• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus İçin Öneriler?

Melodiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
24
0
86
27
Öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın ama aranızda vajinusmusu yenen varsa yorumlarını bekliyorum.

Birkaç ay önce ilk ilişkiye girmek istediğimde başarısız olduk. Yani erkek arkadaşımla denediğimizde bir birleşim yaşayamadık hatta ikimizde çok şaşırdık ne olduğunu anlamadık. İnternetten bu durumu araştırdığımda vajinusmus diye bir şey bulduk. Yaşadığımız duruma en yakın durum buydu. Her neyse..

İnternetten araştırdım. Parmak ve kegel egzersizlerini okudum. Yani ben kendim cesaret edemesemde parmak olayında en azından erkek arkadaşımın tüm parmakları denediğimizde oluyor. Tek sıkıntı acı hissetmem. İki parmak denediğimizde yarısına kadar ancak geliyor çünkü ilerledikçe acıyor ve dayanamıyorum. Vajinus muyum ondan da emin değilim çünkü vajinusmus da hiç alınmıyormuş sanırım parmak vs. Çok bilgimde yok.

Emla krem diye bir şey duydum. Bir üyenin doktoru önermiş ve başarılıda olmuşlar. Bir kereliğine bunu denesem mi diye düşünüyorum. Aranızda bu şekilde kurtulan var mı bu durumdan. Gerçekten bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

Öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın ama aranızda vajinusmusu yenen varsa yorumlarını bekliyorum.

Birkaç ay önce ilk ilişkiye girmek istediğimde başarısız olduk. Yani erkek arkadaşımla denediğimizde bir birleşim yaşayamadık hatta ikimizde çok şaşırdık ne olduğunu anlamadık. İnternetten bu durumu araştırdığımda vajinusmus diye bir şey bulduk. Yaşadığımız duruma en yakın durum buydu. Her neyse..

İnternetten araştırdım. Parmak ve kegel egzersizlerini okudum. Yani ben kendim cesaret edemesemde parmak olayında en azından erkek arkadaşımın tüm parmakları denediğimizde oluyor. Tek sıkıntı acı hissetmem. İki parmak denediğimizde yarısına kadar ancak geliyor çünkü ilerledikçe acıyor ve dayanamıyorum. Vajinus muyum ondan da emin değilim çünkü vajinusmus da hiç alınmıyormuş sanırım parmak vs. Çok bilgimde yok.

Emla krem diye bir şey duydum. Bir üyenin doktoru önermiş ve başarılıda olmuşlar. Bir kereliğine bunu denesem mi diye düşünüyorum. Aranızda bu şekilde kurtulan var mı bu durumdan. Gerçekten bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
Merhaba herhangi bir krem tavsiye edemem. Bende aparat alıp denemiştim banyo yapıp rahatladiktan sonra deniyordum yavaş yavas kendimi alıştırmak için. Kayganlastirici kullanmanızı tavsiye ederim. Benim için çok işe yaramisti hala da yarıyor. Eğer parmak ile giriş varsa kendinize vajinusmus demeyin inanın penis ile hiç acımadan hallolur Hersey. Burada önemli olan partnerinizle sabırla herseyi beraber konuşarak paylaşarak sorularınızın üstesinden gelmek. Benimde zor zamanlarım oldu ama anlayışlı bir eşe sahip olduğum için herseyi üstesinden geldik. Şuan 4 yaşında oglum var. Bu süreçte çok okuyup arastirmistim. Dediğim gibi ben yurt dışında olduğum için farklı boyutta aparatları alarak halletmistim. Küçükten büyüğe deneyerek. Sıcak duş sakinleştirici bir müzik ve yavaş yavaş egzersizler yaparak halletmistim. Birkaç farklı pozisyon deneyerekte sizin için hangisinin rahat olacağını bulabilirsiniz.

Yani denemelerde genişlemesi adına her parmağı denedik. Hepsi oluyor ama iki tane birden denediğimizde olmuyor canım yanıyor. Belki normaldir de canımın yanması ama yaşadığım durum ne anlamadım tam olarak.

Back