A Ayssu Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2020 3 0 1 26 19 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayssu #1 Merhaba arkadaşlar ben Aysu nişanlıyım ve nişanlımla bi çok kez ilişkiye girmeyi denedik ancak sadece parmakla girebildi.bu vajinusmu oluyo anlamıyorum doktora gitmeyede cesaret edemiyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
Merhaba arkadaşlar ben Aysu nişanlıyım ve nişanlımla bi çok kez ilişkiye girmeyi denedik ancak sadece parmakla girebildi.bu vajinusmu oluyo anlamıyorum doktora gitmeyede cesaret edemiyorum lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi
kartanesimiyimneyim Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Aralık 2019 406 529 18 19 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayssu #2 evet
B Basakcikk Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 420 321 103 19 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayssu #3 Parmakla ilişkiye girmek nasıl oluyor bilemedim ama vajinismus olsaniz hicbisey girmesine izin vermezsiniz kasılır siniz
Parmakla ilişkiye girmek nasıl oluyor bilemedim ama vajinismus olsaniz hicbisey girmesine izin vermezsiniz kasılır siniz
A Ayssu Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ocak 2020 3 0 1 26 19 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayssu #4 Basakcikk .!.: Parmakla ilişkiye girmek nasıl oluyor bilemedim ama vajinismus olsaniz hicbisey girmesine izin vermezsiniz kasılır siniz Genişletmek için tıkla... Kızlık zarımı kendi parmağıyla bozdu herdafasındada parmak giriyo hiç kasıpmıyorumda ama p.... girmiyo
Basakcikk .!.: Parmakla ilişkiye girmek nasıl oluyor bilemedim ama vajinismus olsaniz hicbisey girmesine izin vermezsiniz kasılır siniz Genişletmek için tıkla... Kızlık zarımı kendi parmağıyla bozdu herdafasındada parmak giriyo hiç kasıpmıyorumda ama p.... girmiyo