Vajinusmus

Perperikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
1
0
1
35
Merhabalar siteye yeni üye oldum .. 4 aylık Evliyim ve Vajinusmusum . Kadın doğuma gittiğimde bana kimse cinsellikten ölmüyor gibi Saçma Cümleler kullandı. Diazem iğne verdi ama yaptırmadım bir de estrol vajinal krem verdi .. Şuan egzersizlere başladım ama aparat kullanmıyorum parmakla deniyorum ve iki parmağım giriyor eşimle denedik onun iki parmağı biraz acıtıyor . Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba ? Şimdiden teşekkürler..

Vajinismus ile ilgili bi sayfa var oraya göz at canm. Bendede galiba boyle bi hastalık var emin degilim. Benimde aciyo ama iliski gerceklesiyo baya ugrasinca. Ben popo altima yastik koyuyorum ve p...si yerlestirdikten sonra elimle asagi dogru itiyorum. Vajina yolu popoya egimli. Biz dik ittirdigimiz icin canimiz yaniyo. Direkt asagi dogru yonelirse p.s acitmiyo. Bide oyle deneyin. Parmakla zaten kontrol ettiginde anlarsin gidis yolunu. Bizde cok zorlandik. Hala ilk giriste zorlaniyoruz. Baslarken yanma oluyo sonra duzeliyo. Cisini yapar gibi yap esin baslarken. O da direkt dumduz ilerlemesin. Giriş kisminda minik git gel yapsin o sirada zevke geliosun zaten derken kendini saliyosun iceri kayiyo.

İyi günler.bende 3haftalık evliyim ilişki esnasında kendimi çok kasıyorum ayaklarıma kramp giriyo devam edemiyoruz.çok fena canım yanıyo bu kendimi kasmalarıma nasıl engel olmalıyım

İyi günler.bende 3haftalık evliyim ilişki esnasında kendimi çok kasıyorum ayaklarıma kramp giriyo devam edemiyoruz.çok fena canım yanıyo bu kendimi kasmalarıma nasıl engel olmalıyım
1,5 yıl bu illetle uğraştıktan sonra dr yeşim yerçok sayesinde 5 günde yendim umarım kendin çözebilirsin ama baktın olmuyo günlerini heba etme

Bende vajinusmusum lütfen yardım edin

Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah.ben bu illet hastalıkla 1 sene 2 ay ugrastim ve artik avuc avuc saclarim dokuluyordu.esimden yediğim azarların haddi hesabi yoktu
Doktorun da bi çözümü olmadı.en sonunda hera klinik ı buldum 3 günlük tedavi sonunda şükürler olsun ki atlattım.bu hastalığı yaşayan bilir inşallah tez vakitte kurtulursunuz

Ayni sikintiyi 50. Gunde yendim..Buna yenmemi saglayan ise emla krem ve viski .. blBu problemi aşmadan once cesitli yerleri arastrdim ve bunu kesfettim ..Krem sayesinde uyusma saglaniyor viski ile de gevseme boylece birlesme gerceklesiyor .Ben yendim belki denemek istersiniz

Ayni sikintiyi 50. Gunde yendim..Buna yenmemi saglayan ise emla krem ve viski .. blBu problemi aşmadan once cesitli yerleri arastrdim ve bunu kesfettim ..Krem sayesinde uyusma saglaniyor viski ile de gevseme boylece birlesme gerceklesiyor .Ben yendim belki denemek istersiniz

