Baska cisim.derken silindir seklinde penisten daha ince bisey yani..belki dardir oyuzden birlikte olamiyoruz diye gittik doktora doktor gayet normal dedi..napicagmi nasil bi yol izlicegmi bilmiyorum..esimle birlikte olmaya karar versigimizde canim cok aciyorBaşka cisim mi ? Bence denemeyin öyle şeyler psikoloğa gidin , eşinizde de olabilir sorun .
Arkadaslar ben 3 aylik evliyim fakat esimle cinsel birlikteligim olmadi..asama asama kendimce asmaya calistim.fakat en soninda baska cisimler olsun parmak olsun sokabiliyorum artik.ama esimle denedigimde sanki bi duvar oluyo kapaniyor..npicam lutfen bi yol gosterin
Bu cisimleri prezervatif gecirerek yani hijyenini saglayarak sokuyorsundur insallahEsim sabret diyor gicbisey yapmiyor(kendi kendime cozmek istiyorum (buna inaninki emla krem surup allik fircasinin arka yuvarlak kismini soktum oldu korkumu oyle yendim
pozisyon değiştirin sen üste ol belki daha rahat olursunEsim sabret diyor gicbisey yapmiyor(kendi kendime cozmek istiyorum (buna inaninki emla krem surup allik fircasinin arka yuvarlak kismini soktum oldu korkumu oyle yendim
pozisyon değiştirin sen üste ol belki daha rahat olursun
sen vajınısmus değilsin aslında[/QUOTEcanim acidigi icin yapamiyorum iste
Bu arada egzersizde ne asamadasin bilmiyorum ama es denemesindeki pozisyonuna dikkat edin. Sen ustte olursan daha iyi olur. Bi de vajinamiz sandigimiz gibi dimdik bisey degil iceri dogru dumduz gitmiyor yani. Hafif popo tarafina dogru egimli. O yuzden o bogum gibi yere geldiginde gevse ve kalcani yukari kaldir alt pozisyondaysan eger. Bi de o bogum denilen yer tamamen kaslardan olusuyor o yuzden korkma acimaz. Vajinamizin icinde sinir yok o yuzden aci cekmemiz imkansiz. Ben de 3. Ayimda yenmistim kendi kendime egzersiz yaparak. Darisi basina..
Krem falan kullandinizmi uyusturucuBu arada egzersizde ne asamadasin bilmiyorum ama es denemesindeki pozisyonuna dikkat edin. Sen ustte olursan daha iyi olur. Bi de vajinamiz sandigimiz gibi dimdik bisey degil iceri dogru dumduz gitmiyor yani. Hafif popo tarafina dogru egimli. O yuzden o bogum gibi yere geldiginde gevse ve kalcani yukari kaldir alt pozisyondaysan eger. Bi de o bogum denilen yer tamamen kaslardan olusuyor o yuzden korkma acimaz. Vajinamizin icinde sinir yok o yuzden aci cekmemiz imkansiz. Ben de 3. Ayimda yenmistim kendi kendime egzersiz yaparak. Darisi basina..
Evet tabi prezaervatif kullandimBu cisimleri prezervatif gecirerek yani hijyenini saglayarak sokuyorsundur insallah
Yoo kullanmadim, hic gerek gormedim. Zaten egzersizlerimi basariyla hallettikten sonra bi guven geldi bana, sukurler olsun kendi kendime yendim. Simdi oyle bisey kullanmadigim icin tavsiye veremicem ama kayganlastirici jelden bol bol kullandim.Krem falan kullandinizmi uyusturucu
Tamam canim arkadaslar yanlis anladi cunku, oylece soktugunu zannettiler galiba sorup aciklik getireyim dedim.Evet tabi prezaervatif kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?