vajinusmus parmak egzersizi icin bebek yagi

nurcp_34

kocasının NUR'u
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
209
152
18
Mrb arkadaslar,ben parmak egzersizj icin esime bebek yagi almasini soyledm.idil bebek yagi diye bir markaninkini alms.onu kullanan oldu mu acaba.belli bir markaninkini onerebilcek olan var mi..ya da belli bir marka olmasi sart mi herhangi bir bebek yagi olur mu

Nasil yapcak bisey yok malesef?
Bebek yagiyla olmaz o mikrop kaparsin

Burda herkes bebekk yagi ile bu egzersizi yaptgni yazms .bende ilk defa deneyecegm ama bska ne kullanablrm ki

İçeriğine bakın,ne marka olursa olsun arkasında yazar zaten içinde ne var.
Bunuda burda sormayın yani artık abarttınız. Hangi topikte okuduysanız oraya sorsaydınız. Bir derdim var ne alaka?

Bebek yagi yerine iliski esnasinda kullanilan kayganlastiricilardan alabilirsiniz. Ben epilasyon sonrasi sürdüğüm bebek yagindan sonra mantar olmustum iclere surmeme ragmen

İçeriğine bakın,ne marka olursa olsun arkasında yazar zaten içinde nmunuda burda sormayın yani artık abarttınız. Hangi topikte okuduysanız oraya sorsaydınız. Bir derdim var ne alaka?
Arkadasm konu dikatini cekmediyse okuma gecer gidersi.girip bi yorum yapmana gerek yok.suan acil.ogrenmem gereken biseydi yazdm yani sanane

zeytinyağı,bebek yağı vs kullanan var evet ama kayganlaştırıcı kullansan daha mantıklı. Bebe yağı kullanacaksanda markasının önemli olduğunu sanmıyorum.

En sağlıklısı kayganlaştırıcı ama onlar pahalı okuyor. Eczaneden ultrason jeli al uoksada getiriyorlar bes on lira fiyatı.bir kg işini görür.ben de vajinusmus hastasıydım kullandım.mantar falan da olmadı

Ben de vajinismustum Johnson's baby kullandım. Kayganlastiricilar çok çabuk kuruyordu, benim hiç işime yaramadi ben onları önermiyorum. Temizliginize dikkat ederseniz enfeksiyon da kapmazsınız. Ultrason jeli de kullananlar var sanırım ama o konuda bir bilgim yok.

Arkadaslar eşimle benımde sorunum var 3 senedir evliyiz fakat birlikte olamadık neolur yardımcı olun banada omzumda oyle bir yük var ki İnanın her gece aglamaktan mahvoldum eşimde cok anlayıslı benıde kırmak istemiyor ama onun istrklerine karsılık veremyince cok üzülüyoruz ıkımızde

Arkadaslar eşimle benımde sorunum var 3 senedir evliyiz fakat birlikte olamadık neolur yardımcı olun banada omzumda oyle bir yük var ki İnanın her gece aglamaktan mahvoldum eşimde cok anlayıslı benıde kırmak istemiyor ama onun istrklerine karsılık veremyince cok üzülüyoruz ıkımızde

3 sene mi ? :KK57: doktora gitmeyi denediniz mi?

ayrıca yeni konu açarsanız daha çok yardımcı olurlar sanıyorum.

Back