Vajinusmus

Kizlar ben diger pozisyonlarda yapamıyorum benim sadece yan sekilde resmen capraz duruyoruz esimle.o şekilde p giriyor yarimi yarisi giriyor yani esim bosaldikdan snra hatta icimde bekletiyor kimildattigini anliyorum sizlerde bu yan sekilde deneyin

Ben de herada tedavi oldum. Yani süleyman eserdağın kliniğinde. Parmak egzersizi yok. İşlerinin uzmanı. Hiç ayrıntıya girme, paranı denkleştir git. Üç gün sonra kendine inanamayacaksın. Bize de güzel haber verirsin. 5 ay önce yendim, hamile kaldım.
Ben de herada tedavi oldum. Yani süleyman eserdağın kliniğinde. Parmak egzersizi yok. İşlerinin uzmanı. Hiç ayrıntıya girme, paranı denkleştir git. Üç gün sonra kendine inanamayacaksın. Bize de güzel haber verirsin. 5 ay önce yendim, hamile kaldım.[/QUO

Kac gun sonra iliskiye girebildiniz esinizle bende hera klinikte tedavi oldum bitti persembe gunu tedavim ama hala evde denemelerim suruo

merhaba arkadaşlar, ben de herada tedavi oldum geçen hafta. 3 gün sonunda ilişki önerdi ve hemen yapabildim. Şimdi hergün yapmaya çalışıyoruz, tabi ki ilk giriş biraz yavaş ve dikkatli oluyor ama zevk almaya bile başladım diyebilirim. imkanı olan herkes hemen tedavi olmalı bence; uzadıkça insan umudunu yitiriyor. Herada süleyman beyle sadece operasyon sırasında görüştüm, pek kibar olduğu söylenemez :) ama bir Safinaz hanım var, baldan tatlı. Sadece ona odaklanın ve ilerleyin derim ben :)

Back