Tamam işte bunları nişanlınız yapsın o zaman ... Şimdi bişey diyeceğim ama Ban alınca da kendimi üvey evlat gibi hissediyorumparmak egzersizinde ve mum denemelerinde bozulma durumu olmuyor mu nişanlımın beni bozmasını istiyorum
Ama hayatım neden sildin konunu ? Sanıyor musun ki o yazdıkların geri konulmayacak amaaan sendeTeşekkürler
Genelde egzersiz yaptıkca kızlık zarı zamanla esner ve ilişkiye girilse dahi hasar görmez. Ama egzersizle düşükte olsa bozulma ihtimali var.Nişanlımla uzun yıllar beraberlik yaşadıktan sonra nişanlandık. Nişanlanma süresi zarfında ilişkiye girmeye denedik ve her seferinde kendimi kastığım ve çok ciddi olarak yanma olduğu için hiç bir şekilde ilerleyemedik formu okudum parmak egzersizlerini tüm çözümlerinizi , anlamadığım bu parmak egzersizinde ve mum denemelerinde bozulma durumu olmuyor mu nişanlımın beni bozmasını istiyorum bunları denerken ya yanlışlıkla bozulursam ne olur yardım edin bana ne yapmalıyım
Hanım ablamız vajinismus egzersiz yapmak istiyor ama kızlığı bozulur mu diye endişe ediyor çünkü nişanlısı bozsun istiyor.ne kacirdim ya kim neyi bozmus allahasen?
Bozuk olan düşünce kimsenin bozmasına gerek yok kendinden bozukne kacirdim ya kim neyi bozmus allahasen?
Hanım ablamız vajinismus egzersiz yapmak istiyor ama kızlığı bozulur mu diye endişe ediyor çünkü nişanlısı bozsun istiyor.
tsk ederim cilekli sakiz...
Bozuk olan düşünce kimsenin bozmasına gerek yok kendinden bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?