- 17 Ağustos 2021
- 195
- 72
- 18
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuk nasıl oldu vajinusmussanız yarm ilişkimi yasıyordunuz anlayamadmBen bir yıldır evliyim vajinusmusluyken hamile kaldım 5 ağustosta sezeryan la bir kızım oldu ama bu halden nasıl kurtulurum bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım. Yarıdan fazlasını alabiliyorum ama asla tam olmuyor. Çektiğim acıyı tarif edemem nasıl kurtulucaz bundanKızlar vajinusmusum fakat yendim diyebilirim hiç olmuyordu şimdi yarısından fazlası ilişkiye girebiliyorum ama tam köküne kadar izin veremiyor hala acı hissediyorum 2-3 cm kalıyordur bu şekil hamile kalınabilir mi yoksa illa hepsinin girmesi gerekiyor mu ??????
Ben yendim darısı basına sana inşallah :) kendim akışına bıraktm oldu hala ilk girişte çok acıyor ama sonrası alışıyorBen de aynı durumdayım. Yarıdan fazlasını alabiliyorum ama asla tam olmuyor. Çektiğim acıyı tarif edemem nasıl kurtulucaz bundan
Ahh umarım artık gerçekten çok yoruldumBen yendim darısı basına sana inşallah :) kendim akışına bıraktm oldu hala ilk girişte çok acıyor ama sonrası alışıyor
Cnm konuyu açalı oluyor baya size yeni denk geldim sanırım :) vajinusmusu yendm smdi hamileym :)vajinusmus için bildiğim kadarıyla bir terapist denemelisiniz. çünkü psikolojik birşey bu. bu tip sorunlarla da ilgileniyorlar
Ahh umarım artık gerçekten çok yoruldum
Merhabalar. Biz ilk giriş aşamasını aştık sanırım. Yarıya kadar ilerleyebiliyoruz ama devamı gelmiyor. Ciddi anlamda bir acı hissediyorumMerhaba. Ben Klinik psikolog ve Cinsel terapistim. Vajinusmus sıradan bir durum değildir. Çoğu zaman ağrılı ilişki ile karıştırılır. Vajinusmus ilişkiye girememe, vajinal kasların istemsizce kasılarak penisin girmesine izin vermeme olarak bilinir.
çok sevindim canım sağlıkla huzurla bereketle gelsin bebişinizCnm konuyu açalı oluyor baya size yeni denk geldim sanırım :) vajinusmusu yendm smdi hamileym :)
Teşekkür ederim canım amin inşallahçok sevindim canım sağlıkla huzurla bereketle gelsin bebişiniz
rica ederim :)Teşekkür ederim canım amin inşallah
Ay canımm ne güzel ya bravo sana tebrik ederimCnm konuyu açalı oluyor baya size yeni denk geldim sanırım :) vajinusmusu yendm smdi hamileym :)
Banada yardımcı olurmusunuzBen yendim darısı basına sana inşallah :) kendim akışına bıraktm oldu hala ilk girişte çok acıyor ama sonrası alışıyor
Tabi hikayenizi yazarsanız özelden dinlemek isterimBanada yardımcı olurmusunuz