Vajinusmus

Doktorla yendim mutlaka doktora gidin doktora giderek 4 ayda yendim .tek sorunumuz vajinamızı tanımadığımızdan oluyor.aynayı alın vajinanızı inceleyin dokunun alışın hergün tekrarlayın alışın buna.sonra parmak egzersize başlayın .ben ilk evde yapmadım doktorum yanında parmakla alıştırdı girdiğini görünce evde yapmaya alıştım bir parmak iki parmak üç parmak günler geçtikçe çok basitleşti benim için .sonra eşli dememeye geçin eşinizde bir parmak iki parmak alıştırsın size .evde parmak egzersizi yaparken önce masaj yapın doktor bana kremler vermişti çok mükemmel birşeylerdi.sonra bende eşimle penisle denerken hala korktuğumu farkettim doktor penis aparatı doktordu alıştırdı sonra biraz daha evde uğraşarak bir gün hiç anlamadan acı dahi çekmeden oldu.son olarak siz üstte başlayınca bu işe ve derin nefes alın bırakırken yavaş yavaş sokun çok iyi oluyor .

Merhaba ben yeni uye oldum 10 aylik evliyim ve tedvi olmama ragmen vajinusmusu yenemiyorum lutfen yardimci olur musunuz evliligim bitmek uzere cok yiprandik lutfen yenenler bana ulasabilir mi
Merhaba ben tam 8 yıl bu rahatsızlıkla yaşadım. Bir kadındoğum doktoruna anlattım aslında amacım cinsellik değil bebek sahibi olmak istiyordum. Bu korku psikolojik olduğu için genel anestezi ile aşılama yapıldı. Sonuç tutmadı. tutmadığını öğrendikten sonra o gece sabaha kadar pes etmedik ve oldu şuan 4 yıl oldu o sorunumuzu aşalı ama 2 tüpbebek tedavisi gördüm yine de anne olamadım ve hiçbir sorunumuz yok.Yaparsak olur sanıyordum ama olmuyor. ama inan korkacak gibi birşey değilmiş. tabi ki o günleri unutmadım bence pes etme

Merhaba. Ben de bugun hera klinige baslamis 3 yillik vajinismus hastasi olarak yaziyorum. Suan klinikte ilk tedavi gunum basladi giderken korkularim endiselerim vardi ama islerinde gercekten prosfesyoneller hicbisey dusunmeden bu sorunu yasayan kisilerin kendilerini tamamen onlarin ellerine birakmalarini tavsiye ediyorum. Ben de sizin gibi kafamda cok buyuttum bu sorunu ama simdi cok umutluyum kesinlikle sizin istemediginiz bisey yapmiyolar tamamen kisiye odakli calisiyolar. Vakit kaybetmeden bence hemen gidin. Bundan sonraki hayatiniz guzellessin.. Baska yerlerde vaktinizi ve umudunuzu kaybetmeyin derim. Cunku ben kaybetmistim simdi cok daha umutluyum

Merhaba. Ben de bugun hera klinige baslamis 3 yillik vajinismus hastasi olarak yaziyorum. Suan klinikte ilk tedavi gunum basladi giderken korkularim endiselerim vardi ama islerinde gercekten prosfesyoneller hicbisey dusunmeden bu sorunu yasayan kisilerin kendilerini tamamen onlarin ellerine birakmalarini tavsiye ediyorum. Ben de sizin gibi kafamda cok buyuttum bu sorunu ama simdi cok umutluyum kesinlikle sizin istemediginiz bisey yapmiyolar tamamen kisiye odakli calisiyolar. Vakit kaybetmeden bence hemen gidin. Bundan sonraki hayatiniz guzellessin.. Baska yerlerde vaktinizi ve umudunuzu kaybetmeyin derim. Cunku ben kaybetmistim simdi cok daha umutluyum[/QUOT6 yıllık evliğimm.yapamıyorum.nefret ediyorum kendimden.

Merhaba ben tam 8 yıl bu rahatsızlıkla yaşadım. Bir kadındoğum doktoruna anlattım aslında amacım cinsellik değil bebek sahibi olmak istiyordum. Bu korku psikolojik olduğu için genel anestezi ile aşılama yapıldı. Sonuç tutmadı. tutmadığını öğrendikten sonra o gece sabaha kadar pes etmedik ve oldu şuan 4 yıl oldu o sorunumuzu aşalı ama 2 tüpbebek tedavisi gördüm yine de anne olamadım ve hiçbir sorunumuz yok.Yaparsak olur sanıyordum ama olmuyor. ama inan korkacak gibi birşey değilmiş. tabi ki o günleri unutmadım bence pes etme
Uzuldum canim durumuna yasin kac acaba allah aratmasin kmseye yarabbim her isteyenlerede bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin

Kadın doğum muayenesi hiç olmadım.psikolog a 3 seans gittim.maddi imkansızlar ..özele yetmedi.ruhen çöktüm.

Kadın doğum muayenesi hiç olmadım.psikolog a 3 seans gittim.maddi imkansızlar ..özele yetmedi.ruhen çöktüm.
Asla pes etme. Seninde sorunun kızlık zarı çok acıyacak diye düşünüyorsan genel anestezi ile yap bir aşılama vs.. Ama inan ben bunu 8 yıl sonra yenen biri olarak konuşuyorum hiç korkulacak birşey değilmiş. Allah yardımcın olsun

Ben de bu vajinusmusu yenemiyorum.6 yıllık evliğim.anne olmak istiyorum.kendimden nefret ediyorum.
Ben 8 yıl sonra genel anestezi ile aşılama yaptırarak yendim. Aşılamada esnasında kullanılan aletleri görünce kendi kendime abartmayım diye düşündüm ogün sabaha kadar uğraştık ve sonunda oldu çok şükür. Bu sorunu aşınca hemen hamile kalırım sanıyordum ama olmadı maalesef hiçbir sorunumuz yok olmuyor. Anladım ki Allah tan gelen derdin çaresi yok. Korkma o gün sakinleştirici falan iç ve hiç pes etmeyin. hepsi geçecek. Tez vakitte de kucağını doldursun rabbim.

Back