vajinusmus

1tup kayganlastirici bitirdik nerdeyse:))sanki esiminki cok kalin geliyor yaa parmak ince olunca hemen giriyor..

Emla krem bi ise yaramiyo yok yere içi yaniyor vajinanin ben deneyip gayada göremedim. Kendim yendim bunu. Paramagini bide çiş yapar pozisyonda oturup alttan sokmayi dene. Daha sonra iyice alisinca yani parmaginla git gel yap ki alissin. İste alisinca esinle yap. Sen üstte ol kontrol sende olsun. Sokarken de çiş yapar ggibi kaslarini ileri it. İnan çok kolay olacak. Ve yapmadan önce 3 tane kas gevseticiyi birlikte iç. Ben bu şekilde yendim. Umarim faydam olur

Ins Insallah canim ya kendimi okadar kotu hissediyorumki(

Kötü hissetme seni çok iyi anliyorum. Biz yanindayiz. Olacak inşallah. Ben eşime etmediğim kalmadi ama yaptim oldu ve canim acimadi inan korkacak bisey yok. Beynimizin oyunu hep bunlar acicak korkusu

Yani esinle yavaş yavaş deneyin mesela her gün minik minik olsun. Zaten önemli olanaaslında ilk 2 3 cm lik kisin ilerisi hissiz. Sen sadece penisi içine 3 cm kadar bile alsan gerisi gelecek emin ol :)

Bence cisimle falan uğraşma zamanına yazik. Esinle minik denemeler yapin bi kismi olsa gerisi gelir zaten. Sen üstte ol. Bu arada eşinin penis boyu ya da senin vajina darligin önemli degil. Allah bizi öyle bi yaratmis ki dünya döndükçe bu boyle devam edecek. Sende sorun yok yapabilirsin

o emla kremi felan fasa fiso arkadaşım geç onlar iş kocanda bitio sana bırakırsa yıllarca yaklaştırmassın kendmden biliyorumm ve bu erkektede kadındada sonrada sorun yaratıo bbence psikologa gitt önlem al eşinde etkilenip sonra yaklaşmaya bilio bu gbi durumlarda

doktor bana terapi önerdi ama doğumdan sonra şu an hamileyim 9 aylık evliyim, 2 ay sonra çocuk olacak, doğumdan sonra kendiliğinden de düzelebilir dedi bakalım, normal doğum faydalı olacak diye düşünüyorum

Kendi kendine nasil yendin

canım merhaba, bendede benzer birşey oldu korkudan kendimi kasıyordum ve ilişki çok zor gerçekleşiyordu doktor bana kaydırıcı jel önerdi ve şimdi çok rahatım bence deenemende fayda var ama ben biraz araştırdım su bazlı olanlarını tercih et. umarım sorunun hallolur

Ben kübra iki buçuk yıllık evliyim iki yıl yaşadım geçtiğimiz aylarda aştık çok şükür.ben ankaraya gittim Hera kadın kliniği ne...gerekirse arayıp bilgi verebilirim

bende aynı derttenım
ben 2 aylık evliyim fakat denememize rağmen halen eşimle birlikt eolamadık nolur yardım edin. kas gevsetıcı uyustrucu krem agrı kesıcı hepsını denedım ama olmadı ..;(

slm canım bende 1.5yıldır evliyim fakat hala ilişki yasamadım xylocaine adli bir sprey var bunu duydun mu hiç nasıl bişey acaba ACİİLLLL cvp yazarsan sevinirim

Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…