Vajinismus sayfaları var. Bir göz atın isterseniz. Sizin durumunuzda çok evli çift var. Ama yinede size bir kaç tavsiye verebilirim. Biraz girişe izin veriyorsunuz. Belki işinize yarayabilir bu bilgiler.Bayanlar 4 bucuk aylık evliyim.Ve vajinusmus olduğum ortaya cıktı fakat doktor cok ileri seviyede olmadığımı soyledi cunku muayne oldum.Bana parmak egzersizi nefes egzersizi vs. Onerdi Fakat ben parmak egzersizini sanırım yapamıyorum bu yüzden eşimle(pe*isle) deneme yaptığımızda biraz içeriye giriyor fakat tam snlamıyla bir birleşme sağlayamadık .Gercekten cok zor bir durum Allah sabır versın yardım etsin.Moralim çok ama çok bozluyor.Bu illetten kurtulanlar bana yardımcı olurda sevinirim daha fazla geciktirmek istemiyorum.
Aslında yanyana daha kolay olur. O dediklerimi yan yana deneyin. Nefes egzersizi, ıkınma vs. Bolca kayganlaştırıcı sürmeyi de ihmal etmeyin.Oncelikle tesekkür ederim cevabınız icin.Ama pozisyonu tam anlamıyla anlayamadım.Mesela ben alltayken veya üstteyken hıc yapamıyorum fakat yanyanayken kendi elimle kontrolü saglayacsk sekilde yavas yavas iceri alıyorum.Dediğiniz pozisyon daha mı kolsy olur
Canım ben 1 sene çektim bu illeti ben öyle egzersiz falan yapmadım ama ilk olduğunda ben yatağın ucuna geldim iyice eşim de ayakta o şekilde yapabildim bir dr3 belki çok ilginç gelecek ama cesaret toplamak için utanarak diyorum bir kaç kısa video izlemiştim bir cesaret geldi ve yendim çok şükür ilk ağrıyı hissettigin an sakin vazgeçme kendini cekmeBayanlar 4 bucuk aylık evliyim.Ve vajinusmus olduğum ortaya cıktı fakat doktor cok ileri seviyede olmadığımı soyledi cunku muayne oldum.Bana parmak egzersizi nefes egzersizi vs. Onerdi Fakat ben parmak egzersizini sanırım yapamıyorum bu yüzden eşimle(pe*isle) deneme yaptığımızda biraz içeriye giriyor fakat tam snlamıyla bir birleşme sağlayamadık .Gercekten cok zor bir durum Allah sabır versın yardım etsin.Moralim çok ama çok bozluyor.Bu illetten kurtulanlar bana yardımcı olurda sevinirim daha fazla geciktirmek istemiyorum.
Canım ben 1 sene çektim bu illeti ben öyle egzersiz falan yapmadım ama ilk olduğunda ben yatağın ucuna geldim iyice eşim de ayakta o şekilde yapabildim bir dr3 belki çok ilginç gelecek ama cesaret toplamak için utanarak diyorum bir kaç kısa video izlemiştim bir cesaret geldi ve yendim çok şükür ilk ağrıyı hissettigin an sakin vazgeçme kendini cekme
İnanki yendiğinde diyeceksin bumuymuşş . Rabbim sanada nasip etsin yenmeyi. Ben yendim bide hamile kaldım. Cok guzel bi duygu sımdıde dogumu düşünyorum. Rabbim doğurmayıda nasıp etsınTebrık ederim bu arada yendigin ıcın
Kaçma ışte canım lütfen gerçekten zor değilmiş diyeceksin bak bu şekilde evlilik sürmüyor bu forumda 3.5 yıl bu dertten dolayı başı belada olan bile okudum çok üzülüyorum ama evliliğinin devamı bu dusun ve dayan ben çok kötü atlattım sırf bu yüzden eşimin internetten kadınlarla konuştuğunu bile öğrendim nasıl çaresizlik ise artık ve dedim olmalı bu başka yolu yokIste eğer agrı hissedersem ben dirrk kacıyorumyanı konsantrem bozuluyor stres oluyorum ınsaAllah egzersızler faydalı olur bana
Ayy canım yaKaçma ışte canım lütfen gerçekten zor değilmiş diyeceksin bak bu şekilde evlilik sürmüyor bu forumda 3.5 yıl bu dertten dolayı başı belada olan bile okudum çok üzülüyorum ama evliliğinin devamı bu dusun ve dayan ben çok kötü atlattım sırf bu yüzden eşimin internetten kadınlarla konuştuğunu bile öğrendim nasıl çaresizlik ise artık ve dedim olmalı bu başka yolu yok
Bende aynı durumdayım canım bir yıl olucak benimde artık doktora gittim bir kere gittim daha ama devam edeceğim eşimle de gideceğim .benim doktor parmak egzersizlerini kendisi bana alıştıracak çünkü ben alışmadan git evde yap derse ben bundan kaçarım önceden de başka doktor bana evde yap dedi bana itici geldi yapmadım .ama bu doktoru mı sevdim bana alıştıracağı için.Bayanlar 4 bucuk aylık evliyim.Ve vajinusmus olduğum ortaya cıktı fakat doktor cok ileri seviyede olmadığımı soyledi cunku muayne oldum.Bana parmak egzersizi nefes egzersizi vs. Onerdi Fakat ben parmak egzersizini sanırım yapamıyorum bu yüzden eşimle(pe*isle) deneme yaptığımızda biraz içeriye giriyor fakat tam snlamıyla bir birleşme sağlayamadık .Gercekten cok zor bir durum Allah sabır versın yardım etsin.Moralim çok ama çok bozluyor.Bu illetten kurtulanlar bana yardımcı olurda sevinirim daha fazla geciktirmek istemiyorum.
Durumumu güncelliyorum arkadaslar cok sukur yendim 11 mayısta :)
Cok tesekkür ederimmm bende mutluyum :) darısı diger arkadasların basına zaten suanda bile ilk girisler benım kontrolum altında oluyor alısana kadar mecbur:) tamam canım ben hala su bazlı jel kullanıyorum bakalım onuda bırkaırım ınsaallahOh maşaallahÇok sevindim adına Benim bir hafta kadar sürmüştü ama o acıyı o baskıyı hatırladıkça hala ağlayasım gelir.
Ara vermeyin. Tamamen alışana kadar zeytinyağı kullanmanızı tavsiye ederim. Hem antibakteriyel hem yara vs olursa iyileştirme özellliği varAdet döneminden sonra da ilk ilişkide bir süre kullanmaya devam edin
Cok tesekkür ederimmm bende mutluyum :) darısı diger arkadasların basına zaten suanda bile ilk girisler benım kontrolum altında oluyor alısana kadar mecbur:) tamam canım ben hala su bazlı jel kullanıyorum bakalım onuda bırkaırım ınsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?