Fazla evet bizi de çok sarstı ama ben artık nolursa olsun dedim çünkü 1,5 yıllık evliydim baya bir araştırdım yeşim yerçok a karar versim 5 günde gerçekten bitti çok şükürCok fazla.degil mi leylak çare oldu mu hangi doktor
Tavsiyen nedir leylak 7.aya girdik olmuyor ben hem jinekolog hem de cinsel terapiste gidiyorum bu kadar fazla vermedim ama.sonucta eşimin bir maaşı buna gitti vicdan azabı elem duyuyorum bize de yardımcı olur musun parmak egzersizi itici geliyor korkuyorum açıkçası ☹Fazla evet bizi de çok sarstı ama ben artık nolursa olsun dedim çünkü 1,5 yıllık evliydim baya bir araştırdım yeşim yerçok a karar versim 5 günde gerçekten bitti çok şükür
Kesin çözüm yani olana kadar devam ediyosunuz ben 4.500 tlye gittim
Evet ben de tedavise parmak egzersizi olduğunu duyduğumdA vazgeçicektim çok korkutucu geliyo biliyoum ama bu fikri ne kdar çabuk kabul etsek o kAdar iyiTavsiyen nedir leylak 7.aya girdik olmuyor ben hem jinekolog hem de cinsel terapiste gidiyorum bu kadar fazla vermedim ama.sonucta eşimin bir maaşı buna gitti vicdan azabı elem duyuyorum bize de yardımcı olur musun parmak egzersizi itici geliyor korkuyorum açıkçası ☹
Yeşim hanım eşi bir gün çagrıyo bir seans yani o anda çözüldü olmuyontabi:) seans sonrası kaçıncı seansda uygun görürse artık eve gittinizde deneyebilirsiniz dio ve büyük ihtimalle oluyo olmazsa devam ama maksimum 5-6 gün olur o yaniBen esimle gidemicem cunku. O anda tamam coZuldu denebilmesi neye gore yani ? Bulundugum sehirdede dr yok oda izin alamiyor. Psikologlar ve cinsel terapistler ise yararmi bilmem ama burda sadece ole doktor var. 5000 gozden cikarmak lzim tabiki fyatlar hep
Boyle cnku. Birde aparat kullaniliyo dimi aslinda tedavi ayni yani yapabilsek kendimizde yapriz olay ona izin vermek
Aparat olmaz mı leylak gerçi oraya bişeyin girme düşüncesi bile beni geriyor kasiliyorum titriyorum umarım bi an önce yeneriz böyle yaşanmaz gerçektenEvet ben de tedavise parmak egzersizi olduğunu duyduğumdA vazgeçicektim çok korkutucu geliyo biliyoum ama bu fikri ne kdar çabuk kabul etsek o kAdar iyi
Zaten önce oarmak sonra aparat ama inan hiç canın acımıyo ger aşamaya alışrıra alıştra yapıyoAparat olmaz mı leylak gerçi oraya bişeyin girme düşüncesi bile beni geriyor kasiliyorum titriyorum umarım bi an önce yeneriz böyle yaşanmaz gerçekten
valla çok yoruldum tükendim bilmiyorum ne zaman yeneceğizZaten önce oarmak sonra aparat ama inan hiç canın acımıyo ger aşamaya alışrıra alıştra yapıyo
Haklısınız ama gerçekten benim gibi herkes yenmek.istiyor ama korkular bırakmıyor ki çok çaresiz kaldık☹Kizlar korkmayin yenin su illeti ustune gidin ne olur.. ben de cok ugrastim emek verdim gunde 3 4 saat calisiyordum. Yaklasik 1 1 bucuk ayda yendim. Parmak sokamiyorsaniz dilator alin internetten.rabir dilator yazin 4lu set var ya onu alin. Aparat parmaktan daha kolay. Ben ilk basta bakamiyordm bile aynada. Ama yendim ve tam olarak evli oldugumu anladim. Bikmadan usanmadan yapin. Yenin su illeti arkadaslar bosa giden zamana uzuluyor insan. Ben 1 bucuk aya bile uzuluyorum dusunun....
