vajinusmus

Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.
Çok faydalı bir bilgi vermişsiniz. Biliyoruz ki bu tarz tedaviler çok pahalı, özellikle yeni evlenmiş borç içinde yeni çiftler için:) eğer nasıl yöntemler uygulattığı yönünde bilgi verirseniz size minnettar kalırım. Sevgilerimle

Arkadaslar ben 3 aylik evliyim fakat esimle cinsel birlikteligim olmadi..asama asama kendimce asmaya calistim.fakat en soninda baska cisimler olsun parmak olsun sokabiliyorum artik.ama esimle denedigimde sanki bi duvar oluyo kapaniyor..npicam lutfen bi yol gosterin
hera dr.süleyman eserdağ eğitim görmüş çok merhametli bu alanda çalısmalar yapmış bir doktor
bende 10 aylık evliyken süleyman beyin kliniğinde tedavi oldum
böyle merhametli bu kadar basit yöntem görmedim

o emla kremi felan fasa fiso arkadaşım geç onlar iş kocanda bitio sana bırakırsa yıllarca yaklaştırmassın kendmden biliyorumm ve bu erkektede kadındada sonrada sorun yaratıo bbence psikologa gitt önlem al eşinde etkilenip sonra yaklaşmaya bilio bu gbi durumlarda

suan biz oyleyiz sanırım :(((

1. sezensenYeni Üye
    Üye

Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    1
    Ödül Puanları:
    1
    Umarım faydalı bilgi verebilirim; Evliliğimizin 7 yılı aşan sürecinde hiç gündeme bile almadığım ama bizi son 1 senedir tam bir uçurumun kenarında kapanda gibi hissettiren vajinusmus sorunum, 3 haftalık bir tedavi ile sona erdi. Doktorumun telkini, yönlendirmesi, benim vazgeçmemem , eşimin desteği gibi şeyler çok önemli idi. Bu benim hikayem, yüzlerce hikaye var, 5-10 tanesine bizzat tanık oldum. Umarım kimse bunu ötelenmez ve doğru doktor ile karşılaşır. Ben ilk ve tek seçimimde çok şükür ki doğru bir seçim yaptım Saygın Bey ile tedavi sürecimi tamamladım. SAYGIN MicozkadıoĞLu muayehanesi Kayra BEra da gördüm ki; 1 hafta da çözen 1 ayda da çözen var, sizin isteğiniz ve adet günü gibi durumlar süreyi değiştirebilir. Varsın 1 haftada geçmesin, sorun etmeyin ama aylarca da siz Uzatmayın. TedaviBir gün bile durmayın; Tedaviyi ötelenmeyin, randevularımıza düzenli gidin, yıllarınızı bu sorun ile geçirmeyin , çözün.
    sezensen, Pazar 22:25K.İ.B.Favorilere Ekle
    #14+ Çoklu AlıntıCevapla

Back