Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinusmus
- Konu Sahibi uac
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajinusmusa hosacakal
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba arkadaşlar
ben vajinusmusu yenmiş bir bayanım.2014 eylülde evlendim 2015 kasımına kadar eşimle ilişki yaşayamadık.Vajinusmusum.Hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi.Kendime güwenim o kadar azalmiştiki çok çaresizdim sanki bu hayatta bir tek ben yapamazmişim gibi hissediyordum.
Bu hastalığa yakalanan arkadaslarımı anlıyorum ve bu yazımı okuyup bir nebze olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Parmak egzersizi,alet, bebe yagı ,internneteki bimlemle hocanın tarifi hepsini denedim YALAN.Oncelikle bu iş kendinizde bitiyor.Fiziksel ve ruhsal bütünlük lazım .Yapamamanın altındaki neden ne iyice bir düşün.Mesela benim ailemde cinsellik hep utanç verici bir şey gibi öğretilmişti bana evlenirkenailemden çekiniyordum çok saçma değilmi ama bu ve buna benzer saçma şeyler bilinçaltımıza o kadar yerleşiyor ki ..
Kegel egzersizleri diyorum ve Kadıköyde Güldane Kavgacı başkada bir şey demiyorum.8 seans gşdecektim 4.seansım bitti devam etmeye gerek kalmadan sorunum çözüldü.Lütfen ertelemeyin hep diyordu Güldane hanım gözünde büyüttüğün şey herkes hep senin gibi düşünüyordu.Bende içimden ilk başlarda inanmıyordum ama inandıkça ve egzersizleri yaptıkça faydasını gördüm ve sorunum çözüldü.Inanın reklam amaçlı yazmıyorum bu nefretle 1 sene cebelleştim hayatımdaki cewremdeki ewlenen yakın arkadaslarım bir bir yaşayabiliyotrken ben yapamıyordum sanki bende bir sorun varmişki.Bu yüzden bana inanın gözünüzde büyütmeyin inanın ve ben yaparım diyin kegel egzersizleri de okuyup uygulamaya çalışın.Yine başaramazsaniz Gulvade hanıma güvenip kapğıısnı çalabilirsiniz.
ben vajinusmusu yenmiş bir bayanım.2014 eylülde evlendim 2015 kasımına kadar eşimle ilişki yaşayamadık.Vajinusmusum.Hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi.Kendime güwenim o kadar azalmiştiki çok çaresizdim sanki bu hayatta bir tek ben yapamazmişim gibi hissediyordum.
Bu hastalığa yakalanan arkadaslarımı anlıyorum ve bu yazımı okuyup bir nebze olsun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.
Parmak egzersizi,alet, bebe yagı ,internneteki bimlemle hocanın tarifi hepsini denedim YALAN.Oncelikle bu iş kendinizde bitiyor.Fiziksel ve ruhsal bütünlük lazım .Yapamamanın altındaki neden ne iyice bir düşün.Mesela benim ailemde cinsellik hep utanç verici bir şey gibi öğretilmişti bana evlenirkenailemden çekiniyordum çok saçma değilmi ama bu ve buna benzer saçma şeyler bilinçaltımıza o kadar yerleşiyor ki ..
Kegel egzersizleri diyorum ve Kadıköyde Güldane Kavgacı başkada bir şey demiyorum.8 seans gşdecektim 4.seansım bitti devam etmeye gerek kalmadan sorunum çözüldü.Lütfen ertelemeyin hep diyordu Güldane hanım gözünde büyüttüğün şey herkes hep senin gibi düşünüyordu.Bende içimden ilk başlarda inanmıyordum ama inandıkça ve egzersizleri yaptıkça faydasını gördüm ve sorunum çözüldü.Inanın reklam amaçlı yazmıyorum bu nefretle 1 sene cebelleştim hayatımdaki cewremdeki ewlenen yakın arkadaslarım bir bir yaşayabiliyotrken ben yapamıyordum sanki bende bir sorun varmişki.Bu yüzden bana inanın gözünüzde büyütmeyin inanın ve ben yaparım diyin kegel egzersizleri de okuyup uygulamaya çalışın.Yine başaramazsaniz Gulvade hanıma güvenip kapğıısnı çalabilirsiniz.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
