Vajinusmus

Fazla evet bizi de çok sarstı ama ben artık nolursa olsun dedim çünkü 1,5 yıllık evliydim baya bir araştırdım yeşim yerçok a karar versim 5 günde gerçekten bitti çok şükür
Tavsiyen nedir leylak 7.aya girdik olmuyor ben hem jinekolog hem de cinsel terapiste gidiyorum bu kadar fazla vermedim ama.sonucta eşimin bir maaşı buna gitti vicdan azabı elem duyuyorum bize de yardımcı olur musun parmak egzersizi itici geliyor korkuyorum açıkçası ☹

Kesin çözüm yani olana kadar devam ediyosunuz ben 4.500 tlye gittim

Ben esimle gidemicem cunku. O anda tamam coZuldu denebilmesi neye gore yani ? Bulundugum sehirdede dr yok oda izin alamiyor. Psikologlar ve cinsel terapistler ise yararmi bilmem ama burda sadece ole doktor var. 5000 gozden cikarmak lzim tabiki fyatlar hep
Boyle cnku. Birde aparat kullaniliyo dimi aslinda tedavi ayni yani yapabilsek kendimizde yapriz olay ona izin vermek

Evet ben de tedavise parmak egzersizi olduğunu duyduğumdA vazgeçicektim çok korkutucu geliyo biliyoum ama bu fikri ne kdar çabuk kabul etsek o kAdar iyi

Yeşim hanım eşi bir gün çagrıyo bir seans yani o anda çözüldü olmuyontabi:) seans sonrası kaçıncı seansda uygun görürse artık eve gittinizde deneyebilirsiniz dio ve büyük ihtimalle oluyo olmazsa devam ama maksimum 5-6 gün olur o yani

Evet ben de tedavise parmak egzersizi olduğunu duyduğumdA vazgeçicektim çok korkutucu geliyo biliyoum ama bu fikri ne kdar çabuk kabul etsek o kAdar iyi
Aparat olmaz mı leylak gerçi oraya bişeyin girme düşüncesi bile beni geriyor kasiliyorum titriyorum umarım bi an önce yeneriz böyle yaşanmaz gerçekten

Aparat olmaz mı leylak gerçi oraya bişeyin girme düşüncesi bile beni geriyor kasiliyorum titriyorum umarım bi an önce yeneriz böyle yaşanmaz gerçekten
Zaten önce oarmak sonra aparat ama inan hiç canın acımıyo ger aşamaya alışrıra alıştra yapıyo

Kizlar korkmayin yenin su illeti ustune gidin ne olur.. ben de cok ugrastim emek verdim gunde 3 4 saat calisiyordum. Yaklasik 1 1 bucuk ayda yendim. Parmak sokamiyorsaniz dilator alin internetten.rabir dilator yazin 4lu set var ya onu alin. Aparat parmaktan daha kolay. Ben ilk basta bakamiyordm bile aynada. Ama yendim ve tam olarak evli oldugumu anladim. Bikmadan usanmadan yapin. Yenin su illeti arkadaslar bosa giden zamana uzuluyor insan. Ben 1 bucuk aya bile uzuluyorum dusunun....

Haklısınız ama gerçekten benim gibi herkes yenmek.istiyor ama korkular bırakmıyor ki çok çaresiz kaldık☹

Kızlar dün kendi kendime egzersiz yaptım kulak çöpüne zeytinyağı sürdüm kegel egzersizi yaparak ıkındım sonra biraktim açıldı ucunu sokabildim yine korkularim var ama bu bana iyi geldi önceden bacaklarımı açamıyordum kasılmalarım vardı kegel egzersizinde 15-20 kez kaslarımı çalıştırdım işe yarıyor henüz ittiremiyorum ama yavaş yavaş inşallah olacağına inanıyorum birbirimize destek olalım cesaret aşılayalım yeneceğiz bunu Allahın izniyle

5 buçuk aylık evliyim bunun olabilcegi hiç aklima gelmezdi biz yapiyoz saniyoduk hatta bebek düşünmeye basladik ama kizlik zari bozulmamis bile dedi doktor bacaklarim kapali sekilde oluyodu birlesme bacaklarim çok kasiliyo kramp giriyo ne yapcam bilmiyorum atlatan nasıl atlatti lütfen yardım edin

Bendede bu dert var 5 buçuk aylık evliyim bacaklarimi acamiyorum herşey çok iyi iş o noktaya gelince esimi itiyorum çok yapmak istiyorum bebek bile istiyorum ama sadece istiyorum iki doktora gittim izmir ve konyada atlatilamayacak bişey değil yapan nasıl yapiyo dedi ikiside ama olmuyo deneyim yapamamaktan uzulmekden aglamaktan yoruldum ne yapacam ben

Ben de vajinusmus hastasıyım 7 aylık evliyim evliliğim bu konudan dolayı bıtmek uZere yardım edım lütfen

Aynı sorun bende de eşim doktora gitme taraftarı da değil 7 aydır evliyiz ama henüz ilişkiye giremedik ne yapmam gerekiyor tek başıma bunu nasıl aşabilitim nolur yardımcı olun

Gerçekten de yardıma ihtiyacım var sanki bunu başarmak bana imkasızmış gibi geliyor parmak hareketini dener denemez pes edip bırakıyorum her sederinde başarısız olacak gibiyim benim de aynen sıkıntım acı duymal ve hiç içine girememesi duvar gibi oluyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…