Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 1 bucuk yıllık evliyim. Vajinusmusla alakalı her türlü calısmayı ben de yaptım. Agustos ayında tedavi olmaya karar verip sonunda yendim bu illeti. Ben psikoloğuma göre hafif duzeyli bir hastaydım ama buna rağmen hic 4 parmagımla giriş yapamadim. Seni tebrik ediyorum. İsın sonuna gelmissin ve asla pes etme. Sana tavsiyem daha önce kegel egzersizi yapmadiysan mutlaka hemen başla. Ortalama 3 hafta gibi bir sürede kaslarını nasıl kontrol edebildiğine inanamayacaksın. Zaten yapiyorsan aksatmadan devam et. Ve benim vajinusmusu yenmemdeki en büyük etken gevseme egzersizidir. Ilık bir dus alip odana geç internetten meditasyon muzigi yaz bir sürü cikar mümkünse bir iki tane de mum yak ve yatagina uzanıp nefes egzersizi yapmaya basla. 15 dk en az o ortamda sakinleş. Daha sonra eşli egzersiz yapacaksaniz ön sevişme yapin. Önerim acele etmeyin yatak odasinda vakit gecirin. Sonra penis egzersizine gececeksin mesela en son başariyla yaptigin seyi tekrarla. Örnegin 2 parmaginla giris yaptın ve hic acimadi canin. Tekrar aynı seyi yap. Bu özguvenini yerine getirir. Penisi de parmak gibi 3 boğum olduğunu düşün. Ilk hedefin basını sokmak olsun. Senin üste olduğun pozisyonda giriş dene. Ve egzersiz boyunca derin nefes alip vermeye devam et. Hatta penise otururken derin nefes alip ikınarak nefes vermek bana cok iyi geldi. Ve mutlaka su bazlı kayganlaştirıci kullan. Bu siralamanın 1 tanesini bile atlasam kötü bir gece yasiyordum. Sabirli olmak çok onemli. 3 günde vajinusmusu yendim diyenlere aldirma. Anlatmak istedigim çok sey var ama baya uzun yazdım.arkadaslar 6 aylik evliyim. doktora da gittim. parmak egzersizinden dilatorlere kadar hepsini yaptim basardim. kitaplar okudum. kendimi rahatlattim. en son asamada yani esimle bi turlu olmuyo
yapamiyoruz. canimin acimasi gecmiyo. kendi 3 hatta 4 parmagimi sokabiliyorum. ama esimin penisi girerken kasilma aci yine oluyo. benim gibi olan yoktur heralde. son asamaya gelip de basaramayan bi insan;(
Okuduğum kitaplardan ve doktorumun söylediklerinden yola çıkarak şöyle açıklayayım. 3 yaşindan itibaren cinsel kimliğimiz belirlenir ve tüm cinsel bilgiler tecrübeler, tv de gördüklerimiz hatta başkalarından duyduklarımız bilinç altında puzzle oluşturur. Eğer bu bilgiler korku kaygı uzerine kurulu yanlıs bilgilerse ilk gece bilinç alti pelvik taban kaslarına kendini korumalısın mesajı verir ve vajina panik atak yasar. Bu kasılmalar kontrolsüzdür sizin elinizde degildir. Ben tek basıma da çok uğraştım belli noktaya kadar ilerleyip orda takılip kaliyordum ne yaptıysam başaramadım ve tedavi gördüm. Ama bence de kendi kendine yenilebilir bir problem. Ben tek başıma başaramadım gerçekten çaba gösterdim ve daha fazla vakit kaybetmemek için yardım aldım. Evde çalısanlarında parmak egzersizi kegel egzersizi gibi kanıtlanmıs yöntemlerle çalışması daha verimli olur bence.kızlar hepinize geçmiş olsun ama okuduğum kadarıyla psikolojik şeyler bunlar çünkü o karşınızdaki kocanız onun penisini korku değilde eli gibi düşünün . kocanızla bu şekilde olursa başka bir kadının yaptığı hoşuna gider bu sefer başka kadına kayar hanımlar . bendede vardı ilk evlendiğimde bi ablama söyledim bana bunu söyledi naz yapma kendi kendine dedi o senin kocan yapacaksın cilvede yapacaksın başka şeylerde yapacaksın kocanı başkasının kollarında görmek istemezsen demişti.o anda aklım başıma geldi kendimi gevşettim. o yüzden bayanlar kocam yapmaz demeyin. koskoca osmanlı bir kadın yüzünden yıkıldı....
Çok sevindim canım. Üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi oluyorsun.Bundan sonra her şey bambaşka olacak göreceksin. Umarın diğer arkadaşlarda biran önce senin gibi kurtulur...Dün itibariyle vajinusmusu yenmiş bulunmaktayım. O kadar mutluyum ki anlatamam. Sanki bilinaltimda bir düğme varmışta açılmış gibi. Bu durumu yaşayan herkese rabbim sabır ve güç versin çünkü bu süreç insanin kendisiyle olan psikolojik imtihanidir. Söyleyebileceğim tek birsey var. Hiçbirzaman yılmayın, umudunuzu yitirmeyin ve tedavinize devam edin egzersizlerinizi yapin. Geçecek ve emin olun bunca zaman kendime cektirdigim eziyete deger miydi diye soracaksiniz.
Merhaba arkadaslar yine ben. Derdim bir türlü bitmedi. Tam vajinusmusu aştım bitti derken ilk iliskimde kızlık zarımdan sebep oldugunu dusundugum kanamam oldu. 3-4 gun bekleyip tekrar denedik bu defada yine daha az miktarda kanamam oldu. Yeterince beklemedigimi dusundugumden bir haftadan fazladir bekliyoruz. 3. Defada kan gelirse doktora gidecegim artik. Hic basiniza boyle birsey geldi mi yoksa sadece ben miyim talihsiz...
Kendini kastığın için kanıyordur canım. Vajina girişinde incecik damarlar varmış. Kastığın için büyük ihtimalle onlar kanıyordur.Merhaba arkadaslar yine ben. Derdim bir türlü bitmedi. Tam vajinusmusu aştım bitti derken ilk iliskimde kızlık zarımdan sebep oldugunu dusundugum kanamam oldu. 3-4 gun bekleyip tekrar denedik bu defada yine daha az miktarda kanamam oldu. Yeterince beklemedigimi dusundugumden bir haftadan fazladir bekliyoruz. 3. Defada kan gelirse doktora gidecegim artik. Hic basiniza boyle birsey geldi mi yoksa sadece ben miyim talihsiz...