vajinusmus

tulin2135

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
68
24
13
Arkadaslar ben 3 aylik evliyim fakat esimle cinsel birlikteligim olmadi..asama asama kendimce asmaya calistim.fakat en soninda baska cisimler olsun parmak olsun sokabiliyorum artik.ama esimle denedigimde sanki bi duvar oluyo kapaniyor..npicam lutfen bi yol gosterin

Baska cisimler derken ? Sagliginiz acisindan vajinaniza baska cisimler sokmayin mikrop kapabilirsiniz bu bir. Vajinismus icin de doktora gidin, kendinizce aşmaya calismayin bu da iki.

Vajinusmusu yeneyim derken daha kötü olmayin. Baska cisim falan? Cok tehlikeli bunlar. .

Başka cisim mi ? Bence denemeyin öyle şeyler psikoloğa gidin , eşinizde de olabilir sorun .
Baska cisim.derken silindir seklinde penisten daha ince bisey yani..belki dardir oyuzden birlikte olamiyoruz diye gittik doktora doktor gayet normal dedi..napicagmi nasil bi yol izlicegmi bilmiyorum..esimle birlikte olmaya karar versigimizde canim cok aciyor

benim yakın bir arkadaşım da vaji oldu, herkes psikoloğa git dedi o bir kadın doğumcuya gitti
doktor kayganlaştırıcı jel vermiş eldiven takıp parmağını sok demiş
arkadaş bir kaç gün denemiş parmağını sokmasına rağmen eşinini penisini alamamış
sonra eşi ben parmağımı sokayım demiş iki parmağınıda sokmuş sonra hemen ardından kayganlaştırıcı jel sürüp beraber olmuşlar bir gece de çözmüşler olayı yani
işine yararmı bilmem anlatıyım dedim eşin iki parmağını soksun ama hemen sokup çıkarmasın yarım saat kadar gelgit yapsın bir deneyin bakalım

Ayol bn kac senedir iliski yasiyorum kndi parmagimi hayatta sokamam korkarim onu yapma o sekilde daha zorlanirsin.esinle zevk almaya bk kndiligindn oluyo yavas yavas.

Esim sabret diyor gicbisey yapmiyor(kendi kendime cozmek istiyorum (buna inaninki emla krem surup allik fircasinin arka yuvarlak kismini soktum oldu korkumu oyle yendim

Esim sabret diyor gicbisey yapmiyor(kendi kendime cozmek istiyorum (buna inaninki emla krem surup allik fircasinin arka yuvarlak kismini soktum oldu korkumu oyle yendim
pozisyon değiştirin sen üste ol belki daha rahat olursun
sen vajınısmus değilsin aslında

Bu arada egzersizde ne asamadasin bilmiyorum ama es denemesindeki pozisyonuna dikkat edin. Sen ustte olursan daha iyi olur. Bi de vajinamiz sandigimiz gibi dimdik bisey degil iceri dogru dumduz gitmiyor yani. Hafif popo tarafina dogru egimli. O yuzden o bogum gibi yere geldiginde gevse ve kalcani yukari kaldir alt pozisyondaysan eger. Bi de o bogum denilen yer tamamen kaslardan olusuyor o yuzden korkma acimaz. Vajinamizin icinde sinir yok o yuzden aci cekmemiz imkansiz. Ben de 3. Ayimda yenmistim kendi kendime egzersiz yaparak. Darisi basina..

Krem falan kullandinizmi uyusturucu

Krem falan kullandinizmi uyusturucu
Yoo kullanmadim, hic gerek gormedim. Zaten egzersizlerimi basariyla hallettikten sonra bi guven geldi bana, sukurler olsun kendi kendime yendim. Simdi oyle bisey kullanmadigim icin tavsiye veremicem ama kayganlastirici jelden bol bol kullandim.

ama parmağını sokabiliyormuşun
sen üste ol parmağını nasıl sokabiliyorsan penisi de sokabilirsin
derin derin nefes al üste ol yavaş yavaş al , ben eşimle evlenmeden önce beraber oldum ilkinde bende yapamadım üste geçtim derin derine nefes alarak yavaş yavaş yaptım hemen oldu, acıması kendini kastığından ve pozisyondan kaynaklı
bazı pozisyonlarda hala benimde acır
kayganlaştırıcı kullandın mı hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…