merhaba arkadaşlar
reklam :/
- 9 Şubat 2016
- 58
- 15
- 3
- 32
- 9 Şubat 2016
- 58
- 15
- 3
- 32
- 20 Mayıs 2015
- 45
- 6
- 86
bu anestezinin bi zararı varmıVajinismusu yendim !!!! Lokal anestzi spreyi sıkarak 4 defa iliski yasadim ve korkularim azaldı kendiki salak yerine koydum 2 yillik evliyim 1 aydir vajinismusu yendim.. Şükürler olsunn bin defaaa.... Lokal anestezinin adı VEMCAINE
- 17 Mart 2016
- 5.761
- 9.233
- 248
Merhaba arkadaşlar,
Ben 2,5 yıllık evliyim. Yaklaşık 10 ay önce vajinusmus olduğumu öğrendim. Eşimle evlendiğimizden beri ilişkimiz tam olarak gerçekleşmedi. Ben inatla bende bir problem olmadığını söylüyordum, çünkü iki ayrı jinekologa gittiğimde elle muayene olabildiğimden vajinusmus olmadığımı söylediler. Halbuki vajinusmusun dereceleri varmış. 1 senedir çocuk düşünüyorduk ve olmaması bizi çok demoralize etmişti. Eşimin ısrarı üzerine bir cinsel terapiste gitmeye karar verdik. Yine onun internetten detaylı araştırmaları üzerine Güldane Kavgacı'nın danışanlarının olumlu yorum ve övgüleriyle konusunda uzman olduğu kanısına vardık. Kendisine gittiğimizde, motive edici sözleri ve ümitvar telkinleriyle bu sıkıntının üstesinden geleceğimize inandık. Tedaviye başladık. Ortalama 7-8 seansta bitecekti. Benim aynı zamanda orta seyirli bir depresyonum olduğundan süreç biraz daha uzun sürdü. Ancak ödevlerimizi elimizden geldiğince düzenli, özverili ve istikrarlı bir şekilde yaptık. Moralman inişli çıkışlı bir süreç geçirdik; fakat doktorumuzun müthiş motivasyonuyla çöktüğümüz zaman toparlandık, kendimize geldik.
Biteceğine inanmıştım; yalnız uzaktan bir fısıltı gibi geliyordu bana. Ulaşması zor, mehter yürüyüşü misali iki ileri bir geri. Bunda da depresyonumun çok etkisi olmuştu. Fakat doktorun verdiği ödevler, hem vajinismusuma hem depresyonuma çok iyi geldi. Çok güzel bir yol katettik. Hayatta isteyip, inanılınca ve dahi çabalanınca insan güzel günler görüyormuş, bunu bir kez daha öğrendik. Vajinusmus korkulacak bir şey değil, çözümü kesinlikle var! Tedavimiz bir hafta önce bitti. Sonuca ulaştık:)) Önce Allah'a çok şükür, sonra Güldane Hanıma sonsuz teşekkür! Güler yüzü, güzel sözü, motivasyonu, esprili yaklaşımı için... İnandırdığı ve bu inandırdıklarının arkası dolu, önünde de bir sonu olduğu için...
Ben 2,5 yıllık evliyim. Yaklaşık 10 ay önce vajinusmus olduğumu öğrendim. Eşimle evlendiğimizden beri ilişkimiz tam olarak gerçekleşmedi. Ben inatla bende bir problem olmadığını söylüyordum, çünkü iki ayrı jinekologa gittiğimde elle muayene olabildiğimden vajinusmus olmadığımı söylediler. Halbuki vajinusmusun dereceleri varmış. 1 senedir çocuk düşünüyorduk ve olmaması bizi çok demoralize etmişti. Eşimin ısrarı üzerine bir cinsel terapiste gitmeye karar verdik. Yine onun internetten detaylı araştırmaları üzerine Güldane Kavgacı'nın danışanlarının olumlu yorum ve övgüleriyle konusunda uzman olduğu kanısına vardık. Kendisine gittiğimizde, motive edici sözleri ve ümitvar telkinleriyle bu sıkıntının üstesinden geleceğimize inandık. Tedaviye başladık. Ortalama 7-8 seansta bitecekti. Benim aynı zamanda orta seyirli bir depresyonum olduğundan süreç biraz daha uzun sürdü. Ancak ödevlerimizi elimizden geldiğince düzenli, özverili ve istikrarlı bir şekilde yaptık. Moralman inişli çıkışlı bir süreç geçirdik; fakat doktorumuzun müthiş motivasyonuyla çöktüğümüz zaman toparlandık, kendimize geldik.
