak çok kötü haldeyim.
İstanbul da önereceğiniz doktor var mı ne tür bi tedavi yöntemi uyguluyorlar bilginiz var mı ?
Kesinlikle dokunamıyorum içime alamıyorum değil belli bir kısma kadar geldiğinde istemsiz bir şekilde orda duvar oluşuyor ve o an ne yapacağımı bilmiyorum eşim zorlaması lazım içinde beklemesi mi lazım kafamda bir sürü deli sorular..

Biraz giriyorsa sen bunu aşarsın canım kendini kasmamaya çalış. Eşin girerken sen sık bırak işlemi yap korkulacak hiç birşey yok. Olunca ben bunun için mi iki sene sıkıntı çektim diyeceksin

sitede bircok topik var bununla ilgili mutlaka yardimci olabilen cikar. Ama benim sahsi fikrim vajinismus sorununuzu asmadan cocuk düsünmemeniz. Bu cok saglikli degil bana göre. Önce esinizle saglikli, mutlu bir cinselik yasayin sonrasi cocuk düsünün bu evliliginiz icin en saglikli olani olacaktir

İstanbula da geliyo sanırım takip etmen lazım ben Esra Çabuk Cömert'e gittim .4 yıldırda ben aşamadım evde ne yaptıysam olmadı krem sprey falan olmuyor yani Allah sabır versin inşallah aşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…