Bende 1 yili gecti hyla birlkte olamadim

Bana alkolde fayda etmedi krem de .hele parmak egzersizi çok uzaktı.
Sanırım ileri boyuttaydı benimki. Şükürler olsun ki atlattım. Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Kızlar merhaba. Aynı problemi bende yaşıyorum 17 eylülde evlendim bi şekilde birleşme olmuyor başlarda herşey çok güzelken sanki birleşmeye gelince herşey bitiyo gibi birbirimize yardımcı olalım yenelim

erhabalar arkadaşlar,
5 yıllık evliyim arada bir gelip vajinismustan dertli arkadaşlara yol gösteriyorum ismi tam vajinismus olmayabilir ama şöyle anlataym,genital bölgeme hiçbişeyn giremiceğini kapalı oldğnu sanıyordm o derece bi ağrı acı duvar gibi,ilişkiye imkan vermiyordu,evlendikten 8 ay sonraya kadar hiçbişey yapamadık,psikolojim tamamen bozulmuştu,bide olmicağını bile bile yapmaya çalışmak,sürekli aynı ağrı acıyı çekmek insanı çok yıpratıyor,çok araştırdm vajinismusun psikolojik faktorleri olabilceği vs yazıyordu ama inanmadm çnkü benmki psikolojik değil aksine olmasını istiyorum ama orda sanki duvar vardı,herneyse işte haydar dümen denilen zatın reçetesi diye bir bayan reçete yazmıştı internette,baktm hala var,onu denedim ve denediğim gibi ilişki yaşandı ne ağrı ne sızı.bilmeyenler için paylaşaym.
  1. Emla Tegaderm krem (lokal anestezik) ((bu en önemlisi,başka markaları da mevcut,epilasyonda deriye sürülen küçük tüplerden))
  2. Vazelin (kayganlaştırıcı olarak) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
  3. Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres) ((sadece ilk ilişkide kullandım,bıraktım))
yapılışı : oncelikle sıcak su torbasını bacaklarmızın arasına koyur iyice sıcaklamasını bekliyoruz.
ardından anestezik kremi vajinanın içine sürüyoruz olabildiğince iç kısma sürmeye çalışalm,reçetede fındık büyüklüğünde diyordu ama benm canım çok tatlı oldğndan bir parmak kadar sürdm iç kısma iyice,zaten on dakikaya o kısmınızı hissetmiyorsunuz bile,o on dakikalık süreçte de sıcak su kompresi yapın,ardından ilişki sırasında jel de kullanırsanız tamamen ilişki yaşanabilir,en azndan ben bu sorundan bu şeklde kurtuldm,şuan sadece anestezik kremi kullanıyorum,kadın altta erkek üstte zor oluyor,ilk denemenizde kadın üstte erkek altta olursa daha kolay oluyor.