Biteceğine inanmıştım; yalnız uzaktan bir fısıltı gibi geliyordu bana. Ulaşması zor, mehter yürüyüşü misali iki ileri bir geri. Bunda da depresyonumun çok etkisi olmuştu. Fakat doktorun verdiği ödevler, hem vajinismusuma hem depresyonuma çok iyi geldi. Çok güzel bir yol katettik. Hayatta isteyip, inanılınca ve dahi çabalanınca insan güzel günler görüyormuş, bunu bir kez daha öğrendik. Vajinusmus korkulacak bir şey değil, çözümü kesinlikle var! Tedavimiz bir hafta önce bitti. Sonuca ulaştık:)) Önce Allah'a çok şükür, sonra Güldane Hanıma sonsuz teşekkür! Güler yüzü, güzel sözü, motivasyonu, esprili yaklaşımı için... İnandırdığı ve bu inandırdıklarının arkası dolu, önünde de bir sonu olduğu için...
Arkadaşlar özel muayenecilere servet dökmek yerine İstanbulda olanlar Bakırköy Mazhar Osman Hastanesi'nde devletin kendi uzman doktoru bu işe bakıyor; Dr. Özge Şahmelikoğlu. Randevu alın ücretsiz, uzun süreli tedavi. Kocam pek yanaşmıyordu, iyi bir doktor kesinlikle.
Özel muayenede binlerce lira vereceğinize ücretsiz muayene ve tedavi
Özel muayenede binlerce lira vereceğinize ücretsiz muayene ve tedavi
hiç düşünme hera 'ya git. süleyman bey ve oradaki bayan görevliler çok tecrübeliler. ben 2015 mayıs ta evlendim 2015 eylül 'de gittim 2 bucuk günde tüm sorunlarım bitti ve bu ay bebeğimi kucağıma alacağım.
sen gibi sağda solda araştırırken acaba bu anlatılanlar düzmecemi yalanmı diye çok düşündüm ama bir cesaret gittim iyiki de gitmişim.
sen gibi sağda solda araştırırken acaba bu anlatılanlar düzmecemi yalanmı diye çok düşündüm ama bir cesaret gittim iyiki de gitmişim.
Merhaba arkadaşlar bende bugüne kadar vajinusmus hastasiydim ve yurtdisinda yaşadığım için doktora gitmemek için direnerek 2yil geçirdim. Hep parmak egzersizlerini yapıp aci çekince vazgeciyordum.ama artik çocuk da çok istiyorduk iki ay kadar önce tekrar parmak egzersizleri ne başladım ve sonra mum denedim üzerine peçete dolayıp strec filmle sardim prezervatif geçirip bebek yagi surdum her seferinde ilk çalıştırmada biraz aci oluyordu sonra geçiyordu.israrla devam ettim sonra uzun sureli bekletmeye başladım mumu içeride sonra gitgel yapmaya başladım her seferinde biraz daha kolay oluyordu.en son bugün ilk basta ayni şekilde mum deneyip sonra p. i iyice yaglayip denedik ve oldu daha inanamiyorum eşime sürekli soruyorum oldu mu gerçekten diye ama olmuş anlamadim bile .bu çok zor bir imtihan ve yaşamayan bilmez gerçekten kimseye anlatamazsin insanların bebek beklentisine diyecek birşey bulamazsın ama galiba olay cesaret ve dua en azından ben öyle geçtim eşimin desteğini de unutmamak lazim tabi hicbir zaman beni zorlamadi sitem etmedi iki yıl sabretti çok şükür bitti umarım her bu derde sahibe Rabbim nasip eder
Arkadaşlar bende vajinusmus hastasıydım.rabbime şükürler olsun ki kurtuldum ve burayada sırf size yardımcı olmak için üye oldum.vajinusmusken sürekli takip ediyordum.şimdi kurtuldum ve bu durumda olmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğimden yardımcı olabilirim inşallah.bende bir çok şey denedim.ama sonuç hep fiyasko.baktım 1 yılı geride bırakıyorum artık öyle veya böyle bu işin üstesinden gelmeliydim.gittiğim bi kadın doğumcu bana anesteziyi önerdi.bende fırsat kaybetmeden yaptırdım.hiç birşey yapmamaktan iyidir diye düşündüm ve olduu..10 doz evde kullanmamız için vermişti ve ben 3 dozdan sonra gerek bile duymadım.hepsi çöp oldu.rabbime şükürler olsun şimdide çocuk istiyoruz.
Merhabalar .7 aylık evliyim 2 kez doktora gittim ve kızlık zarinin kalın olduğunu söylediler. Ve 2. doktor vajinusmus olduğumu söyledi. Emla kullandım denedim hissizlestirdigi için psikolojim iyice bozuldu.herkesten parmak egzersizleri ni duydum ama yapabileceğim düşünmüyorum bu fikri beynim kabul etmiyor.artık cinsel istegimde azaldı. Yardımcı olmanızı istiyorum