Bendede bu dert var 5 buçuk aylık evliyim bacaklarimi acamiyorum herşey çok iyi iş o noktaya gelince esimi itiyorum çok yapmak istiyorum bebek bile istiyorum ama sadece istiyorum iki doktora gittim izmir ve konyada atlatilamayacak bişey değil yapan nasıl yapiyo dedi ikiside ama olmuyo deneyim yapamamaktan uzulmekden aglamaktan yoruldum ne yapacam benmerhaba, öncelikle geçmiş olsun. doktorun söylediği saçma lafları önemsememeni öneririm çünkü gerçekten bu durumu yaşamayan biri anlamıyor. bende yaşamayan biri olsaydım belki bende kimse cinsellikten ölmüyor tipi saçma laflar kullanırdım. ben bu durumu 5 ay bounca yaşadım ve sonunda aştım yaklaşık 2 ay önce aşardım ve ne doktora gittim nede şu aparatlardan aldım. evde kendi başaranlara hayret ederdim okurken kesin terapi yada doktor gerekli diyordum bunun çözümüne. çok zor bir süreçti kendimi öldürmeyi bile düşündüm ama benim en büyük probemim kabullenmeyişimdi. sen kabullenmişsin bak bu çok iyi bi gelişme. ve kabullenmek ilk ve en büyük adımdır bence. kabullenince oturup iyice araştırdım çok okudum çok ağladım ama bunun bi tedavisi olduğu düşüncesi hep umut oldu bana. parmak olayınıda başarmışsın bu da çok iyi bak bende onu yapmıştım ilk. ve partnerinin yapmasına izin vermen daha daha iyi. sana tavsiyem sk sık kegel egzersizi yap. bu tamamen psikolojik bi sorun vajinusmusu beyninle alt edebilirsin. inan bana ölmek o şeyi yapmaktan cazip geliyordu o haldeydim ben sanki çok korkunçmuş gibi. ama inan bana yenmiş biri olarak söyleyeyim olduğunda verdiğim ilk tepki 'benim korktuğum şey bu muymuş' oldu. samimiyim u konuda. acı hissediyorsan eğer bu tamamen kendine kasmanla ilgili inan bana önce kendini kontrolü öğren parmak egzersizini yaparken kaslarını rahat bırak yavaşça sakinleş ve bu sırada biz espriler yapıp gülüşüyorduk bende daha rahat hissediodum. eşindende seni rahatlatması için yardım iste. gelelim beni kurtaran efsane formüle: zeytinyağıı , evet zeytinyağının bu kadar değerli olduğunu bilmezdim artık en büyük gözdemiz oldu bizi kurtardıinan bana o işi o kadar kolaylaştırıyorki acı falan hikaye hiçbir şey hissetmiyorsun benim kadar korkak bi insan bile bununla başardı bence herkes başarır ki yüzlerce kadın bu şekilde aşmış. zeytinyağıyla parmak egzersizini yapın girişten öncede eşin kendne sürsün sende kendine sür ve ilk girşte eşin alttayken sen üstte otur ama arkan ona dönük şekilde çünkü vajinanın iç yapısı gereği öyle oturursan daha rahat alırsın. benim sorunum içeri alamamamdı sanki orda bi duvar var gitmiyır diyodum çünkü inatla öne veriyordum, ama arkaya doğru ittir. derin bi nefes al ve ittir. almak iste bu tamamen senin elinde almayı iste eminim sende bıkmışsındır bu durumdan ama düşün başaerınca tüm bu sorunun uçup gidicek bunu düşün. ben okurken yazmak kolay derdim ama cidden snei çok çok iyi anlıyırum ben hiç iyileşemem sanıyordum ama iyileştim. zeytinyağı zaten inanılmaz bi kayganlık ve rahatlık sağlıycak sana . unutma acı tamamen kendini kasmanla ilgili. sonralki denemelerdede bir süre zeytinyağı ile gidin yavaş yavaş bırakırsınız alışıncada . umarım üstesinden gelirsin sorma istediğin bir şey olursada seve seve yardımcı olurum. ben buraya sırf benim gibilere yardım etmek için kayıt oldum zaten. bu olayı yaşarken demiştim eğer başarırsam bana yardımcı olan bu tarz sayfalardaki diğer kadınlar gibi bende başkalarına yardımcı olucam. umarm üstesinden gelirdin tekrar geçmiş olsunn.
erhabalar arkadaşlar,
5 yıllık evliyim arada bir gelip vajinismustan dertli arkadaşlara yol gösteriyorumismi tam vajinismus olmayabilir ama şöyle anlataym,genital bölgeme hiçbişeyn giremiceğini kapalı oldğnu sanıyordm o derece bi ağrı acı duvar gibi,ilişkiye imkan vermiyordu,evlendikten 8 ay sonraya kadar hiçbişey yapamadık,psikolojim tamamen bozulmuştu,bide olmicağını bile bile yapmaya çalışmak,sürekli aynı ağrı acıyı çekmek insanı çok yıpratıyor,çok araştırdm vajinismusun psikolojik faktorleri olabilceği vs yazıyordu ama inanmadm çnkü benmki psikolojik değil aksine olmasını istiyorum ama orda sanki duvar vardı,herneyse işte haydar dümen denilen zatın reçetesi diye bir bayan reçete yazmıştı internette,baktm hala var,onu denedim ve denediğim gibi ilişki yaşandı ne ağrı ne sızı.bilmeyenler için paylaşaym.
yapılışı : oncelikle sıcak su torbasını bacaklarmızın arasına koyur iyice sıcaklamasını bekliyoruz.
