Vajinusmus olup aşılama yaptıran varmı?

pelikan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
217
1
selam kızlar. ben 2 yıllık evliyim. vajinusmusu yenemedim.
Bu ay bahçecide aşılama yaptırıcam. Benimle aynı durumda olup yardım edebilecek birileri varmı?

selam kızlar. ben 2 yıllık evliyim. vajinusmusu yenemedim.
Bu ay bahçecide aşılama yaptırıcam. Benimle aynı durumda olup yardım edebilecek birileri varmı?

tatlım aşılama yaptırana kadar bence vajinismusu yenmeye çalış bende 3 ay öleydim ve yendim çokmu çok kolay eğer çocuğun olursa hiç yenemezsin

canım bahsettigin asılama durumu için hıç bılgı sahıbı degilim.yalnız bebek sahıbı olunca,anne farklı bır psıkolojı içerısıne gırıp bebege daha yogunlasıyor..halıyle sonrasında bazı seylerı çözümlemek daha güç olabılır..

iki yıldır hiç doktora gitmedinmi ben bi kitap buldum netten vajinismusun üstesinden gelmek ve kitabı yarılamadan kurtuldum cem keçenin kitabı getirttim ankaradan yanlız canım vazelinin çok faydasını gördüm ve biz yılmadık 3 ay boyunca her gece uğraştık sonra kendim bile anlamadım nasıl olduğunu ama diorumya vazelin

bak canım bebeğin olursa asla yenemezsin ben öle düşünüorum eğer o aylarda olsaydı bebeğim asla yenemezdim belki senin için çocuk daha önemli ama eşini düşün bide ben hep eşimi düşündüm

(((
bende o kitabı getirteyim ankaradan ozaman. ama yenebileceğimi hiç sanmıyorum.bu konuda çok ümitsizim...
asla olmayacak gibime geliyor artık ((

canım bende 8 ay uğraştım.bak bu konudada karşılaştık

canım ben sana yardım ederim istersen...ben yendim...burdaki topicte de kızlar çok yardım ediyor.istemessen ben de yardımcı olurum....dene bakalım bir kere

lütfe söyle ne yapmam nasıl yenmem gerekiyor. hayatım bu illet yüzünden alt üst olmuş durumda. nasıl yapıcam yaaaaa.
sen anlat ben denerim dinlerim tatlım... kimseylede konuşulmuyorki bu konu.kendimden nefret edicek duruma geldim...

canım bencede önce bunun üstesinden gelmelisin.
bebek daha sonra zaten kendiliğinden olacak.allahın izniyle.
zaten bebek iki kişinin sevgisinin meyvesidir.bu meyveninde aşksız tadı olmaz.
güçlü olursan kesinlikle kazanırsın.

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html

bu adreste okadar çok kişi yendi ki....sende takıl oraya. ben de burdan yardımcı olayım sana.
öncelikle kendini şartlamalısın kimler yapmıyor ki benim neyim eksik diye....

sonra sana hangisi kolay geliyorsa seç: kendi parmakların,eşinin parmakları ya da mumlar...

hiç acı hissetmeden aşama aşama ilerliceksin.sen seç bunlardan birine karar ver. bana yaz.sonraki aşamayı söylicem sana

canım bende 17 ay cektim o sıkıntıyı.artık canıma tak etmişti.psikolojim bozuldu ne sosyal hayat ne bişey.kaynanamın kısır gözüyle bakmasıda cabası!!!
bende cocuk isteği ile karar verdim yenmeye.burda bircok arkadasımız yendi ben malesef o kadar cesaretli olmadığım için doktor tedavisiyle yendim.cok sükür kurtuldum.ama sunu anladımki cinsellik sadece cocuk olması için yasanılacak bişey değil.esim önceden tınlamıyodu hiç bi dediğimi ,sürekli kavga ediyorduk.tedaviden sonra pamuk gibi oldu birbirimize sımsıkı bağlandık.sevgi kuvvetlenince arada ask olunca, rabbim de ol deyince hemen hamile kaldım zaten.kısmetse 2 ay sonra yavrumu kucağıma alıcam.asılama cözüm değil.o tutmazsa ne yapıcan bidaha yıkılacan zaman gectikte gececek.bu seferde evleneli cok oldu yeter artık tüp bebek düşünelim diceksin birsürü para dökeceksin.yada cocuk olduktan sonra esinle bidaha birlikte olmayı düşünmüyomusun?nasıl sürecek o evlilik.biz kadınlar her ne kadar duygusal yönden düşünsekte malesef doğanın kanunu bu.bence asılamayı hiç aklına getirme yenmek için caba sarfet rabbim yardımcın olsun.

mumlar... evet evet mumlar. nasıl yapcammm...

mumlar... evet evet mumlar. nasıl yapcammm...

tamam canım.aslında burda karşılaşabilseydik daha hızlı olurdu. en başta canın hiç acımıycak bunu analamlısın çünkü kontrol senin elinde.istediğinde çekebilirsin.mumla başlamadan önce kendini tanıman lazım. eline bir ayna alıp vajinanı incele. bak dokun kendini keşfet. sonra orada idrar deliği ile anüsün arasındaki deliğe bakıcaksın.orası çocuğun olduğu hemde doğduğu yer. ıkınarak bak ıkındığında açılıyor.çok küçük gibi ama genişliyor. bunları yaptığında neler hissettiğini buraya yaz.sırayla gidelim canım

kızlar aşılamam oldu 16sında. bebişim tutar inşallah.
şimdi vajiyle ilgili bişeycik yapamıycam. aklım bebekte .. . . . ..

Aradan bayaa zaman geçmiş..noldu tuttumu ? oldumu bebeğin ?
şu an ne durumdasın ?

Son düzenleme:
sorduğum soruların bazılarının cevabını buldum..maşallah tutmuş ve rüya nız olmuş...
yaşı uzun olsun cnm..rabbim analı babalı büyütsün.hayırlı ömüleri olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…