Vajinusmus tedavisi görüyorum...

selda800

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
126
18
28
36
Merhaba arkadaşlar vajinusmus problemi yaşıyorum ilk evre derecesi 3 seanstır aslı dalan a gidiyorum amaca çok az kaldı şuan herşey yolunda eğer memnun kalırsam burada paylaşıcam bu problemle mücadele edenlere doktor önerisi olsun dye biraz daha deneyimleyip o şekilde paylaşmak istiyorum

Selda800 Seans uc
Merhaba arkadaşlar vajinusmus problemi yaşıyorum ilk evre derecesi 3 seanstır aslı dalan a gidiyorum amaca çok az kaldı şuan herşey yolunda eğer memnun kalırsam burada paylaşıcam bu problemle mücadele edenlere doktor önerisi olsun dye biraz daha deneyimleyip o şekilde paylaşmak istiyorum

Seans ucreti ne kadar peki ogrenebilir miyim

Selda800 Seans uc

Seans ucreti ne kadar peki ogrenebilir miyim
Güzel haberlerini bekliyorum.dilerim herkes kurtulur bundan tedavi aslında en doğrusu gibi geliyor bana ben de tedaviyle yendim Adana da canım..

EPC HASTANESI DR PINAR DOĞAN A GIT ..BENI IKI SEANSTA İYİLEŞTİRDİ UĞRAŞMA ÖYLE HAFTALARCA...ISTERSEN ÖZELDEN YAZ CANIM BANA.

Back