- Emla Tegaderm krem (lokal anestezik) ((bu en önemlisi,başka markaları da mevcut,epilasyonda deriye sürülen küçük tüplerden))
- Vazelin (kayganlaştırıcı olarak) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
- Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
ardından anestezik kremi vajinanın içine sürüyoruz olabildiğince iç kısma sürmeye çalışalm,reçetede fındık büyüklüğünde diyordu ama benm canım çok tatlı oldğndan bir parmak kadar sürdm iç kısma iyice,zaten on dakikaya o kısmınızı hissetmiyorsunuz bile,o on dakikalık süreçte de sıcak su kompresi yapın,ardından ilişki sırasında jel de kullanırsanız tamamen ilişki yaşanabilir,en azndan ben bu sorundan bu şeklde kurtuldm,şuan sadece anestezik kremi kullanıyorum,kadın altta erkek üstte zor oluyor,ilk denemenizde kadın üstte erkek altta olursa daha kolay oluyor.
Gerçekten de yardıma ihtiyacım var sanki bunu başarmak bana imkasızmış gibi geliyor parmak hareketini dener denemez pes edip bırakıyorum her sederinde başarısız olacak gibiyim benim de aynen sıkıntım acı duymal ve hiç içine girememesi duvar gibi oluyor sankimerhaba, öncelikle geçmiş olsun. doktorun söylediği saçma lafları önemsememeni öneririm çünkü gerçekten bu durumu yaşamayan biri anlamıyor. bende yaşamayan biri olsaydım belki bende kimse cinsellikten ölmüyor tipi saçma laflar kullanırdım. ben bu durumu 5 ay bounca yaşadım ve sonunda aştım yaklaşık 2 ay önce aşardım ve ne doktora gittim nede şu aparatlardan aldım. evde kendi başaranlara hayret ederdim okurken kesin terapi yada doktor gerekli diyordum bunun çözümüne. çok zor bir süreçti kendimi öldürmeyi bile düşündüm ama benim en büyük probemim kabullenmeyişimdi. sen kabullenmişsin bak bu çok iyi bi gelişme. ve kabullenmek ilk ve en büyük adımdır bence. kabullenince oturup iyice araştırdım çok okudum çok ağladım ama bunun bi tedavisi olduğu düşüncesi hep umut oldu bana. parmak olayınıda başarmışsın bu da çok iyi bak bende onu yapmıştım ilk. ve partnerinin yapmasına izin vermen daha daha iyi. sana tavsiyem sk sık kegel egzersizi yap. bu tamamen psikolojik bi sorun vajinusmusu beyninle alt edebilirsin. inan bana ölmek o şeyi yapmaktan cazip geliyordu o haldeydim ben sanki çok korkunçmuş gibi. ama inan bana yenmiş biri olarak söyleyeyim olduğunda verdiğim ilk tepki 'benim korktuğum şey bu muymuş' oldu. samimiyim u konuda. acı hissediyorsan eğer bu tamamen kendine kasmanla ilgili inan bana önce kendini kontrolü öğren parmak egzersizini yaparken kaslarını rahat bırak yavaşça sakinleş ve bu sırada biz espriler yapıp gülüşüyorduk bende daha rahat hissediodum. eşindende seni rahatlatması için yardım iste. gelelim beni kurtaran efsane formüle: zeytinyağıı , evet zeytinyağının bu kadar değerli olduğunu bilmezdim artık en büyük gözdemiz oldu bizi kurtardıinan bana o işi o kadar kolaylaştırıyorki acı falan hikaye hiçbir şey hissetmiyorsun benim kadar korkak bi insan bile bununla başardı bence herkes başarır ki yüzlerce kadın bu şekilde aşmış. zeytinyağıyla parmak egzersizini yapın girişten öncede eşin kendne sürsün sende kendine sür ve ilk girşte eşin alttayken sen üstte otur ama arkan ona dönük şekilde çünkü vajinanın iç yapısı gereği öyle oturursan daha rahat alırsın. benim sorunum içeri alamamamdı sanki orda bi duvar var gitmiyır diyodum çünkü inatla öne veriyordum, ama arkaya doğru ittir. derin bi nefes al ve ittir. almak iste bu tamamen senin elinde almayı iste eminim sende bıkmışsındır bu durumdan ama düşün başaerınca tüm bu sorunun uçup gidicek bunu düşün. ben okurken yazmak kolay derdim ama cidden snei çok çok iyi anlıyırum ben hiç iyileşemem sanıyordum ama iyileştim. zeytinyağı zaten inanılmaz bi kayganlık ve rahatlık sağlıycak sana . unutma acı tamamen kendini kasmanla ilgili. sonralki denemelerdede bir süre zeytinyağı ile gidin yavaş yavaş bırakırsınız alışıncada . umarım üstesinden gelirsin sorma istediğin bir şey olursada seve seve yardımcı olurum. ben buraya sırf benim gibilere yardım etmek için kayıt oldum zaten. bu olayı yaşarken demiştim eğer başarırsam bana yardımcı olan bu tarz sayfalardaki diğer kadınlar gibi bende başkalarına yardımcı olucam. umarm üstesinden gelirdin tekrar geçmiş olsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?