• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus

Öncelikle doktora gidebiliyorsan en iyisi profesyonel yardım ama gidemezsende sorun değil kendi kendinede bunu başarabilsen bir çok bayan var...
Sana bir doktor adayı olarak ben bir kaç öneride bulunayım öncelikle ilişki sırasında popon yatağa değsin yani yerde olsun.
Mesanenin tam üstünü yani karnının alt tarafını kontrol et yumuşak olması önemli kasiliysa denemebile cünkü zorlaman oradaki dokuların hasar görmesinden başka bir şeye yaramayacak

Ve en önemlisi nefes verirken eşin içine girsin asla alirken değil çünkü nefes verirken vücut istesede kasları kasamaz bunları dene bir ondan sonra güzel haberleelerini bekliyoruz...

Çok teşekkürler yorumlarınız için bugün tekrardan deniycez. Başka öneriniz varmıdır . Ben henüz bir parmak kadar aşama kaydettim gerisi yok oda kendi parmağım. Buna rağmen yinede çözülür mü dersiniz

Öncelikle biz 4.5 ay denedik ilk zamanlar kollarimi bacaklarimi popomu bile kasıyor beton gibi yapıyordum. Eşimi itiyor yeter diyordum . Eşimi tembihledim içime girersen sakin çıkma sadece git gel yapma dur ama çıkma. Sonra 4.5 ay icinde yavas yavas kendimi biraktim kollarımı bacaklarimi . Artik kasmıyordum bedenimi ve eşimin bedenini kesfettim kendimi ona bırakmayı ogrendim. 4.5 ayin sonunda dun kafaya koydum kendimi telkin ettim bak anne olamayacaksin , herkes yapıyor, sen eksik degilsin sen harikasın diye diye kafamı hazırladım:) eşimin denetimi altında ot ictim malesef ilk defa :) iyi bir yöntem degil ama esime ben teklif ettim oda buldu. Önce kafam iyi oldu sonra biraz çikolata yedim ve sevişmeye başladık hic kasilmiyordum kendime öyle sinirliydim ki :KK70: küfür ettim en sonunda aman s.kerim böyle işi lan acırsa acısın kanarsa kanasin dedim ve zevk almaya baktim . Emin ol eşin bu dünyada senin canını yakmak isteyecek son insan. Önce guzel seviştik ama kafam nasi guzel kolumu kaldıramıyordum:KK70: eşim dili ile vajinami uyardı sonra yavaş yavaş git gel yaptı bazen kastım ama eşim sakin ol yavaşça gevşee seni seviyorum diyerek beni telkin etti hemen bıraktım. Sonra hafif bir yanma geldi ve hop başarmıştık. Eşimi hemen ittirdim cik cik diye ama git gel yapmayı bıraktı çıkmadı kendimi rahatlattim güldüm kahkaha attım:KK70: tamam simdi yavas yavas devam ediyorum dedi :KK70: vr devam etti sadece hafif bjr yanma agda yaptirmissin gibi :KK70: kayganlaştırıcı +kafamın guzel olması + sakin müzik + zaman ve eşimin guzel sözleri . Bugün ara verdik 2. Denememizi yarin yapıcaz ama içim içime sığmıyor hemen yapmak istiyorum:KK70: eşim sabırlı ol diyor :KK70:

Çok teşekkürler yardımlarınız için. Özelden bana biraz daha akıl verseniz bugün bizde deniycez ama bizim henüz yarım bile olsa hiç girmedi ben sadece kendim 1 parmağımı sokabiliyorum

Vajinusmusu 1 ayda yendim, neler neler çektim her gün ağladım sonunda bitti. Nasıl ilerledim size anlatayım. Eşinin öncelikle sabırlı olmasından dolayı şanslısın. Aynı şekilde ben de çünkü bu çok önemli. Üstte ve altta olmayı denedim, üstte olunca hepsinin girmesi çok zordu benim için , altta olmayı tercih ettim , kaygan ve kolay olması açısından dalin bebek yağı kullandım. Süreç benim için aşama aşama ilerledi, ilk günler kesinlikle giriş olmadı dokunması bile beni itiyordu yavaş yavaş buna alıştım , daha sonra başını sokmaya çalıştık o da 1 hafta kadar sürdü, sonra yarısı olmaya çalıştı vs ama yavaş yavaş yalnızca kendim bir anda içime alamadım, canım çok yandı , çok çok zorlandım hep kaçtım, yukarıda bahsettiğim gibi dalin bebek yağı kullandım ve alta geçtim, bacaklarım her zamanki gibi kasıldı kocamı hep ittim ittim ama o artık zorladı yavaş yavaş yağın da etkisiyle gidip geldi sonra hızlandı ben altta oldugum için onu engellemem zordu ve en sonunda oldu arkadaşlar ama çapraz pozisyonda oldu onu deneyin bir bacağım onun bacağının altındaydı, diğer bacağım onun bacağının üstündeydi ve onun da yardımıyla 1 aylık süreç bitti, bazı şeyleri açıkça yazdım lütfen yanlış anlamayın lütfen, acı çekenler her gün ağlayanlar içindi, eşim son derece kibar saygılı sabırlı biri ama en sonunda onun bu atağına ihtiyacımız vardı lütfen engel olmayın , dediğim pozisyon ve yağı kullanın. :))

