- 11 Nisan 2019
- 4
- 1
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba , umarım çözüme ulaşmışsınzıdır ben hera kliniğe giderek bu sorunumu çözdüm Şenay Eserdağ hoca ve ekibi ile kesinlikle öneririm!Daha öncede çok duydum adını ne kadar sürede nasıl bir yöntem izliyor acaba ?
Merhabalar vajinusmus için en doğru adres kesinlikle Ankara Hera Klinik Dr Didem Kurban ve ekibi ben dört günde yendim bu hastalığı ve ağrısız acısız :)Vajinusmus için en iyi doktor önerileri olan arkadaşlar burada paylaşabilirmi.
Bu hastalık ile uğraşanlar kendi yöntemleri ile bir türlü çözemeyenler artık ertelemek istemeyenler burada sizlerin doktor önerilerinizle doğru yerlere yönlensin.
Vajinusmus için en iyi doktor önerileri olan arkadaşlar burada paylaşabilirmi.
Bu hastalık ile uğraşanlar kendi yöntemleri ile bir türlü çözemeyenler artık ertelemek istemeyenler burada sizlerin doktor önerilerinizle doğru yerlere yönlensin.
Vajinusmus için en iyi doktor önerileri olan arkadaşlar burada paylaşabilirmi.
[/QUOTE
HERA KLİNİK DR. DIDEM KURBAN düşünmeden gidin kesin çözüm 3 ile 5 gün üremek bir tedavi düşünmeyin ertlemeyin
Size bilgiye hanim ile ilgili biseyler sorucam rica etsem görünce donermisinizIstanbul kadıkoy acıbademde Dr bilgiye ergin .
Size bilgiye hanim ile ilgili biseyler sorucam rica etsem görünce donermisiniz
Gidicem ama hâlâ düşünüyorum yaklasimi nasil bilemiyorum dilek hanim da aklimda ama aci bademe gidersem daha az öderimBuyrun sorabilirsiniz geç oldu ama yeni görüyorum kusura bakmayın.
Allah razı olsun kanatsız meleğimizden Reyyan hocam bir tane ❤Ankara Çukurambar da Reyyan Özcan Temizkan kesinlikle vajinismus ta bir numaralı isim. Bu illeti yaşayan bütün herkese seslenmek istiyorum asla ERTELEMEYİN. Bende 2.5 sene yaşadım ve Reyyan hocam sayesinde 3günde bitti.Güvenerek gidebileceğiniz bir isim.