• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus ve ilk gece korkusunu yendim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Herkese selam 8 aylık evliyim. Son iki aydır ilk gece korkusu üzerine tedavi görüyordum ve bu illeti yendiğimi söyleyebilirim. Seanslarda yaşadıklarımı ve tüm süreçleri sizlerle paylaşmak için http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/137953/ adresindeki bloğumu tıklayabilirsiniz.

bende şuan tedavi görüyorum canım. 4seans geride kaldı baya ilerleme kaydettim. dediğin gibi fiyatlar çk yüksek ve herkes bunu karşılayamabilir oyuzden anlatmanın çok yararlı olacağına inanıyorum. bende 3seansımın özetini başka bi foruma yazmıştım. buarada tebrik ederimm kurtulmuşsun umarım bende kurtulucam en yakın zamanda :)

evlılıgımın ilk ayından sonra bu işi kendi haline bırakarak bır yol katedemeyeceğimi anlayınca ozel bır hastanede kadın dogum uzmanına gıttım. Fakat doktor benim sorunuma psikolojik açıdan yaklaşmadı.İlk ilişkide biraz acı normaldir dedi.Bana uyuşturucu bir krem ve birkaç hap verdi. Ben ilk başta işe yarayacağını düşünmüştüm.Hevesel birkaç gün kremi sürdüm.Sakinleştirici hapları içtim ama bir sonuç alamıyordum. ilşki anında daha ilişkiye başlamadan kendimi kasıyor ağlamaya başlıyordum. herşey her gün daha da kötüye gidiyordu.Artık ilişkiyi bile denemiyor her fırsattailişkiden kaçıyordum. Eşim de yorulmuştu artık o da (her seferinde sorun çıkardığım için )ilişike girmek istemiyordu.Böylece aylar geçti.Sonunda bir psikayatri uzmanına gitmeye karar verdim. İnternette birçok doktoru araştırdım. Sonunda birinde karar kıldım.Ve seanslara başladım. Seanslar ve daha sonrası ile ilgili deneyimlerimi gün gün yazacağım.

yazıma devam edıyorum. kaıdn dogum uzmanı ıle sorunumu cozemeycegımı anlayınca ınternetten dr Cenk Kiper i buldum. esımle beraber gıttık ve ılk seansa basladık. dr oncelıkle ılıskıyı yasayacak olgunluk duzeyıne gelmelısın dedı once psıkolojık olarak kendını bu olay hazırlamalısın dedı o yuzden ılk seanslarda egzersız falan vermedı ılıskı yasayacak olgunluga gelmessen vajınusmus tekrarlayabılıyormus. bır kıtap verdı ve bır de fılms cd sı bır haftada kıtabı okudum fılmız ızledık esımle daha sonra ıkıncı seansa gıttık ben cok heyecanlı oldugum ıcın benı terapı odasına aldı orda bıraz dınlendım daha sonra konustu bızımle bıraz ve bana hergun gunluk tutmamı soyledı tabı o bır sablon hazırlıyor ona gore yazıyoruz her gun defterı doldurdum her gece 1 kasık passıflora ve sakınlestırıcı hap da kullanıyordum boylece psıkolojık olarak ılıskıya yavas yavas hazırlandım 3 seanstan ıtıbaren egzersızlere gectık daha sonra da 3 seansa gıttım toplam 6 seansta esımle ılıskıye gırebıldık olayın maddı boyutunu sorarsanız seansta toplam 2000 lıraya mal oldu ayrıntıları ozelden mesaj atanlara yuazarım ama gerıye donup baktıgımda bunu kendı kendıme de halledebılırmısım dıyorum o yuzden dr a gıtmeden once tedavı gorenlerden destek ısteyebılırsınız

Tabı bırÇok tedavı yÖntemı ve tedavıyle ılgıl ınanılmaz fıyatlar var bende tedavı oldum toplam 750 lıraya mal oldu ve 3 seansta bıttı. 5000 lıra ya kadar fıyatlar vreıyor genelde hıpnoz aĞırlıklı olanalr daha yÜksek rakamlar verıyorlar sadece psıkolajık destek ıle olanlar daha uygun ama her ucuz yere gıtmeyın araŞtırmak Çok Önemlı Çok kandırılanalr var.

yazıya devam edıyorum doktor 3.seansta parmak egzersızlerı verdı once muayene odasında doktor parmak egzersızlerını gosterdı once bıraz kremle vajınanın gırısınde saga sola hareketler yaptı sonra yavas yavas ıcıne soktu once acıdı gıbı geldı ya da baskı hıssı olustu sonra bana denettı ve bu egzersı lzerı ev odevı olarak verdı her gun yarım saat bu egzersızlerı yaptım vedıgı ılacları ıctım gunlugumu tuttum bu seans uc kez daha boyle devam ettı devamını yıne yazarım

ben biraz dişimi sıkarak kendi kendime yendim...

