• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus İçin En İyi Doktor Önerileri Olanlar...

selinak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
4
1
1
Vajinusmus için en iyi doktor önerileri olan arkadaşlar burada paylaşabilirmi.
Bu hastalık ile uğraşanlar kendi yöntemleri ile bir türlü çözemeyenler artık ertelemek istemeyenler burada sizlerin doktor önerilerinizle doğru yerlere yönlensin.

Bende kesinlikle düşünen herkese Ankara’da Reyyan Özcan Temizkanı öneriyorum süper bir doktor kabusun sona erdiği yer ve ömür boyu yanınızda oldugunu hissetceğiniz bir doktor 👩‍⚕️ İsteyen herkese öneriyorum sorularınız olursa özeldende cevap veririm lütfen ertelemeyin arkadaşlar

Reyyan Özcan Temizkan hocaya gitmelerini kesinlikle tavsiye ediyorum

Daha öncede çok duydum adını ne kadar sürede nasıl bir yöntem izliyor acaba ?

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu durumu yaklaşık 1 buçuk yıl yaşadım. O kadar zor bir durum ki. Ertelemeyin kendiniz başaramıyosanız zorlamayın ve hemen tedavi olun. 💯 % 💯 başarı elde ediliyor. Ben ankarada hera klinikte tedavi oldum. 2 günde sonuç aldım. Belki çok klişe bir kelime ama ben yaptıysam herkes yapar. Bende reflex bozukluğu olduğu halde başardım siz de yaparsınız. Dünyanın en en en kolay işi en en en 🥰

İstanbul Dilek Öcal.. 3 seansta hiçbir egzersiz yapmadan yendik şükür.. Bilsem 2 yıl beklemezdim.

Ankara da hera klinik benim seviyem orta üstü zorluk da olmasına rağmen beş günde bitti şu an hamileyim

Merhabalar .. Bu hastalığı çeken biri olarak ve sanırım oldukça eski bi üye olarak size tavsiyem bi dk bile düşünmeden HERA klinik olacaktır. Ben o kadar çaresizdim ki Şenay Eserdağ Hocam sayesinde bu hastalıktan kurtuldum. Kafanızı hiç
Kimsenin bulandırmasına izin vermeden randevunuzu alın ve boşu boşuna bu illeti çekmeyin. Bana kimse yardımcı olmadı çok aradım ama ben yardımcı olmak istedim herkese ..
Şimdiden geçmiş olsun ☺️

Bu hastalık ile uğraşanlar kendi yöntemleri ile bir türlü çözemeyenler artık ertelemek istemeyenler burada sizlerin doktor önerilerinizle doğru yerlere yönlensin.
Merhabalar vajinusmus için en doğru adres kesinlikle Ankara Hera Klinik Dr Didem Kurban ve ekibi ben dört günde yendim bu hastalığı ve ağrısız acısız :)

[/QUOTE
HERA KLİNİK DR. DIDEM KURBAN düşünmeden gidin kesin çözüm 3 ile 5 gün üremek bir tedavi düşünmeyin ertlemeyin

Ankara Çukurambar da Reyyan Özcan Temizkan kesinlikle vajinismus ta bir numaralı isim. Bu illeti yaşayan bütün herkese seslenmek istiyorum asla ERTELEMEYİN. Bende 2.5 sene yaşadım ve Reyyan hocam sayesinde 3günde bitti.Güvenerek gidebileceğiniz bir isim.

Ankara Çukurambar da Reyyan Özcan Temizkan kesinlikle vajinismus ta bir numaralı isim. Bu illeti yaşayan bütün herkese seslenmek istiyorum asla ERTELEMEYİN. Bende 2.5 sene yaşadım ve Reyyan hocam sayesinde 3günde bitti.Güvenerek gidebileceğiniz bir isim.
Allah razı olsun kanatsız meleğimizden Reyyan hocam bir tane ❤

Back