Vajinusmusu 1 ayda yendim, neler neler çektim her gün ağladım sonunda bitti. Nasıl ilerledim size anlatayım. Eşinin öncelikle sabırlı olmasından dolayı şanslısın. Aynı şekilde ben de çünkü bu çok önemli. Üstte ve altta olmayı denedim, üstte olunca hepsinin girmesi çok zordu benim için , altta olmayı tercih ettim , kaygan ve kolay olması açısından dalin bebek yağı kullandım. Süreç benim için aşama aşama ilerledi, ilk günler kesinlikle giriş olmadı dokunması bile beni itiyordu yavaş yavaş buna alıştım , daha sonra başını sokmaya çalıştık o da 1 hafta kadar sürdü, sonra yarısı olmaya çalıştı vs ama yavaş yavaş yalnızca kendim bir anda içime alamadım, canım çok yandı , çok çok zorlandım hep kaçtım, yukarıda bahsettiğim gibi dalin bebek yağı kullandım ve alta geçtim, bacaklarım her zamanki gibi kasıldı kocamı hep ittim ittim ama o artık zorladı yavaş yavaş yağın da etkisiyle gidip geldi sonra hızlandı ben altta oldugum için onu engellemem zordu ve en sonunda oldu arkadaşlar ama çapraz pozisyonda oldu onu deneyin bir bacağım onun bacağının altındaydı, diğer bacağım onun bacağının üstündeydi ve onun da yardımıyla 1 aylık süreç bitti, bazı şeyleri açıkça yazdım lütfen yanlış anlamayın lütfen, acı çekenler her gün ağlayanlar içindi, eşim son derece kibar saygılı sabırlı biri ama en sonunda onun bu atağına ihtiyacımız vardı lütfen engel olmayın , dediğim pozisyon ve yağı kullanın. :))

2 gün önce bizde dalin yağ ile denedik. Yarım girmesine rağmen kızlık zarı yırtıldı şuan ilk aşamayı atlattık çok şükür. Bundan sonrası acaba zor olur mu yada ne yapmam lazım bilmiyorum. Şuan çok azda olsa kanama olduğu için 1-2 gün ara verdik. Acaba yarın tekrar denesek zorlanırmıyız bilmiyorum. Sizin ilk seferden sonra 2. De yine zorlanma yada acı oldu mu yada neler yaptınız. Buarada detaylı yazdığınız için çok teşekkürler. Okadar önemli ki ben burdaki insanların yazılarını okuduktan sonra 10 aydır yapamadığım şeyi 1 günde yaptım resmen

Çok teşekkürler ctesi günü baya yol katettik. Kızlık zarı yırtıldı ama yarım girdi. 1-2 gün ara verdik. Acaba bundan sonrası daha kolay olur yada ne yapmalıyım

2 gün önce bizde dalin yağ ile denedik. Yarım girmesine rağmen kızlık zarı yırtıldı şuan ilk aşamayı atlattık çok şükür. Bundan sonrası acaba zor olur mu yada ne yapmam lazım bilmiyorum. Şuan çok azda olsa kanama olduğu için 1-2 gün ara verdik. Acaba yarın tekrar denesek zorlanırmıyız bilmiyorum. Sizin ilk seferden sonra 2. De yine zorlanma yada acı oldu mu yada neler yaptınız. Buarada detaylı yazdığınız için çok teşekkürler. Okadar önemli ki ben burdaki insanların yazılarını okuduktan sonra 10 aydır yapamadığım şeyi 1 günde yaptım resmen

Benim 4 hafta boyunca her ilişki deneyimimde kanamam oldu ve kızlık zarı olup olmadığından emin olamadım belki yavaş yavaş kızlık zarı delindi ya da tamamen vajina içinde farklı bir yerden gelen kandı ama tam anlamıyla girdiğinde hafif bir kanama geliyor yine. Oranı alıştırmaya bak irkilme ama benim gibi süreci çok uzatma , değmesinden başının hafifçe girmesinden rahatsız olmuyorsan artık hazırsın alta geç iyice yağlan hem kendin hem kocan , çapraz pozisyonda olun ki onu itmen kolay olmasın üstü hakimiyeti ona ver , atak yapmasına izin ver acımayacak emin ol. :)

Ben hiç zorlanmadan tek seferde orta parmağımı sokabiliyorum ama gerisi yok burda başka nasıl yardım alabilirim sanırım çok kritik noktada değilim bunu yapabiliyor olmamda iyi diye düşünüyorum
Kegel egzersizi yapmalısın parmak egzersizlerinin yanısıra. Çok faydasını gördüm. Psikoloğa gittim 2 seansta yendim.

Back