- 20 Kasım 2016
- 144
- 62
- 98
- 32
- Konu Sahibi Aaabbbbbbb004
herkese merhaba vajinusmusu yenmeye çalışanlar ve yenenler nasıl yendiklerini anlatabilir mi.doktora gitmek gerekiyor mu gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin cnm insaallh basarirsin yardimci olmaya calisirimBende tedaviye başladım ve artık parmak egzersizini çok rahat yapıyorum .ama tabi tamamen yenesiye kadar o korku içimde oluyor ya olmazsa diye
Ben de herada tedavi oldum. Yani süleyman eserdağın kliniğinde. Parmak egzersizi yok. İşlerinin uzmanı. Hiç ayrıntıya girme, paranı denkleştir git. Üç gün sonra kendine inanamayacaksın. Bize de güzel haber verirsin. 5 ay önce yendim, hamile kaldım.3 günde ne yapıyolar mi parmak egzersi ise ben yapıyorum onları
Ankara suleyman eserdag muayene ediyor senin kasilmana gore muayenede fiyat belirliyor aslada pazarlık yok biz 4.5bin verdik ama kurtulduk yine olsa yine giderdim evde denemedigim sey kalmadi ama orda 3 gunde yendik cok sukur cok zor bir surec ama kesin cozumFiyat hakkinda bilgi verebilirmisiniz
Sanirim evde yenmek zorundayim :/Ben ankarada 6500 odedim. 4 gun surdu. Evde yenemezdim galiba.
Bende tedavi oldum istanbulda nazife ergen micozkadıoglu na. Kesinlikle işinde uzman ve tek bir hastası olumsuz dönmedi. Üstelik ücretleri yarı yarıya diğer kliniklere göre. 2.500 verdim ben.Sanirim evde yenmek zorundayim :/
Maddi anlamda gerckten zorluyor insani. Kac yillik evlisin?Sanirim evde yenmek zorundayim :/
Ben parmak egzersizi yapmadim. Ama youtube da yardimci olabilecek videolar var.Nasil yendiniz yardimci olurmusunuz parmak egzersizi nasil yapiliyo
Psikolaga gidiyordum 2 haftadir bu hafta da gitmem gerekiyodu biraktim cunku vajinai bile gormek istemiyorum artik nasil asicam ben bu durumu bilmiyorumBen parmak egzersizi yapmadim. Ama youtube da yardimci olabilecek videolar var.
Psikolaga gidiyordum 2 haftadir bu hafta da gitmem gerekiyodu biraktim cunku vajinai bile gormek istemiyorum artik nasil asicam ben bu durumu bilmiyorum![]()