merhaba arkadaşlar
ben vajinusmusu yenmiş bir bayanım.2014 eylülde evlendim 2015 kasımına kadar eşimle ilişki yaşayamadık.Vajinusmusum.Hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi.Kendime güwenim o kadar azalmiştiki çok çaresizdim sanki bu hayatta bir tek ben yapamazmişim gibi hissediyordum.
Bu hastalığa yakalanan arkadaslarımı anlıyorum ve bu yazımı okuyup bir nebze olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Parmak egzersizi,alet, bebe yagı ,internneteki bimlemle hocanın tarifi hepsini denedim YALAN.Oncelikle bu iş kendinizde bitiyor.Fiziksel ve ruhsal bütünlük lazım .Yapamamanın altındaki neden ne iyice bir düşün.Mesela benim ailemde cinsellik hep utanç verici bir şey gibi öğretilmişti bana evlenirkenailemden çekiniyordum çok saçma değilmi ama bu ve buna benzer saçma şeyler bilinçaltımıza o kadar yerleşiyor ki ..
Kegel egzersizleri diyorum ve Kadıköyde Güldane Kavgacı başkada bir şey demiyorum.8 seans gşdecektim 4.seansım bitti devam etmeye gerek kalmadan sorunum çözüldü.Lütfen ertelemeyin hep diyordu Güldane hanım gözünde büyüttüğün şey herkes hep senin gibi düşünüyordu.Bende içimden ilk başlarda inanmıyordum ama inandıkça ve egzersizleri yaptıkça faydasını gördüm ve sorunum çözüldü.Inanın reklam amaçlı yazmıyorum bu nefretle 1 sene cebelleştim hayatımdaki cewremdeki ewlenen yakın arkadaslarım bir bir yaşayabiliyotrken ben yapamıyordum sanki bende bir sorun varmişki.Bu yüzden bana inanın gözünüzde büyütmeyin inanın ve ben yaparım diyin kegel egzersizleri de okuyup uygulamaya çalışın.Yine başaramazsaniz Gulvade hanıma güvenip kapğıısnı çalabilirsiniz.
bu anestezinin bi zararı varmıVajinismusu yendim !!!! Lokal anestzi spreyi sıkarak 4 defa iliski yasadim ve korkularim azaldı kendiki salak yerine koydum 2 yillik evliyim 1 aydir vajinismusu yendim.. Şükürler olsunn bin defaaa.... Lokal anestezinin adı VEMCAINE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?