Vajinusmus zar ve dilatör set

Canım benim iki kez az az kanamam oldu daha olmadı yani başardık mı onu da anlamıyorum giriyor mu hissetmiyorum bile
Benim de kanamam olmustu hem de bayagi oldu sonra kadin doguma gittim kizlik zarim kesinlikle yırtılmıştır diye dusunuyordum ve doktor bana senin zarin oldugu gibi duruyor septali dedi ve o kanayan sey de perine yirtigi cikti perineye zarar vermişiz isterseniz bir doktorla görüşün bazen yaniltici olabiliyor malesef kanamalar

Ayy bunlari duydukca daha korku basıyo beni ya çok kanarsa dilatör setinde en son aparattayim

Ayy bunlari duydukca daha korku basıyo beni ya çok kanarsa dilatör setinde en son aparattayim
Son aparata gelmis hala kanamamissa bence zariniz esnektir o yuzden kanamaniz ya hic olmaz yada cok az olur

Kızlar dilatörle birlikte emla krem kullanın

Arkadaşlar senelerdir ben bununla mucadele ettim başaramadım ama burda bir sayfadan aldığım bilgilerle bir gecede yendim o parmak okuyunca yazmak istedim belki benim gibi birine faydam olur diye vemcaine sprey aldim ve parafon kas gevseticiyi aldim 2 gün sabah ve akşam olmak üzere gevseticiden iştim düşünmedim hiç olucak mi diye sadece bir gün-de parmak egzersizini yaptım serçe parmakla başladım orta parmaklada yaptım. Ve aksamida yatmadan gevseticiyi iştim ve spreyden 5 fis icime sıktım ve yatağa girdim on sevismeyi uzun tuttuk ve yaptik hiç hissetmedim ne acı ne başka birşey. Ikincisinde 2 kere sıktım ama uyusmadi ama yaptik acı yine yoktu 3 dede hiç sıkmadan yapabildim anlicaniz ilk yaptıkdan sonra gerisi kolay o yüzden o spreyi taksiye ederim ben yendiysem herkes yenebilir

İnşallah bende başarmak istiyorum sizin gibi bende aparat setini aldım 4 e kadar rahat yapabiliyorum 5.ciyi deneyecekken regl oldum jel yerine zeytinyaği kullaniyorum hangisini tavsiye edersiniz egzersizi yapiyorum ama doğru mu yaptığımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz bana da

Merhaba. Bende de bölme vardı onu cerrahi işlem ile aldırdım sonra doktor aparatlarla egzersiz yapmamı söyledi. Bende aparatlarla yapabiliyorum ama iş ilişki kısmına gelince olmuyor daha belki de kendimi rahat hissetmediğim için olabilir mi Yani başaracağımıza inanıyorum ama uzun mu sürecek bilmiyorum

mutluluklar dilerim. Bende dilatör setini trendyoldan almıştım ama bırakın onu sokmayı başını bile yapamadım tebrik ederim sizi başarmışsınız siz. Ama evde başaramayanlar benim gibi kesinlikle bir doktordan yardım alın tedavinin ilk günü yendiğinizi görüceksiniz ben hera klinik şişli de tedavi oldum evet ücretler pahalı ve onlarda dilatörle çalıştırıyorlar. Maddi imkanı olmayanlar istanbul çapa devlet hastanesine mutlaka gidin arkadaşım orda başardı.

Merhaba benim aparatım 5 li aynı sorun bendede var 4 e kadar rahat yapıyorum 5.cisi girdiremiyorum psikolojim bozuldu ben neden yapamıyorum

Merhaba benim aparatım 5 li aynı sorun bendede var 4 e kadar rahat yapıyorum 5.cisi girdiremiyorum psikolojim bozuldu ben neden yapamıyorum
4. olan aparatı çok iyi çalışın İleri geri tak çıkart etrafında daire çizme gibi hani oradaki kasları iyice çalıştırın daha sonra işte denemeden önce dördüncü olan aparatı içinizde 20 dakika bekletin o sırada eşiniz hazırlansın ve Aparatı çıkarıp direk eşli deneyin olacak. Burada yapmanız gereken eşinize izin verip ona müdahale etmemek ve bu egzersizleri yaparken nefes ve Kegel egzersizlerini unutmamak sık bırak yapın

Merhaba ğerine yırtığına ilaç kullandınız mı acab ?

Ben de kanama sadece bir kez oldu ve durdu ama idrar yaparken yanma oluyordu yanlis hatirlamiyorsam 2 hafta sonra gecmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…