bende ilişkiye giremiyenlerdenim ama az biraz her denemede giriyordu.ama tam anlamıyla olmuyordu.kdın dogum uzmanına gıttım zar zor alttan baktı ve sende birit var dedi ,(septalı kızlık zarı) tam girişte yukarıdan asagıya bır et parcası vardı onu alalım dedi ondan dolayı olmıyabılır dedi.cesaretimi topldım ve gıttım operasyonu oldum cok az bır agrım var ama inşallah yenecem bu operasyon sonucu.Bilgisi olan varsa bana yazsın lutfen şimdiden tşekürler
,

arkadaşlar bende bu sorunu dün yendim. 8seanslık bi tedaviden sonra artık mutluyummm ve rahatım. inanın zor değill :)

whatsup merhaba,

Ben siteye yeni giriş yaptım. Bende maalesef vajinusmusum. 18 aylık evliyim. Bir türlü başaramıyorum. Son zamanlarda okuduğum birtakım egzersizleri uygulamauya çalışıyorum ama umudum yok. Lütfen nasıl sorunu yendiğini ve eğer gittiğin tafsiye edeceğin doktor varmı.

Bu sorunu yenmiş arkadaşlar lütfen yardım....
Ne kadar zor bir durum olduğunu bilirsiniz. Önerilerinizi, bildiklerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Kremlerden, iğnelerde bahseden arkadaşlar var. Ne kadar içe yarıyor acaba?.

Bunun psikolojik bir sorun olduğunun farkındayım. Kendi kendime aşmaya çalıştım hep. Eşimde çok anlayışlı çok yardımcı oluyor bana. Henüz doktora gitmedim. Bu sorunu artık aşmak istiyorum.

kıslar yardım edin valla nasıl oluyorda bunca yıl işkence çekip yapamadıımız şey bir anda oluyor rahatla

kızlar konuyla ılgılı yazılmıs basarı öykülerını okuyun
o an baska bır sey dusunun olucagını dusunun
herkesın zevkle yaptıgı bır sey oldugunu bilin cok dogal oldugunu ıyıce düşünün
sonunda bebek olacak dıye dusunun daha motıve olun bır sekılde
olmazsa bir iş gıbı dusunun yemek yapmak gıbı yapılması lazım bunun deyın ve girişin
o an eşinızle goz goze gelmeyın vs vs vs bıraz rahatlayın once eşnız parmagıyla duzeltsın vs ...
zor bılıyorum ama co k da okudum bu konuda tum basarı oykulerını neredeyse okudum merakımdan ve bu sekılde yaparsanız psıkolojıkman yenıceksınız buna ınanın.
basarılar

whatsup merhaba,

Ben siteye yeni giriş yaptım. Bende maalesef vajinusmusum. 18 aylık evliyim. Bir türlü başaramıyorum. Son zamanlarda okuduğum birtakım egzersizleri uygulamauya çalışıyorum ama umudum yok. Lütfen nasıl sorunu yendiğini ve eğer gittiğin tafsiye edeceğin doktor varmı.

Bu sorunu yenmiş arkadaşlar lütfen yardım....
Ne kadar zor bir durum olduğunu bilirsiniz. Önerilerinizi, bildiklerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Kremlerden, iğnelerde bahseden arkadaşlar var. Ne kadar içe yarıyor acaba?.

Bunun psikolojik bir sorun olduğunun farkındayım. Kendi kendime aşmaya çalıştım hep. Eşimde çok anlayışlı çok yardımcı oluyor bana. Henüz doktora gitmedim. Bu sorunu artık aşmak istiyorum.

canım ben sorunumu doktorla yendim. ankarada süleyman eserdağa tedavi oldum. tavsiye ederim. gerçekten çok yardımcı oldu. google da ararsan direk çıkıyo ztn kendi sayfasından detaylı bilgiyi alırsın. nefes egzersizi kegel egzersizi 1-2 seans parmak egzersizi yaptık. daha sonrada dilatörle çalıştım. parmak egzersizini çok az yaptırdı. 4farklı boyda dilatörle çalıştım sonrasında. 8seansta yendim. gerçekten zor bişey değil. ilk kez ilişki olduktan sonra bumu yani dedim:) şuanda çok rahatım. iğne yada ilaç konusunda bi fikrim yok. ama ben tedavim sırasında uyuşturması açısından emla ve kayganlaştırması açısından bepanten kullandım. şuanda zaman zaman hala emla kullanıyorum. vajina içini uyuşturuyo. aslında bi acı falan yok ama alışık olmadığın bi duygu olduğu için hafif rahatsızlık hissi oluşuyodu bende. o olmasın diye emla sürüorum bazen. bide durexin kayganlaştırıcısını kullanıyorum. daha rahat oluyo. endişelenme ve tedaviyi geciktirme derim ben. çünkü çok kolay bşey. başardıktan sonra geçen zamana çok üzülüyosun. bian öncee bunu yenmen dileği ile...:)

