• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus yardımmmmmmm

bkrgn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
195
72
18
31
Kızlar vajinusmusum fakat yendim diyebilirim hiç olmuyordu şimdi yarısından fazlası ilişkiye girebiliyorum ama tam köküne kadar izin veremiyor hala acı hissediyorum 2-3 cm kalıyordur bu şekil hamile kalınabilir mi yoksa illa hepsinin girmesi gerekiyor mu ??????

Hamile kalmak icin hepsinin içine girmesine gerek yok ama zamanla alışacaksın

Bence sex i sex olarak yaşamadan hamile kalma. Kendini serbest bırakmaya çalış ıkın bebek yağı kullan

hamilelik için sperm önemli ama yukartıda çok doğru yazmışarkadaşımız, vajinismusu daha yeni yenmişken hatta tam yenememişken çocuk yapmak hiç sağlıklı olmaz başka bir travma olur bence

Ben bir yıldır evliyim vajinusmusluyken hamile kaldım 5 ağustosta sezeryan la bir kızım oldu ama bu halden nasıl kurtulurum bilmiyorum

Ben bir yıldır evliyim vajinusmusluyken hamile kaldım 5 ağustosta sezeryan la bir kızım oldu ama bu halden nasıl kurtulurum bilmiyorum
Çocuk nasıl oldu vajinusmussanız yarm ilişkimi yasıyordunuz anlayamadm

Kızlar vajinusmusum fakat yendim diyebilirim hiç olmuyordu şimdi yarısından fazlası ilişkiye girebiliyorum ama tam köküne kadar izin veremiyor hala acı hissediyorum 2-3 cm kalıyordur bu şekil hamile kalınabilir mi yoksa illa hepsinin girmesi gerekiyor mu ??????
Ben de aynı durumdayım. Yarıdan fazlasını alabiliyorum ama asla tam olmuyor. Çektiğim acıyı tarif edemem 🥺 nasıl kurtulucaz bundan 😥

Ben de aynı durumdayım. Yarıdan fazlasını alabiliyorum ama asla tam olmuyor. Çektiğim acıyı tarif edemem 🥺 nasıl kurtulucaz bundan 😥
Ben yendim darısı basına sana inşallah :) kendim akışına bıraktm oldu hala ilk girişte çok acıyor ama sonrası alışıyor

vajinusmus için bildiğim kadarıyla bir terapist denemelisiniz. çünkü psikolojik birşey bu. bu tip sorunlarla da ilgileniyorlar

Merhaba. Ben Klinik psikolog ve Cinsel terapistim. Vajinusmus sıradan bir durum değildir. Çoğu zaman ağrılı ilişki ile karıştırılır. Vajinusmus ilişkiye girememe, vajinal kasların istemsizce kasılarak penisin girmesine izin vermeme olarak bilinir.

Merhaba. Ben Klinik psikolog ve Cinsel terapistim. Vajinusmus sıradan bir durum değildir. Çoğu zaman ağrılı ilişki ile karıştırılır. Vajinusmus ilişkiye girememe, vajinal kasların istemsizce kasılarak penisin girmesine izin vermeme olarak bilinir.
Merhabalar. Biz ilk giriş aşamasını aştık sanırım. Yarıya kadar ilerleyebiliyoruz ama devamı gelmiyor. Ciddi anlamda bir acı hissediyorum

Back