Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben canım.8 senedir hemde. çok zor ve imkansız olduğunu biliyorum artık.o yüzden bebek isteğiyle yüp bebek yapmaya karar verdik.karından ultrasonlarla takibimi yapıcaklar anestezi altındada embriyo transferimi.umarım sen yenersin en kısa zamanda.ama ben artık umudumu kaybettim Allahtan eşim çok iyi bir insan bir şekilde gidiyo evliliğimiz ve çokda bağlıyız birbirimize.işin en kötü tarafı bu durumu kimseye anlatamamak..
para konusunda sıkıntınız yoksa murat ulusoya gidin kızlar.ben de 3 yıl bu illeti yaşadıktan sonra gittim ve 1 günde kurtuldum.biraz ücreti fazla ama başarınca umrumda bile olmadı.
bu illeti yaşayan bilir...allah yardımcınız olsun.....
ben canım.8 senedir hemde. çok zor ve imkansız olduğunu biliyorum artık.o yüzden bebek isteğiyle yüp bebek yapmaya karar verdik.karından ultrasonlarla takibimi yapıcaklar anestezi altındada embriyo transferimi.umarım sen yenersin en kısa zamanda.ama ben artık umudumu kaybettim Allahtan eşim çok iyi bir insan bir şekilde gidiyo evliliğimiz ve çokda bağlıyız birbirimize.işin en kötü tarafı bu durumu kimseye anlatamamak..
merhaba öncelikle şunu söylemek istiyorum inan bana imkansız değil bende senin gibi düşünüyordum 3,5 yıl yaşadım bu hastalığı ama birkaç ay önce yendim ve ben evliliğimi bitirmeyi bile düşünüyordum parmak egzersizi yapamıyordum oraya dokunamıyordum bile gerçekten tedavisi var hemde 1,5 gün sürdü bu hastalığı yenmem aslında çok basit bişeymiş ben seni çok iyi anlıyorum ama tüp bebeğe harcayacağın masrafı tedavine kullan gerçekten sende yenebilirsin Allah herkesi biran önce kurtarsın bu hastalıktan
ben 1,5 yıl önce gittiğimde 5000 tlydi.şuan ne kadardır bilmiyorum.ücret fazla ama bu sıkıntıyı çekmekten bin kat iyidir diye düşünüyorum...
ilk önce hipnoz yapıyo murat bey ve her hipnozun ardından boy boy aparatlarla çalışıyoruz.oraya gitmeden önce ben de dokunamıyodum bile.ama hipnoz sayesinde aparatlar oldukça kolay oluyo...ve 1-1,5 günde tamamen bu dertten kurtuluyosun....
Kızlar acizane fikrim vajinismusu yenmeden önce bebek düşünmeyin yenmek daha da zorlaşır...
Parmak egzersizi yapamam diyen arkadaşım, inan bana ben bırak dokunmayı bakamıyordum bile orama...
Ama parmak egzersizi de ilişki de o kadar kolaymış ki...
Diğer arkadaşın da dediği gibi tüp bebek için vereceğin parayı tedavin için kullan bebek zaten kendiliğinden olur...
canım bende dr murat ulusoyda tedavi oldum leylak arkadaşımız zaten cvp yazmış fiyat ve uyguladığı yöntem hakkında sen yinede murat beyle arayıp görüşebilirsin ama emin ol yenebilirsin bu hastalığı zaman kaybetme lütfen bebekten önce tedavi ol