merhaba, öncelikle geçmiş olsun. doktorun söylediği saçma lafları önemsememeni öneririm çünkü gerçekten bu durumu yaşamayan biri anlamıyor. bende yaşamayan biri olsaydım belki bende kimse cinsellikten ölmüyor tipi saçma laflar kullanırdım. ben bu durumu 5 ay bounca yaşadım ve sonunda aştım yaklaşık 2 ay önce aşardım ve ne doktora gittim nede şu aparatlardan aldım. evde kendi başaranlara hayret ederdim okurken kesin terapi yada doktor gerekli diyordum bunun çözümüne. çok zor bir süreçti kendimi öldürmeyi bile düşündüm ama benim en büyük probemim kabullenmeyişimdi. sen kabullenmişsin bak bu çok iyi bi gelişme. ve kabullenmek ilk ve en büyük adımdır bence. kabullenince oturup iyice araştırdım çok okudum çok ağladım ama bunun bi tedavisi olduğu düşüncesi hep umut oldu bana. parmak olayınıda başarmışsın bu da çok iyi bak bende onu yapmıştım ilk. ve partnerinin yapmasına izin vermen daha daha iyi. sana tavsiyem sk sık kegel egzersizi yap. bu tamamen psikolojik bi sorun vajinusmusu beyninle alt edebilirsin. inan bana ölmek o şeyi yapmaktan cazip geliyordu o haldeydim ben sanki çok korkunçmuş gibi. ama inan bana yenmiş biri olarak söyleyeyim olduğunda verdiğim ilk tepki 'benim korktuğum şey bu muymuş' oldu. samimiyim u konuda. acı hissediyorsan eğer bu tamamen kendine kasmanla ilgili inan bana önce kendini kontrolü öğren parmak egzersizini yaparken kaslarını rahat bırak yavaşça sakinleş ve bu sırada biz espriler yapıp gülüşüyorduk bende daha rahat hissediodum. eşindende seni rahatlatması için yardım iste. gelelim beni kurtaran efsane formüle: zeytinyağıı , evet zeytinyağının bu kadar değerli olduğunu bilmezdim artık en büyük gözdemiz oldu bizi kurtardı inan bana o işi o kadar kolaylaştırıyorki acı falan hikaye hiçbir şey hissetmiyorsun benim kadar korkak bi insan bile bununla başardı bence herkes başarır ki yüzlerce kadın bu şekilde aşmış. zeytinyağıyla parmak egzersizini yapın girişten öncede eşin kendne sürsün sende kendine sür ve ilk girşte eşin alttayken sen üstte otur ama arkan ona dönük şekilde çünkü vajinanın iç yapısı gereği öyle oturursan daha rahat alırsın. benim sorunum içeri alamamamdı sanki orda bi duvar var gitmiyır diyodum çünkü inatla öne veriyordum, ama arkaya doğru ittir. derin bi nefes al ve ittir. almak iste bu tamamen senin elinde almayı iste eminim sende bıkmışsındır bu durumdan ama düşün başaerınca tüm bu sorunun uçup gidicek bunu düşün. ben okurken yazmak kolay derdim ama cidden snei çok çok iyi anlıyırum ben hiç iyileşemem sanıyordum ama iyileştim. zeytinyağı zaten inanılmaz bi kayganlık ve rahatlık sağlıycak sana . unutma acı tamamen kendini kasmanla ilgili. sonralki denemelerdede bir süre zeytinyağı ile gidin yavaş yavaş bırakırsınız alışıncada . umarım üstesinden gelirsin sorma istediğin bir şey olursada seve seve yardımcı olurum. ben buraya sırf benim gibilere yardım etmek için kayıt oldum zaten. bu olayı yaşarken demiştim eğer başarırsam bana yardımcı olan bu tarz sayfalardaki diğer kadınlar gibi bende başkalarına yardımcı olucam. umarm üstesinden gelirdin tekrar geçmiş olsunn.

Merhaba ben de 6 aylık evliyim arkadaşlar zeytinyağını çok denedik emla kremi bile denedim nafile hiç etkisi olmadı doktora gidiyorum şu anda nefes egzersizleri yapıyorum psikolojik olduğu için başka şey düşünmeye çalışıyorum korkunun yerini hazza bırak diyor cinsel terapist ama başaramıyorum elimde değil kitlenip kalıyorum en son demir uzun çubuklar buji deniliyormus onunla denediler azıcık içime girer gibi oldu ama ilerlemesine izin vermedim halen bakireyim ilk geceyi bi türlü aşamadık napacagimi de bilemiyorum önyargı oluşmasını da istemiyorum ana hep bir moral bozukluğu var ☹

Sistematik duyarsızlaştırmayla yenebilirsin canım Biraz girdirmeyi başardıysan sonrası gelir inşallah nefes egzersizleriyle konsentire olduğunda çok hafif itmeye başladığında girdiğini görceksin ve hergün öyle 1 saat çalışsan emin ol bir hafta sonra olduğunu görürsün Allah yardımcın olsun

Kızlar 1 sene uğraştım saçlarım dokuluyodu avuc avuc. Ne denediysem olmadı kas gevşetici kremler sakinleştiriciler alkol vs.
Bide eşimden yediğim azar..
Sonunda hera klinik ı buldum internetten ve üç günde şükürler olsun ki atlattım. Darısı başınıza inşallah.ceken bilir Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…