Tum mesajları omuyamafim ama bende tecrubemi anlatmak ıstiyorum. Umarim bu konuyu acanlar icin de işe yarar. Bende yaklasik 1 bucuk yil bu sıkıntıyı yaşadım altinda bircok neden yatiyor tabiki. Benimkinin bu kadar uzun surme sebebi var tabiki. Önerim şunlar; Öncelikle sürekli denemelisiniz ve moralinizi bozmamalisiniz. Eşiniz tabiki yorulabilir arada bir isteksizlige de kapılabilir ben bunu sıkıntı yapiyodum ister istemez ama sonuc olatak vücut bir yerden sonra yoruluyor. Anlamak lazim. Bunun icin esinizin ereksiyon olmasi icin bazi seyler deneyin(jel gibi , zararsiz haplar gibi) benm vucudumda jeller ve yaglar hic ise yaramadi ama bu kisiden kişiye degisir. Hele hele esiniz de size destek oluyorsa kesi likle aşarsınız ben su an arada nir hatirlayinca gulup geciyorum :) tamamen psikolojik gercekten gitmedigim doktor arastirmadigim yontem kalmadi. Bir de en önemlisi şudur; ne kadar kabullenmesek de eşimize guven duymaliyiz(yanlış anlaşılmasın sakın) yani guvenden kastım tabiki de canini yakmayacagini farkinda olmaniz. Gercekten bir bakiyosunuz kendiliğinden oluveriyor. Buna inanın. Doktorum benim kizlik duvarimin nadir rastlanan kalinlikta oldugundan da soz etmisti cunku ilk basarımda kanama yasamamistim. Su an herşeyi yazamadim ama merak edilen birsey varsa seve seve yazarim :) sevgiler opucukler:)