- 25 Eylül 2017
- 46
- 25
- 31
-
- Konu Sahibi Blackpure2022
Valla canım bnde öyleydim ama yendim bi yıl sonra hamile kaldım doğuma az kaldı bende normal istiyorum ama bi yandanda Korkuyorum Allah yardım eder içini ferah tutMerhaba ;
Vajınusmus sorununu çözmeye çalışırken hamile kaldım... suan da 34+3 haftalık hamileyim hersey yolunda gözüküyor.Normal Doğum yapan da var sezeryanda yapan var ddi doktor. Vajinusmus olup normal Doğum yapan var mı ? Normal Doğum yapmak istiyorum nasipse eğer...
Canım sen de vajınusmus olup yenemeyip mi hamile kaldın yoksa yendikten sonra mı ?Doktorunla konuştun mu? Bana biraz zor gibi geliyor ya bende yaşadım vajinismus, orası şuan senin için duvar gibi ve en basiti çatı muayenesi olucak ve açıklık için hep muayene edicek ler
Merhaba canım nasıl yendin bu illeti ben yenmeye çalışırken kendı imkanlarımızla uğraşırken hamile kaldım. Doktor babam normal Doğum olursa iyi olur ddi tabi ki hayırlısı ama sen yenmıssın masallahhhValla canım bnde öyleydim ama yendim bi yıl sonra hamile kaldım doğuma az kaldı bende normal istiyorum ama bi yandanda Korkuyorum Allah yardım eder içini ferah tut
Yendikten sonra hamile kaldim ben cnmCanım sen de vajınusmus olup yenemeyip mi hamile kaldın yoksa yendikten sonra mı ?
Nasıl başardın peki senin adına çok sevindimYendikten sonra hamile kaldim ben cnm
Üzerine giderek cnm cok kez basarisiz oldum ama vazgeçmedim, doğumdan sonra bence sende öyle yapNasıl başardın peki senin adına çok sevindim
5 ay sonra yendim bende burdan da okudum çok ve psikologa da gittik eşimle yendim şükürler olsun korkulck bsy yok ama sen nasıl kaldın mı yenmeye çalışırken ben hiç bi şekilde eşimle beraber olamıyodm senn demekki birliktelk olmuş ki kalmışsınMerhaba canım nasıl yendin bu illeti ben yenmeye çalışırken kendı imkanlarımızla uğraşırken hamile kaldım. Doktor babam normal Doğum olursa iyi olur ddi tabi ki hayırlısı ama sen yenmıssın masallahhhBen yenemedim nasıl olacak bilmiyorum İnan Doğum dan da korkuyorum vajınusmus um nasıl yapacam nasıl geçecek bilmiyorum
Üstüne çok düştüm bi de ben üstte eşim altta oldu ilk giriş o an anlamadım bile oldu mu dedim bu kadar mıydı yani şaşırdm bu kadar ay boşuna üzülmüşm kendimi yıpratmışım dedim ama bi anda oluvrrdiMerhaba canım nasıl yendin bu illeti ben yenmeye çalışırken kendı imkanlarımızla uğraşırken hamile kaldım. Doktor babam normal Doğum olursa iyi olur ddi tabi ki hayırlısı ama sen yenmıssın masallahhhBen yenemedim nasıl olacak bilmiyorum İnan Doğum dan da korkuyorum vajınusmus um nasıl yapacam nasıl geçecek bilmiyorum
2 normal dogum yaptim hic cati muayenesi olmadim. Dogumda da sancilarim 5dakikada bire dusunce hastaneye gittim. Zaten o durumda neyi kontrol ettikleri insanin umrunda olmuyor.Doktorunla konuştun mu? Bana biraz zor gibi geliyor ya bende yaşadım vajinismus, orası şuan senin için duvar gibi ve en basiti çatı muayenesi olucak ve açıklık için hep muayene edicek ler
Cnm sen Türkiyede değildin galiba, burda çatı muayenesi mutlaka yapiyolar ona gire doğum şekli belirleniyor2 normal dogum yaptim hic cati muayenesi olmadim. Dogumda da sancilarim 5dakikada bire dusunce hastaneye gittim. Zaten o durumda neyi kontrol ettikleri insanin umrunda olmuyor.
Bir arkadaşımdada aynı problem var kendisi sezeryan olduDoktorunla konuştun mu? Bana biraz zor gibi geliyor ya bende yaşadım vajinismus, orası şuan senin için duvar gibi ve en basiti çatı muayenesi olucak ve açıklık için hep muayene edicek ler
Yok hayir. Ilk dogumum turkiyedeydi. Cati muayenesi bir bilgi veren muayene degil aslinda. O nedenle yurtdisinda cogunlukla yapilmiyor. Ama turkiyede de bunun bir anlam ifade etmedigini kabul edip uygulamayan doktorlar var. oyle arastirdigim icin bulmamistim ilk doktorumu ama normal dogum bekleyen bir doktor bulmaya ozen gostermistim. Belki de sezaryene yonlendirmeyecegi icin bakmamistir. Bir diger bakmama nedeni de benim iri bir kadin olmam olabilir.Cnm sen Türkiyede değildin galiba, burda çatı muayenesi mutlaka yapiyolar ona gire doğum şekli belirleniyor
Çati muayenesi hiç acımıyorDoktorunla konuştun mu? Bana biraz zor gibi geliyor ya bende yaşadım vajinismus, orası şuan senin için duvar gibi ve en basiti çatı muayenesi olucak ve açıklık için hep muayene edicek ler
YOk cnm Türkiye’deyimCnm sen Türkiyede değildin galiba, burda çatı muayenesi mutlaka yapiyolar ona gire doğum şekli belirleniyor
Benim bildiğim normal doğum isteyen her kadına çatı muayenesi yapılıyor, bildiğim kadarıyla çatı dar olunca direk sezaryana yönlendiriyorlarYok hayir. Ilk dogumum turkiyedeydi. Cati muayenesi bir bilgi veren muayene degil aslinda. O nedenle yurtdisinda cogunlukla yapilmiyor. Ama turkiyede de bunun bir anlam ifade etmedigini kabul edip uygulamayan doktorlar var. oyle arastirdigim icin bulmamistim ilk doktorumu ama normal dogum bekleyen bir doktor bulmaya ozen gostermistim. Belki de sezaryene yonlendirmeyecegi icin bakmamistir. Bir diger bakmama nedeni de benim iri bir kadin olmam olabilir.