Merhaba bende bu illetle 2 yıl uğraştım ne yaptımsa bi türlü eşimle birlikte olamadık inan her yolu denedim en sonunda araştırıp bi doktora gittim(hani şu üç günde kesin çözüm vs reklamları olanlardan) benim bu kdr ugrastıgım seyi nasıl üç günde tedavi edicek filan diye düşünürken 1 günde tedavi oldum. Ve bunu. Karşılığında bir yıl önce 4.500 lira para ödedim. Bu parayı ödememe rağmen klinikten ayrılırken bi süre kullanırsın diye verdiği uyusturucu kremi bile bana 45 lira karşılığında sattılar. Yani o kdr para odaklı çalışıyolarki bu hastalık için bana yaptıgı şey inan 5 dakikasını almadı ve sıfır maliyet. Hani bi amelyat olsam bi iğneler yapsa bana yine tamam dicem ama inan doktora maliyetim sıfır sadece seks yapmayı öğretiyor ve bunun karşılığında 4000-5000 arası ücret değişiyor diyor adımı soyadımı söylüyorum 4500 sizin diyor(neye göre bu rakamı verdiğini asla bilmiyorum) yani arkadaşım vajinusmus alanı olan doktora gitsen( ki bunlar kadın dogumcu ve cogu dogum üzerine hamilelik üzerine hasta almıyor çünkü bu vajinusmusla sıfır maliyetli inanılmaz paralar kazanıyıorlar) kesin çözümün olur kurtulursun ama sana orda yapcagını ben bile anlatabilirim boşu boşuna o kdr para vermen inan gerekmez
Sizinki de şeye benzemiş , kralin tahtı bozulmus da tamirci çağırmışlar , adam gevşeyen civiye bir çekiç vurmus, taht düzelmiş. İstediği rakam için 'alt tarafı bir çekiç darbesi, bu ne çok para' demişler, adam da 'oyle degil, 30 yıllık birikim ve bir çekiç darbesi' demiş.
(Gerçi koca saray, kral tahtı. Kim üç kurusun cetelesini tutsun, halkın vergisi nasılsa. Hikayenin bir yerini yanlış hatırlıyorum kesin
ama kıssa aynı) adam tek bir günde sizin iki yıldır cozemediginiz sorunu çözmüş. 'Ne istese helal olsun' lazımdı, çünkü yaptığı beş dakikalık iş değil, bir uzmanlik+5 dakika
psikiyatriste gitmedim. yeni evlendigimiz icin ekonomik olarak pek iyi durumda degiliz. normal kadin dogum dr una gitmistim. vajinal muayene yapti ama bi problem yok dedi.
Yani konu sahibi, bu kadar önemli, hatta hayatı bir konuda iki seans terapiye gidecek paran yok ama bu ekonomik yoklukta, ve daha yatak arkadaşı bile olamadan hamile kalmaya çalışıyorsun.
Akıl karı mı??
Gideceğiniz terapist hamilelik masrafından daha mı fazla? Testler dünyanın parası, muayaneler öyle, hele dogum...
Bunları nasıl karşılayacaksin? Hamilelikte bir komplikasyon yasasaniz nasıl para bulacaksın? Bebek masrafiyla doğuyor, nasıl ona bakım saglayacaksin?
Eğer bunlara para varsa, önce vajinusmus tedavini ol. Eğer bunlara da para yoksa bu yoklukta bir de bebeğin gunahina girme