Vajinismus için aparatlar satılıyor onlardan dene istersen.Ya da vajinismus tedavi merkezlerine gidebilirsin.Ben parmağı bile yapamadığım için klinikte tedavi oldum
Malesef pek olmuyordu olsa bile canım acıya acıya kasılmaktan mahvoluyordum.Vajinismusun dereceleri var zaten
Burada parmak egzersiziyle yenenler var onlar yardımcı olur inşallah.Benim tedavi olduğum yer aparatla tedavi uyguluyordu parmakla nasıl olur bilemedim
Bende öyleydim ama şunu öğrendim ki kafada bitiyor sadece kafanızı boşaltın sadece rahatlayin üstte geçin kontrolü alın düşünün sadece orası zaten boş sadece sen izin vermiyorsun parmagina yüzük taktiginizi düşünün mesela
Öncelikle biz 4.5 ay denedik ilk zamanlar kollarimi bacaklarimi popomu bile kasıyor beton gibi yapıyordum. Eşimi itiyor yeter diyordum . Eşimi tembihledim içime girersen sakin çıkma sadece git gel yapma dur ama çıkma. Sonra 4.5 ay icinde yavas yavas kendimi biraktim kollarımı bacaklarimi . Artik kasmıyordum bedenimi ve eşimin bedenini kesfettim kendimi ona bırakmayı ogrendim. 4.5 ayin sonunda dun kafaya koydum kendimi telkin ettim bak anne olamayacaksin , herkes yapıyor, sen eksik degilsin sen harikasın diye diye kafamı hazırladım:) eşimin denetimi altında ot ictim malesef ilk defa :) iyi bir yöntem degil ama esime ben teklif ettim oda buldu. Önce kafam iyi oldu sonra biraz çikolata yedim ve sevişmeye başladık hic kasilmiyordum kendime öyle sinirliydim ki10 aylık evliyim Vajinusmusum neler yapmam gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?