Vajinusmus

Aaabbbbbbb004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
144
62
98
32
herkese merhaba vajinusmusu yenmeye çalışanlar ve yenenler nasıl yendiklerini anlatabilir mi.doktora gitmek gerekiyor mu gerçekten

evet gerekiyor beklemekle denemekle olmuyor maalesef.gerçektende çok kolay tedavisi dün yenmiş biri olarak söyleyebilirim bunu

Bende tedaviye başladım ve artık parmak egzersizini çok rahat yapıyorum .ama tabi tamamen yenesiye kadar o korku içimde oluyor ya olmazsa diye

Merhaba ben yeni uye oldum 10 aylik evliyim ve tedvi olmama ragmen vajinusmusu yenemiyorum lutfen yardimci olur musunuz evliligim bitmek uzere cok yiprandik lutfen yenenler bana ulasabilir mi

Ben 19 sene çektim bu derdi. Yurt dışında yaşıyoruz, burda tedavi yöntemleri değişik. Ben geçen hafta Kuşadası'nda Dr Murat Ulusoy'a gittim. Aynı günün akşamında deneyim başarılı oldu, yani ilişkiye girebiliyoruz. Hiç düşünmeden gidin

Süleymen Eserdağ Ankara İstanbul Hera klınik. 3 gündr kesin sonuç şimdi bebeğim 16 aylık :)

3 günde ne yapıyolar mi parmak egzersi ise ben yapıyorum onları
Ben de herada tedavi oldum. Yani süleyman eserdağın kliniğinde. Parmak egzersizi yok. İşlerinin uzmanı. Hiç ayrıntıya girme, paranı denkleştir git. Üç gün sonra kendine inanamayacaksın. Bize de güzel haber verirsin. 5 ay önce yendim, hamile kaldım.

Fiyat hakkinda bilgi verebilirmisiniz
Ankara suleyman eserdag muayene ediyor senin kasilmana gore muayenede fiyat belirliyor aslada pazarlık yok biz 4.5bin verdik ama kurtulduk yine olsa yine giderdim evde denemedigim sey kalmadi ama orda 3 gunde yendik cok sukur cok zor bir surec ama kesin cozum

Psikolaga gidiyordum 2 haftadir bu hafta da gitmem gerekiyodu biraktim cunku vajinai bile gormek istemiyorum artik nasil asicam ben bu durumu bilmiyorum

Bunu yasayan bir insan olarak seni anlayabiliyorum. Kafamizdaki tabulae yuzunden oldu. Imkanin varsa heraya git ya da atlatan arkadaslarin tavsiye ettigi bir doktora. Kendine guvenin gelecek, daha cok seveceksin kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…