Bende evlendiğim zaman eşimle ilişkiye giremedim.Bacaklarımda kasılmalar olup, bacaklarımı kapatıyordum. Ardından ağlamaya başlıyordum. Her denemeden sonra ağlamalarım sıklaştı çünkü sinirlerim bozulmuştu. Başkalarının yaptığı şeyi ben neden yapamıyordum. Eşim Allah'tan çok anlayışlı. Ben ağladıkça o bana ben seninle onun içinmi evlendim, yanımda olman, sana sarılıp uyumak yeter bana diyerek bana moral veriyordu. Devamlı moral verici konuşmalar yapıyordu. Acelemiz yok diyordu. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman olur gibilerinden konuşmalarımız oluyordu. Bu arada bizde kendimizce egzersizler yaptık ve inanın çok etkisi oldu. İlk başlarda eşim bacaklarıma her gün yarım saat masaj yaptı. Evliliğimizin 3.haftasından sonra doktora gitmeye karar verdik. İnternetten araştırırken bir doktorun bunun fiziksel değil psikolojik bir rahatsızlık olduğunu okudum. Egzersizleride yazmıştı. Aynı biizim yaptığımız egzersizlerdi. Masajların sonundada ilk başta parmakla tedavi geliyordu. Parmağınızla yavaş yavaş vajinanıza basınç uyguluyorsunuz. Zaten bu etaptan sonra korkulacak birşeyin olmadığını göreceksiniz. Hatta kızlık zarınızın bile nasıl yırtıldığını bile anlamıyorsunuz. Ardından eşiniz yavaş yavaş sizle ilişkiye girmeli. Eğer bacaklarınız kasılmaya başlarsa eşiniz geri çekilmeden o şekilde kalıp bacaklarınıza yavaş yavaş masaj yapmalı. Cidden o kadar parayı doktora vermeye gerek yok. Dilerim ki bu illete kapılan herkes kendince biran önce iyileşir. Cidden insanın psikolojisini daha çok bozuyor. Ama kendinizi sakın üzmeyin. Olduktan sonra korkulacak bişeyin olmadığını göreceksiniz. Ben bile o kadar zaman boşu boşuna kendimi korkutmuşum diyorum.

Öncelikle hanımlar merhaba... Ben 2.5 aylık evliyim... şu ağrılı ve acılı cinsel ilişki lleti benmde başımda... bi türlü kendimi hazır hissedemiyorum ve bu yüzdende rahat olamıyorum:(( kendimi nasıl rahatlatacağım hakıkında tavsiyeleri dinliorum, dr a gidiyorum herhangi bir sağlık problemin yok diyor enfeksiyon var deyip ftil veriyor... bu arada dr a anlatmak istiyorum ama sürekli bunların olabileceğini normal olduğunu zamanla alışacağımı söylüyorlar 1.5 ayda 4 kez dr a gittim çnkü inanılmaz canım yanıyor... ama bazende hiç canım yanmıyor... :( psikolojim tamamen bozulmak üzree ağlama nöbetleri yaşıyorum sürekli:( eşimi çok seviorum ama onu mutlu edemiyorum bu beni kendi acımdan daha fazla üzüyor... benden soğurmu acaba die de düşünmüyor değilim:(( rica ederim kegel veya başka bişey hangisi daha etkiliyse söyleyin araştırıyorum yeterince ama bu durumu yaşayan bilir.... Çok üzgünüm çoook

benim bildiğim kadarıyla bu ağrı, yanma ve acılar 2-3 hatta 4 aya kadar devam edermiş ve bu dönemlerde bu bayanların hiç bir zevk almayacağını söylüyorlar. eğer acı hissetmek istemiyorsan sağlık ocağına git. cildiyeye sana emla yazmasını söyle.3 TL ye eczaneden al. Yarım tüpünü sür. Yarım saat sonra ilişkiye gir. 2 hafta kullan. ıki haftada vajinan alışır ve 2 hafta sonra bırak. Göreceksin acı ve ağrıların son bulacak.

Back